phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Το συγκεκριμένο είναι το τελευταίο που θα αμφισβητήσω. ΟΚ, τριετίας ούτε εγώ θα ήθελα, αν και παίζει ρόλο πώς αποθηκεύονται. Αλλά γενικά ακούγεται ότι είναι καλύτερα να μην είναι και πολύ φρέσκο το ελαστικό. Ακόμα και τον αντιεπαγγελματισμό ίσως προσπαθούσα να δικαιολογήσω ως ένα βαθμό. Όμως το ότι σου έκαναν κακή ζυγοστάθμιση και είχες κραδασμούς στο τιμόνι είναι μεγάλο φάουλ. Δηλαδή οι τύποι πρέπει να είναι είτε εντελώς στα @@ τους είτε άσχετοι.
F117 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Racerr είπε Δεν έχω σκοπό να πω ψέματα λέω και τα θετικά και τα αρνητικά όπου υπάρχουν δεν έχω κέρδος ένας επαγγελματίας φαίνεται από πολλά και ο ιδιοκτήτης από ότι κατάλαβα που μιλούσε μου είπε σαν δικαιολογία για τα ελαστικά αυτο 57 λεπτά πριν, phanispal είπε Lol, αν είναι ακριβώς όπως τα λες, ο τύπος πρέπει να βάλει λουκέτο χθες. 3 ώρες πριν, Racerr είπε Εκτός ότι ήταν σχεδόν περσινά τα ελαστικά οκ πάει αυτό ...κάνανε κακή ζυγοστάθμιση με αποτέλεσμα να τρέμει το τιμόνι και όταν ξαναπήγα για έλεγχο με άφησαν να περιμένω αφού είχαν σηκώσει το αμάξι πάνω και πήγαν να δουν το πρόβλημα και περίμενα ώρα και εν τέλη μου λένε ας μας φωνάζες σε ξεχάσαμε κακή συνεννόηση Εγώ πάω εκεί το αμάξι για σέρβις και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής....τι να πω... Και τώρα πρέπει να αλλάξω και αμορτισέρ και λάστιχα και έλεγα να πάω από εκεί
Racerr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε Το συγκεκριμένο είναι το τελευταίο που θα αμφισβητήσω. ΟΚ, τριετίας ούτε εγώ θα ήθελα, αν και παίζει ρόλο πώς αποθηκεύονται. Αλλά γενικά ακούγεται ότι είναι καλύτερα να μην είναι και πολύ φρέσκο το ελαστικό. Ακόμα και τον αντιεπαγγελματισμό ίσως προσπαθούσα να δικαιολογήσω ως ένα βαθμό. Όμως το ότι σου έκαναν κακή ζυγοστάθμιση και είχες κραδασμούς στο τιμόνι είναι μεγάλο φάουλ. Δηλαδή οι τύποι πρέπει να είναι είτε εντελώς στα @@ τους είτε άσχετοι. Μου λένε είχε φύγει ένα βαρίδι συγνώμη ε? Κι ακόμα έχει λίγο τρεμουλο αλλά δε βρίσκουν κάτι πριν αλλάξω λάστιχα δεν είχα θέμα Διαβάστε τις χαμηλές κριτικές να δείτε
papoys1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, Racerr είπε Μου λένε είχε φύγει ένα βαρίδι συγνώμη ε? Κι ακόμα έχει λίγο τρεμουλο αλλά δε βρίσκουν κάτι πριν αλλάξω λάστιχα δεν είχα θέμα Διαβάστε τις χαμηλές κριτικές να δείτε Φίλε φοράω τα ίδια σε opel vectra με τα οποία έχω και εγώ ένα τρέμουλο κάπου στα 120 χιλ. πήγα έκαναν εκ νέου ζυγοστάθμιση αλλά και πάλι δεν διορθώθηκε τελείως. Άρα ή τα συγκεκριμένα λάστιχα είναι προβληματικά , ακατάλληλα και επικίνδυνα αφού έχεις το ίδιο πρόβλημα ή το αυτοκίνητό μου έχει κάποια άλλη βλάβη. Πάντως μπροστινό σύστημα είναι καινούργιο , αμορτισερ πριν ένα χρόνο αλλαγμένα. Προσανατολίζομαι και εγώ στα λάστιχα ή σε κάποιο ρουλεμάν τροχού π.χ. Επειδή τα έχω πάνω 1,5 χρόνο περίπου προσανατολίζομαι αυτές τις μέρες να πάω τουλάχιστον στα μπροστινά για αλλαγή με άλλη καλύτερη μάρκα ίδιας διατομής φυσικά.
