DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα Υπάρχει στην οικογένεια ένα VW Polo 1.4 2004 που πέρασε πρόσφατα ΚΤΕΟ και κόπηκε για λάστιχα Το αμάξι κάνει εξαιρετικά λίγα χιλιόμετρα το χρόνο (τους τελευταίους 6 μήνες παίζει να έχει κάνει κάτω από 1000χλμ) και γι αυτό είχαν μείναι πάνω τα παλιά λάστιχα Σκέφτομαι να βάλω Falken, αυτά https://www.skroutz.gr/s/7317852/Falken-Sincera-SN832-Ecorun-185-60R14-82T.html Γνώμες? Έχει κάποιος κάποια άλλη πρόταση? Δε θα ήθελα να βάλω ακριβά λάστιχα (αφού πρακτικά είναι σχεδόν σε αχρηστία - τουλάχιστον τον χειμώνα - το αμάξι) αλλά όχι και καμιά υπερ-κινεζιά
kikos7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στο ένα αυτοκίνητο έχω τα azenis και στο άλλο τα sincera. Η γνώμη μου είναι σύμφωνη με όλες κριτικές που βρίσκεις στο νετ για τα falken. Είναι άψογα ελαστικά ανεξάρτητα της σχετικά χαμηλής τιμής τους. Κανένα παράπονο από την συμπεριφορά τους σε στεγνό, βρεγμένο, φρενάρισμα, κρατήματα κλπ
panoc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Αν βρεις στην ιδια τιμη τα 914 προτιμησε αυτα, ειναι σαφεστατα καλυτερα απο το sincera σε στεγνο δρομο χωρις να απογητευουν σε βρεγμενο. 1
Nickokin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς να γνωρίζω καν την συγκεκριμένη μάρκα falken νομίζω η διαφορά σε σχέση με επώνυμα λάστιχα είναι αμελητέα έως πολύ μικρή στην περίπτωση σου https://www.skroutz.gr/s/7324715/Goodyear-EfficientGrip-Performance-185-60R14-82H.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Nickokin
panoc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Τα 914 ειναι πολυ καλυτερο ελαστικο απο τα efficient grip, κατι energy κλπ δε τα υπολογιζουμε καν. Και η flaken ειναι "μη επωνυμη" εταιρια μονο στην Ελλαδα, εξωτερικο ειναι ιδια κατηγορια με τους γνωστους. 1
DrLo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, panoc είπε Αν βρεις στην ιδια τιμη τα 914 προτιμησε αυτα, ειναι σαφεστατα καλυτερα απο το sincera σε στεγνο δρομο χωρις να απογητευουν σε βρεγμενο. 914 εννοείς αυτά; https://www.skroutz.gr/s/7317620/Falken-Ziex-ZE914-Ecorun-185-60R14-82H.html#reviews κατά πόσο να πιστέψω ότι τα άλλα έχουν καλύτερες επιδόσεις τουλάχιστον σε σχέση με τις σημάνσεις? (Fuel C>E , Wet A>B) ?
1988panos2171 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Nickokin είπε Χωρίς να γνωρίζω καν την συγκεκριμένη μάρκα falken νομίζω η διαφορά σε σχέση με επώνυμα λάστιχα είναι αμελητέα έως πολύ μικρή στην περίπτωση σου https://www.skroutz.gr/s/7324715/Goodyear-EfficientGrip-Performance-185-60R14-82H.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Μια χαρά επώνυμη εταιρία είναι η Falken απλά δεν έχει το premium πρεστιζ των michelin, bridgstone κλπ. Από την άλλη δεν ανήκει σε καμία περίπτωση στην κατηγορία των ''θυγατρικών'' όπως kormoran, linglong κλπ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από 1988panos2171 1
EmpYristis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Τα Falken Sincera είναι αρκετά καλά λάστιχα, ιδιως σε βρεγμένο (Α)Π Το υποτιθέμενο "μειον" είναι οτι "θυσιάζουν" 1 θέση στην κατηγοριοποίηση εξοικονόμησης καυσίμου για να ειναι κορυφαία(Α) στην συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα, καλύτερη κι από αρκετά premium . Φυσικά και τα προτίμησα ως vfm.
phanispal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Τα έχω 26 μήνες και είμαι ευχαριστημένος, αν εξαιρέσεις ότι εδώ και λίγους μήνες έχω παρατηρήσει ότι έχουν σκληρύνει, αλλά παίζει αυτό να συμβαίνει με όλα. Σε βρεγμένο, ακόμα και χιόνι/πάγο με άφησαν πολύ ικανοποιημένο.
