Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , αρχικα δεν εχω καμια ιδεα για το kodi . εχω ενα tv box και θα ηθελα μεσω αυτου να βλεπω ελληνικα καναλια με καθυστερηση καποιων ωρων καθως μενω στις ΗΠΑ. Δοκιμασα το gkobu αλλα δεν εβγαλα ακρη.Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα στον πεθερό στη Γερμανία με το alivegr addon αν θυμάμαι καλά καθώς έχει κάτι χρόνια που του το έδωσα και δεν έχω ασχοληθεί από τότε καθόλου.
Μετά είναι και το e-Doctor iptv και νομίζω μπορείς να δεις και από το swift streamz. Αυτά τα δύο δε θα τα βρεις στο store αλλά θα τα κατεβάσεις σαν apk από τα site τους ή από το apkpure και θα τα στήσεις χειροκίνητα αφού πρώτα ενεργοποιήσεις την επιλογή για εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Rare_Pepe είπε

Καλησπέρα , αρχικα δεν εχω καμια ιδεα για το kodi . εχω ενα tv box και θα ηθελα μεσω αυτου να βλεπω ελληνικα καναλια με καθυστερηση καποιων ωρων καθως μενω στις ΗΠΑ. Δοκιμασα το gkobu αλλα δεν εβγαλα ακρη.Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη!

Τι εννοείς "με καθυστέρηση κάποιων ωρών" ;

Δηλαδη αν κάτι παιζει live στις 10 ωρα ελλάδος, εσύ να το βλέπεις στην Αμερική (πχ) στις 17 ώρα Ελλάδος; 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, isay είπε

Δηλαδη αν κάτι παιζει live στις 10 ωρα ελλάδος, εσύ να το βλέπεις στην Αμερική (πχ) στις 17 ώρα Ελλάδος

Πάνω κάτω αυτό εννοώ, υπάρχουν μερικά συνδρομητικά πακέτα με ελληνική τηλεόραση που το κάνουν. Αλλα αν δεν γίνεται δεν με πολύ καεί να σου πω την αλήθεια. 

Έχω βάλει το 4D build και προσπαθώ να βάλω να παίζει τίποτα αλλά μου βγάζει αποτυχία  αναπαραγωγής. Μέσω alivegr δεν μου παίζει τίποτα. Μήπως χρειάζομαι να το τρέχω με vpn? 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Rare_Pepe είπε

Πάνω κάτω αυτό εννοώ, υπάρχουν μερικά συνδρομητικά πακέτα με ελληνική τηλεόραση που το κάνουν. Αλλα αν δεν γίνεται δεν με πολύ καεί να σου πω την αλήθεια. 

Έχω βάλει το 4D build και προσπαθώ να βάλω να παίζει τίποτα αλλά μου βγάζει αποτυχία  αναπαραγωγής. Μέσω alivegr δεν μου παίζει τίποτα. Μήπως χρειάζομαι να το τρέχω με vpn? 

Τα συνδρομητικά θέλουν συνδρομή και προφανώς το παρέχουν σαν addon υπηρεσία.

Στο kodi (μεσω των αναλογων addons) δεν γινεται το ιδιο.

• Μπορείς να τα βλέπεις live (*) 
  • Είτε θα τα βλέπεις με μορφή vod, οπως θα το παρακολουθούσες μεσω απο το webtv των καναλιών ή μεσω youtube/dailymotion

(*) τα live και τα web tv μπορει να εχουν geolocation περιορισμους οποτε ειτε θες vpn ειτε πας λύσεις σαν τις παρακάτω που κατα περιπτωση ειναι συνδρομητικές.

1. Μεσα στο kodi-4d εχει κάτι world tv που εχουν ελληνικά καναλια (και οχι μονο) με iptv. Εκει δεν εχει geolocation
  2. Συνδρομητική υπηρεσία iptv οπου με μηνιαια συνδρομη εχεις live ελληνικα καναλια. Παιζει με οποιοδηποτε iptv software (υπολογιστης, τηλεοραση, ταμπλετ, κλπ). Η προηγουμενη περιπτωση (με το kodi) ειναι υποπεριπτωση αυτης της περιπτωσης, αλλά δωρεαν και καμια εξασφάλιση για ποιοτητα και διαθεσιμοτητα. Με μηνιαια συνδρομή εχεις προσβαση και σε συνδρομητικά καναλια. Μη ρωτάς παραπάνω (δε θα απαντησω) γιατί ειναι στα ορια της παρανομιας και ειναι εναντια στους ορους του inosmnia. Google it.
  3. Υπηρεσίες τύπου novago-cosmotego αλλά θα εχεις προβληματα με geolocation με μακχροχρόνια χρήση
  4. Πριν απο πολλά χρονια που ήμουν αγγλία, υπήρχε μια συνδρομητική εφαρμογή που λεγονταν MyTv που ήταν σαν iptv συνδρομή αλλά ειχε και ετεροχρονισμένη προβολή. Δεν ξέρω αν υφισταται ακομα, δεν ξέρω τι ισχύει τώρα. Εννοειται δεν θυμάμαι site.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα φίλο Αμερική που έχει κάνει αυτό.

Κανένα box και τέτοια, htpc με windows επάνω συνδεδεμένο στη τηλεόραση.

Βλέπει μέσω των web tv σελίδων των καναλιών στον chrome με ελληνική ip και vpn.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι με το htpc και τις σελίδες των καναλιών και βλέπει στη τηλεόραση, και δεν έχει θέμα αν δεν δουλεύουν οι web tv σελίδες των καναλιών, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν να δουλεύουν στον chrome.

Πάνω από ένα χρόνο έχει τον συνδυασμό htpc/windows/chrome και δεν του έχει χαλάσει τίποτα.

Δεν τον ενδιαφέρει να βλέπει live λόγω της διαφοράς της ώρας, προτιμάει web tv και vod περιεχόμενο.

Έχει πάρει κι ένα καλαίσθητο mouse και το χειρίζεται.

Βέβαια πλήρωσε πολύ περισσότερα για να φτιάξει htpc από το να έπαιρνε ένα box, αλλά ησύχασε το κεφάλι του και το μόνο που πληρώνει πια είναι για το vpn.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Rare_Pepe είπε

Βάλε και τα άλλα δύο app που σου είπα στην αρχή. Είναι app για το μποξάκι και όχι για το kodi.

Δημοσ.
Στις 15/1/2019 στις 4:54 ΠΜ, Rare_Pepe είπε

Αν δε βγάλεις άκρη και έχεις Windows 10 (laptop, pc, Xbox One) κατέβασε αυτή: https://www.microsoft.com/en-us/p/best-player/9wzdncrdpqsx. Μην την αγοράσεις. Εγκατάστησε την trial έκδοση. Θα σε καλύψει η trial. Δεν υποστηρίζεται καθυστέρηση.

Δική μου εφαρμογή, κατά κύριο λόγο είναι iptv player, υποστηρίζει groups και EPG. Μόλις την εγκαταστήσεις και ανοίξεις την εφαρμογή, βρες το κουμπί με τις playlists. Κατέβασε τις demo λίστες.

Τα ελληνικά κανάλια (εννοείται μόνο τα δωρεάν επίγεια) είναι η λίστα demo_greek_tv. Για τα ελληνικά κανάλια παρέχεται (από μένα) real time epg από pathfinder.gr ή ishow.gr (δε χρειάζεται δηλαδή να εισάγεις ξεχωριστό (epg) xmltv αρχείο). Λογικά θα παίζουν. Κάνε και μια ανανέωση των καναλιών. 

Η εφαρμογή υποστηρίζει και iptv (m3u φορμά) λίστες, αλλά εσένα δε σε ενδιαφέρουν. Είναι και local media player με υποστήριξη online υπότιτλων (από opensubtiltes.org)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...