Racerr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Φίλε φοράω τα ίδια σε opel vectra με τα οποία έχω και εγώ ένα τρέμουλο κάπου στα 120 χιλ. πήγα έκαναν εκ νέου ζυγοστάθμιση αλλά και πάλι δεν διορθώθηκε τελείως. Άρα ή τα συγκεκριμένα λάστιχα είναι προβληματικά , ακατάλληλα και επικίνδυνα αφού έχεις το ίδιο πρόβλημα ή το αυτοκίνητό μου έχει κάποια άλλη βλάβη. Πάντως μπροστινό σύστημα είναι καινούργιο , αμορτισερ πριν ένα χρόνο αλλαγμένα. Προσανατολίζομαι και εγώ στα λάστιχα ή σε κάποιο ρουλεμάν τροχού π.χ. Επειδή τα έχω πάνω 1,5 χρόνο περίπου προσανατολίζομαι αυτές τις μέρες να πάω τουλάχιστον στα μπροστινά για αλλαγή με άλλη καλύτερη μάρκα ίδιας διατομής φυσικά. Μόνο που εγώ έβαλα τα ventus prime 3 και τα έβαλα τον Ιούνιο αλλά δε βλέπω να τα κρατάω για πολυ
papoys1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 6:42 ΜΜ, Racerr είπε Μου λένε είχε φύγει ένα βαρίδι συγνώμη ε? Κι ακόμα έχει λίγο τρεμουλο αλλά δε βρίσκουν κάτι πριν αλλάξω λάστιχα δεν είχα θέμα Διαβάστε τις χαμηλές κριτικές να δείτε Στις 16/10/2021 στις 9:21 ΠΜ, Racerr είπε Μόνο που εγώ έβαλα τα ventus prime 3 και τα έβαλα τον Ιούνιο αλλά δε βλέπω να τα κρατάω για πολυ Λοιπόν φίλε επανέρχομαι. Τη Δευτέρα πάω και κάνω αλλαγή (δεν άντεχα άλλο το τρέμουλο ήμουν στα πρόθυρα παρκινσον) βάζω όχι τίποτε ακριβά τα brigestone tutanza με 240 ευρώ. Αμέσως κατάλαβα μια διαφορά αλλά λέω μπορεί και να είναι η αίσθησή μου , ή το άχτι μου για τα άλλα , λέω άστο να περάσουν 2-3 μέρες. Σήμερα δεν άντεχα φεύγω και μπαίνω Αττική οδό προς Αερολιμένα. Ξεκινάω πάω 100 μια χαρά 120 τίποτε 140 τουφέκι το αυτοκίνητο κολλημένο στο δρόμο. Φρενάρω να δοκιμάσω και εκεί σταθερότατο. Πιστεύω και παραπάνω να πήγαινα δεν θα είχα πρόβλημα αλλά λέω άσε μη με πιάσει καμιά κάμερα και έχω προβλήματα. Πήγα και ΙΚΕΑ πήρα φρέντο και γύρισα χαρούμενος. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ τα falken δεν θέλω να τα ξαναδώ. Ταλαιπωρία. Θυμάμαι πριν ένα χρόνο περίπου τα βάζω αμέσως τρέμουλο. Πάω στο μήνα κάνω πάλι ζυγοστάθμιση πάπαλα. Πάω και αλλού πληρώνω ένα 10άρικο νεα ζυγοστάθμιση τα ίδια. Κρίμα τα 220 που έδωσα και δεν έκανα ούτε 25.000 χιλιόμετρα αλλά γλύτωσα. Τώρα αν και σένα έχουν το ίδιο πρόβλημα τι να πω. Θα έλεγα κάνε μία ζυγοστάθμιση ακόμη και αν δεν γίνει τίποτε πέτα τα. Ταλαιπωρία όχι μόνο για σένα αλλά και για το αυτοκίνητο. 1
Racerr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Λοιπόν φίλε επανέρχομαι. Τη Δευτέρα πάω και κάνω αλλαγή (δεν άντεχα άλλο το τρέμουλο ήμουν στα πρόθυρα παρκινσον) βάζω όχι τίποτε ακριβά τα brigestone tutanza με 240 ευρώ. Αμέσως κατάλαβα μια διαφορά αλλά λέω μπορεί και να είναι η αίσθησή μου , ή το άχτι μου για τα άλλα , λέω άστο να περάσουν 2-3 μέρες. Σήμερα δεν άντεχα φεύγω και μπαίνω Αττική οδό προς Αερολιμένα. Ξεκινάω πάω 100 μια χαρά 120 τίποτε 140 τουφέκι το αυτοκίνητο κολλημένο στο δρόμο. Φρενάρω να δοκιμάσω και εκεί σταθερότατο. Πιστεύω και παραπάνω να πήγαινα δεν θα είχα πρόβλημα αλλά λέω άσε μη με πιάσει καμιά κάμερα και έχω προβλήματα. Πήγα και ΙΚΕΑ πήρα φρέντο και γύρισα χαρούμενος. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ τα falken δεν θέλω να τα ξαναδώ. Ταλαιπωρία. Θυμάμαι πριν ένα χρόνο περίπου τα βάζω αμέσως τρέμουλο. Πάω στο μήνα κάνω πάλι ζυγοστάθμιση πάπαλα. Πάω και αλλού πληρώνω ένα 10άρικο νεα ζυγοστάθμιση τα ίδια. Κρίμα τα 220 που έδωσα και δεν έκανα ούτε 25.000 χιλιόμετρα αλλά γλύτωσα. Τώρα αν και σένα έχουν το ίδιο πρόβλημα τι να πω. Θα έλεγα κάνε μία ζυγοστάθμιση ακόμη και αν δεν γίνει τίποτε πέτα τα. Ταλαιπωρία όχι μόνο για σένα αλλά και για το αυτοκίνητο. Ξαναλεω έχω hankook όχι falken