The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Αν ισχύει το fuel: C, Wet: A,, τα Falken Sincera SN832 Ecorun 185/60R14 82T μια χαρά φαίνονται και γλιτώνεις 40 ευρώ στην τετράδα σε σχέση με τα περισσότερο επώνυμα. έχουν και καλές κριτικες: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/Sincera-SN832-Ecorun.htm Το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι ότι είναι σκληρά.
nik0laus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρά λαστιχάκια είναι τα falken , τα φοράω σ'ενα παλιό mini κατ'εξακολούθηση.
opcorsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 αριστα τα φαλκεν... ειχα τα 914 που ειπωθηκαν για πανω απο 80 χιλ χλμ... κακως δεν τα ξανα επελεξα για καινουργια..πηγα σε """""επωνυμα'"""""" ΤΟΥΟ και κοντευω να σκοτωθω καθε φορα που βρεχει.... πολυ χειροτερα απο τα φαλκεν.. ανυπομονω να τα πεταξω να ξανα βαλω φαλκεν... νομιζω 220 μου ειχε βγει η 4δα σε 14ρι λαστιχο
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, opcorsa είπε αριστα τα φαλκεν... ειχα τα 914 που ειπωθηκαν για πανω απο 80 χιλ χλμ... κακως δεν τα ξανα επελεξα για καινουργια..πηγα σε """""επωνυμα'"""""" ΤΟΥΟ και κοντευω να σκοτωθω καθε φορα που βρεχει.... πολυ χειροτερα απο τα φαλκεν.. ανυπομονω να τα πεταξω να ξανα βαλω φαλκεν... νομιζω 220 μου ειχε βγει η 4δα σε 14ρι λαστιχο Άμα δεν βγουν τα λίνα δεν αλλάζουμε λάστιχα.
opcorsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mp123 είπε Άμα δεν βγουν τα λίνα δεν αλλάζουμε λάστιχα. η αληθεια ειναι οτι ειχαν αρκετο ψωμι ακομα, απλα ειχαν αρχησει να ξερενονται γιαυτο τα αλλαξα τα εχω σπιτι ακομα ομως στον λεβητα.. ελεγα να κανω καμια κατασκευη καμια γλαστρα με αυτα αλλα το παρετησα.. αληθεια ξερουμε καμια καλη χρηση τους? εκτος απο προσαναμα στα λιοκλαδα? (πλακα) εχω δει μερικους και τα κοβουν με ψαλιδι και τα κανουν γλαστρες... δεν ειναι ασχημο..
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, opcorsa είπε η αληθεια ειναι οτι ειχαν αρκετο ψωμι ακομα, απλα ειχαν αρχησει να ξερενονται γιαυτο τα αλλαξα τα εχω σπιτι ακομα ομως στον λεβητα.. ελεγα να κανω καμια κατασκευη καμια γλαστρα με αυτα αλλα το παρετησα.. αληθεια ξερουμε καμια καλη χρηση τους? εκτος απο προσαναμα στα λιοκλαδα? (πλακα) εχω δει μερικους και τα κοβουν με ψαλιδι και τα κανουν γλαστρες... δεν ειναι ασχημο.. Ναι αμέ. Κανετα καθησματα κήπου η τραπεζάκια, τραμπολινο. Τώρα όμως που έγινες γαιοκτημονας αγρότης κράτα τα όταν θα κάνετε τα μπλόκα ( αλήθεια πότε θα κλείσουν πάλι τους δρόμους οι αγρότες) να τα έχετε για κάψιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα