Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύντομα θα έχω στα χέρια μου τον CPU RYZEN 5 2400G που έχει ενσωματωμένη APU  RX Vega 11 Graphics

στην κατοχή μου έχω και μια παλιά GPU την ASUS R9 270X 2GB (μέχρι το καλοκαίρι θα αγοράσω νέα κάρτα) σε κάποια Benchmarks που έχω δει στο youtube

που συγκρίνουν την APU του RYZEN με την R9 φαινεται πως η R9 αν και παλιά είναι ποιό αποδοτική η απορία μου είναι 

αν βάλω την R9 στην μητρική είναι απαραίτητο να βάλω τους drivers για τα γραφικά του RX Vega 11

η και να τους βάλω δεν τρέχει κάτι ;

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 10:15 ΜΜ, zvarthangalos είπε

Σύντομα θα έχω στα χέρια μου τον CPU RYZEN 5 2400G που έχει ενσωματωμένη APU  RX Vega 11 Graphics

στην κατοχή μου έχω και μια παλιά GPU την ASUS R9 270X 2GB (μέχρι το καλοκαίρι θα αγοράσω νέα κάρτα) σε κάποια Benchmarks που έχω δει στο youtube

που συγκρίνουν την APU του RYZEN με την R9 φαινεται πως η R9 αν και παλιά είναι ποιό αποδοτική η απορία μου είναι 

αν βάλω την R9 στην μητρική είναι απαραίτητο να βάλω τους drivers για τα γραφικά του RX Vega 11

η και να τους βάλω δεν τρέχει κάτι ;

Μηπως να ακυρωσεις την αγορα του 2400g και να πας σε κανενα 6πυρηνο τοτε(1600/2600)?

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα δεν γίνεται τον έχω ήδη στα χέρια μου μια χαρά είναι για την χρήση  που το θέλω

εδώ είχα τον phenom 9 χρόνια δεν με ενδιαφέρει τα παιχνίδια να τα παίζω με φουλ γραφικά ούτε τα frames

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...