Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. 

Εχω ενα turbo x και προσφατα εκανα.ενα φορμάτ  αναγκαστικα σε windows 7 32 bit.

Εχει home premium....και θελω να λανω παλι φορμάτ  να βαλω τα Windows 7 αλλα τα 64 bit.

Ολα καλα....αλλα εκει που κανει boot και loading τα Windows  ...μ πετάει σφαλμα οτι καποιο  software ή hardware Δεν  αφηνει να συνεχιστεί  η διαδικασια.

Μπορω να κάνω  κατι συγκεκριμένο?? Να αλλάξω καποια ρυθμιση στα bios;;

Τα 32 τοτε περασαν αμεσως. Τα 64 δεν τα εχω καταφερει.

Sos. 

Η μητρικη ειναι Asus p5k......4gb ram......500gb rom

Δημοσ.

Τα 64άρια είναι στο ίδιο dvd/usb με τα 32bit; Εννοώ είναι all in one ή τα κατέβασες ξεχωριστά; Δοκίμασε από διαφορετικό iso και σε διαφορετικό dvd.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, micos000 είπε

Τα 64άρια είναι στο ίδιο dvd/usb με τα 32bit; Εννοώ είναι all in one ή τα κατέβασες ξεχωριστά; Δοκίμασε από διαφορετικό iso και σε διαφορετικό dvd.

Μόνα τους καμμενα τα 64ρια σε DVD......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα εχει 4gb ram δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιρνει 64bit. Προσωπικα δεν εχω δει συστημα με 4gb να εχει 32bit. Οποτε πιστευω αλλου ειναι το προβλημα.

Εκτος αν αλλαξες επεξεργαστη καποια στιγμη και εβαλες καποιον που δεν υποστηριζει 64

Επεξ/σία από Alex-V
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πριν κάνεις εγκατάσταση, φόρμαρες το σκληρό; μερικές φορές αρνείται να εγκατασταθεί πάνω σε ήδη εγκατάσταση, θέλει "clean install"

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, froyd είπε

Πριν κάνεις εγκατάσταση, φόρμαρες το σκληρό; μερικές φορές αρνείται να εγκατασταθεί πάνω σε ήδη εγκατάσταση, θέλει "clean install"

Τι εννοεις να φορμαρω τον σκληρο?? Να του κανω διαμορφωση,,,,???? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι.Μου εχει τυχει και εμενα να θελει διαμορφωση κατα την εγκατασταση εαν υπαρχει προηγουμενη μεσα.Την ωρα που σε ρωταει σε ποιον δισκο θελεις να βαλεις τα windows,μαρκαρεις και κάνεις φορματ,ή delete partition ή τελος παντων ότι εχει που να σημαινει διαγραφη των υπαρχωντων δεδομενων

Επεξ/σία από Crybal
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε jim.panag, επειδή βλέπω ότι απαντάς μόνο σε έναν κάθε φορά δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι το πράγμα. Μπορείς να πατήσεις στο σταυρουδάκι δίπλα στην παράθεση και να απαντήσεις σε πολλούς μαζί. Ο crybal και ο Xristaras σε ρώτησαν ποιον επεξεργαστή έχεις και είναι σημαντικό αυτό. Έχει 775 επεξεργαστές που είναι 32bit και δεν έχει σημασία πόση ram έχεις πάνω, δεν μπορείς να βάλεις σε αυτούς 64bit λειτουργικό. Αν και δε νομίζω να ισχύει αυτό γιατί αν δεν κάνω λάθος η εγκατάσταση θα στο έλεγε ξεκάθαρα από την αρχή ότι δεν μπορείς να βάλεις αυτήν την έκδοση σε αυτό το σύστημα.

Επίσης Σε ρώτησαν για το μήνυμα λάθους, καλά είναι να βγάλεις μια φώτο το σφάλμα και να το ανεβάσεις να δούμε τι ακριβώς λέει.

Κάνε όμως μια προσπάθεια και ξανακατέβασε από άλλη πηγή το iso και κάψτο σε usb με το rufus (αν υποστηρίζει η μητρική boot από usb). Επίσης στην αρχή, εκεί που επιλέγεις δίσκο μπορείς να διαγράψεις όλα τα Partitions γιατί τα 7άρια δημιουργούν ένα μικρό part των 100ΜΒ για το boot και μπορεί αυτό να προκαλεί το πρόβλημα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/1/2019 στις 2:15 ΜΜ, froyd είπε

Καλησπέρα παιδιά.  Κ ευχαριστώ  ολους. 

Δεν απανταω γτ λογω επαγγελματολων υποχρεωσεων δεν ειμαι  σπίτι  για να κάνω  δοκιμές.  Κ απαντάω  για οτι ειχα δοκιμάσει. 

Ευελπιστώ  αοψε να πρπλαβω να  τα προσπαθησω ολα οσα προτείνατε. 

Σίγουρα κμως διακρίσεις  δε κανω.  Αλιμονο.

Μολις κατσω κ πρπλαβω να τα δοκιμασω ολα...θα σας στειλω απαντησεις.....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.  Κ ευχαριστώ  ολους. 

Δεν απανταω γτ λογω επαγγελματολων υποχρεωσεων δεν ειμαι  σπίτι  για να κάνω  δοκιμές.  Κ απαντάω  για οτι ειχα δοκιμάσει. 

Ευελπιστώ  αοψε να πρπλαβω να  τα προσπαθησω ολα οσα προτείνατε. 

Σίγουρα κμως διακρίσεις  δε κανω.  Αλιμονο.

Μολις κατσω κ πρπλαβω να τα δοκιμασω ολα...θα σας στειλω απαντησεις.....

Δημοσ.

Επεξεργαστης

Intel core 2 duo Cpu e8200 @ 2.66Ghz

Και εμφανίζει  αυτο το μήνυμα

Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...