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Racerr είπε Ξαναλεω έχω hankook όχι falken Λάθος μου σόρυ με παρέσυρε ο αρχικός τίτλος του θέματος που μιλάει για λάστιχα Falken. Ψάχτο όμως μήπως και τα δικά σου έχουν τα ίδια λειτουργικά προβλήματα;;; Όπως και να το κάνουμε τα παραδοσιακά λάστιχα τρία είναι Pirelli , Mishelin , Bridgeston . Hankook σαν να λέμε Falken έχω σε ένα φορτηγάκι strada (τα έβαλα και εγώ λόγω χαμηλής τιμής) και πριν 4-5 μήνες διαπιστώνω στην οδήγηση ότι μπροστά έχω πρόβλημα. Κοιτάζω το αριστερό μπροστά είχε κάνει ένα βυζί και ήταν έτοιμο να βγούν τα λινά έξω. Ευτυχώς δεν έσκασε στο δρόμο. Άλλαξα τα δύο μπροστά με ίδια τα πίσω τα άφησα γιατί είχαν ψωμί ακόμη και τώρα σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος και δεν τα άλλαξα τα τέσσερα να πάω σε άλλη μάρκα. Τέλος πάντων στο μέλλον δεν ξεφεύγω από τα τρία παραπάνω.
Racerr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Λάθος μου σόρυ με παρέσυρε ο αρχικός τίτλος του θέματος που μιλάει για λάστιχα Falken. Ψάχτο όμως μήπως και τα δικά σου έχουν τα ίδια λειτουργικά προβλήματα;;; Όπως και να το κάνουμε τα παραδοσιακά λάστιχα τρία είναι Pirelli , Mishelin , Bridgeston . Hankook σαν να λέμε Falken έχω σε ένα φορτηγάκι strada (τα έβαλα και εγώ λόγω χαμηλής τιμής) και πριν 4-5 μήνες διαπιστώνω στην οδήγηση ότι μπροστά έχω πρόβλημα. Κοιτάζω το αριστερό μπροστά είχε κάνει ένα βυζί και ήταν έτοιμο να βγούν τα λινά έξω. Ευτυχώς δεν έσκασε στο δρόμο. Άλλαξα τα δύο μπροστά με ίδια τα πίσω τα άφησα γιατί είχαν ψωμί ακόμη και τώρα σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος και δεν τα άλλαξα τα τέσσερα να πάω σε άλλη μάρκα. Τέλος πάντων στο μέλλον δεν ξεφεύγω από τα τρία παραπάνω. Απλά πιστεύω ότι πληρώνεις το όνομα καπιες φορές Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από Racerr 2
Nabuko Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Όπως και να το κάνουμε τα παραδοσιακά λάστιχα τρία είναι Pirelli , Mishelin , Bridgeston . H Goodyear είναι πιο παλιά από την Bridgestone 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Όπως και να το κάνουμε τα παραδοσιακά λάστιχα τρία είναι Pirelli , Mishelin , Bridgeston Βάλε και τα Goodyear και Continental. Οι πιο παλιές εταιρίες ειναι οι Continental και Pirelli. Όσο για τα Falken, καλά,οικονομικά, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.Για μικρά αυτοκίνητα μια χαρά.
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, jmmys είπε Όσο για τα Falken, καλά,οικονομικά, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.Για μικρά αυτοκίνητα μια χαρά. Δε θα το 'λεγα. Στο εξωτερικό είναι μεγάλο brand σε σπορ αυτοκίνητα με πολλά άλογα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα