Προς το περιεχόμενο

DVD Shrink ti afino kai ti vgazo?

nektarios1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παράθεση:

Σε μια ταινία μεγάλου μήκους που δεν έχει και extras να αφαιρέσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις για τη βελτίωση της ποιότητας είναι να κόψεις, αν και μέχρι και με 60% συμπίεση η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή

Με το κουμπί backup, ουσιαστικά κάνει resampling την ταινία? Αν ναι, τόσο γρήγορα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το backup καλύπτομαι για τις ταινίες μεγαλύτερες από 4,7gb?

ναι με το backup το DVDShrink αναλαμβάνει μόνο του να μειώσει το μέγεθος της ταινίας (μειόνοντας την ποιότητά της περίπου στο 60% για την πλειοψηφία των ταινιών ανάλογα με τα extra)

Το backup τα κάνει όλα αυτοματοποιημένα? Δηλαδή μου επιλέγει και ελληνικούς υπότιτλους?

Νομιζω πως ναι, εξάλλου οι υποτιτλοι δεν έχουν και πολυ μεγάλο μεγεθος.

Ενα 9gb dvd που ειχα πάρει Backup, μου ειχε παρει μονο του και τους ελλ υποτιτλους και συμπίεση γύρω στα 60%.

Οντως έτσι έχουν τα πράγματα?

Μάλιστα δεν σου επιλέγει μόνο τους ελληνικούς αλλά και όσους άλλους υπάρχουν, για αν ποτέ επιθυμήσεις να δεις την ταινία με άλλους υπότιτλους (π.χ. γαλλικά)!!!!!! Με λίγα λόγια φτιάχνει ακριβές αντίτυπο του DVD με λίγο χειρότερη ποιότητα(αν και δεν καταλαβαίνεις την διαφορά).

Μάλιστα δεν σου επιλέγει μόνο τους ελληνικούς αλλά και όσους άλλους υπάρχουν

Με καθησυχασες φίλε μου.

DVD με λίγο χειρότερη ποιότητα(αν και δεν καταλαβαίνεις την διαφορά)

Οντως, όσο προσεκτικα και αν κοίταξα πρωτότυπο και αντιγραφο, δεν μπορεσα να διακρίνω διαφορά.

Πολυ καλή δουλεια το DvdShrink.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...