Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον....καλησπερα σε ολους.....μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση των windows 7 x64.
το εκανα to iso εγγραφη με yumi σε στικακι....καθως και το memtest...!!
Oι μνημες εβγαλαν ενα σφαλμα αλλα ειχα ξεχασει προφανως το κυριοτερο......να κανω LOAD SETTINGS ...και μετα ΒΟΟΤ.
Επειτα απο αυτο εγιναν ολα καλα......!! 
Κυλησε ομαλα...κ τωρα το PC ειναι ετοιμο.!!
Ευχαριστω πολυ...και συγγνωμη που δεν απαντουσα αμεσα...απλα δεν ειμαι συνεχεια στην οικια μου για να κανω δοκιμες.!
Και παλι Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Οπα. Σου εβγαλε σφαλμα το memtest και κρατησες επανω στο πισι την μνημη με το σφαλμα?

Ναι.......!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Jim.Panag. είπε

Γτ ? Τι μπορει να συμβει,,??

Μπλέ οθόνες σε άσχετες χρονικές στιγμές, πάγωμα, κολλήματα , πρόβλημα σε φόρτωση εφαρμογών, κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι τωρα, οτι δεν γνωριζεις ποια μνημη εχει το προβλημα. Ποσες μνημες εχει επανω το πισι? Να φανταστω ετρεξες το memtest με ολες τις μνημες επανω ε? Αν ναι, μεγεια. Ξανα απτην αρχη τεσταρισμα μια μια μνημη ξεχωριστα για να βρεις την προβληματικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε ξεκινας σιγα σιγα τα τεστ. Βαζεις μονο μια μνημη επανω...την τεσταρεις..και αν βγει οκ, την βγαζεις και βαζεις αλλη. Κανεις το ιδιο μεχρι να βρεις την προβληματικη μνημη.

Επεξ/σία από Alex-V
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/1/2019 στις 10:40 ΜΜ, Alex-V είπε

Οποτε ξεκινας σιγα σιγα τα τεστ. Βαζεις μονο μια μνημη επανω...την τεσταρεις..και αν βγει οκ, την βγαζεις και βαζεις αλλη. Κανεις το ιδιο μεχρι να βρεις την προβληματικη μνημη.

Γιατί μία μία? Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος με την μέθοδο quicksort 😎

Δημοσ.
12 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Γιατί μία μία? Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος με την μέθοδο quicksort 😎

τοσα χρονια στα πισι ετσι εκανα. ισως εχω μεινει πισω :P τι ακριβως κανεις?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Alex-V είπε

τοσα χρονια στα πισι ετσι εκανα. ισως εχω μεινει πισω :P τι ακριβως κανεις?

Τι εννοώ. Σε περίπτωση πάντα που έχει πρόβλημα μία μνήμη. Αν έχεις 4 dimms τότε τα ελέγχεις αν ζευγάρι. Άρα κάνεις το πολύ 3 ελέγχους. Γλιτώνεις ένα έλεγχο δηλ. Αν είσαι τυχερός και η fault ram είναι στο 1ο ζευγάρι που θα δοκιμάσεις τότε γλιτώνεις ακόμα έναν :rolleyes:

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...