aposporis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δε διαφωνώ για τη κατανάλωση, αλλά σε idle ένας υπολογιστής καιει 50-80 watt ανάλογα το μοντέλο. Πρακτικά σε idle θα είναι όση ώρα βλέπεις τη ταινία. Τα NAS καίνε 15-20. Πρακτικά είναι μια η άλλη αν κάτσεις να υπλογίσεις κόστος κατανάλωσης vs κόστος απόκτησης NAS ευκολίες κτλ κτλ. Στα λεφτά που θες πάντως είναι λίγες οι επιλογές, αλλά υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τους δίσκους που έχεις μπορεί να γίνει το έξης εάν πας σε 4 bay nas-> Οι 2 2tb σε raid 1 και θα βάζεις τα αρχεία που θέλεις οπωσδήποτε να τα έχεις back up. Ο 3αρης ταινιες/αποθήκη Και στον 1tb να τον έχεις και αυτόν για κατέβασμα +ταινίες αποθήκη. Επιπλεων με τον nas δεν θα χρειάζεται να κουβαλάς κ το pc σου δεξιά/αριστερα γιατί θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό από όπου κ να βρίσκεσαι.. Τώρα για ποιο nas είναι μεγάλη κουβέντα, εγώ πήρα πριν μερικές βδομάδες έναν zyxel 520 (2 bay αλλά έχει το ίδιο hardware με τον 542 που σου έβαλα link) spec wise είναι οκ (1gb ram/2πυρηνος 1.3ghz, οι φθηνοί Synology έχουν ακόμα 256mb ram/μισή συχνότητα cpu). Αλλά ακόμα δεν το έχω δουλέψει σωστά να δω πως streamαρει/κατεβάζει κοκ. Υ.γ Εάν τύχει και διαβάζει κανείς που έχει δουλέψει τα zyxel->Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει το "log in page" που σου ζητάει τον κωδικό με κάποια άλλη εικονα(στην περίπτωσή μου ας πούμε θα με ενδιέφερε να δείχνει το logo μου) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα