Προς το περιεχόμενο

Αγορά εξωτερικής θήκης σκληρών δίσκων 4 θέσεων

Nathan Drake!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Nathan Drake!! είπε

Μισό γιατί μπερδεύτηκα τώρα. Στο pc έχω έναν ssd με το λειτουργικό και στο κουτί θα έχω 4 hdd με ταινίες. Επομένως αξίζει να πάρω αυτό με το 3.1 gen 2 η όχι; Θα δω καλύτερες διαφορές η ελάχιστες στη μεταφορά αρχείων; Το να βάλω ssd 1-2tb στη θήκη που οι τιμές είναι στον ουρανό και πάλι να μη με φτάνει ο χώρος δεν παίζει να το κάνω! Δεν αξίζει!

Kουραστηκα να το γραφω πραγματικα, αν ΔΕΝ βαλεις SSD στην θηκη τοτε μην σε νοιαζει αν ειναι USB 3.1 Gen 1 η Gen 2.

Ακομα και SSD να εβαζες παλι κουτσα στραβα το Gen 1 ειναι μια χαρα. Το Gen 2 βγηκε για SSD εξωτερικους σε RAID.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

AN το συστημα σου εχει USB 3.1 Gen 2 και ΑΝ βαλεις μεσα SSD ναι αξιζει (η αν βαλεις 4 δισκους σε RAID0).

AN δεν ισχυουν τα παραπανω τοτε οχι.

Για την ακρίβεια. Λες "αν το σύστημα σου (δηλαδή το pc) έχει USB 3.1 Gen 2 και αν βάλεις μέσα SSD (δεν αναφέρεις ξεκάθαρα στη θήκη η στο pc) ναι αξίζει". Έτσι όπως το ανέφερες καταλαβαίνει ο άλλος πως εννοείς μέσα στο pc και τα δύο.😁

8 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Kουραστηκα να το γραφω πραγματικα, αν ΔΕΝ βαλεις SSD στην θηκη τοτε μην σε νοιαζει αν ειναι USB 3.1 Gen 1 η Gen 2.

Ακομα και SSD να εβαζες παλι κουτσα στραβα το Gen 1 ειναι μια χαρα. Το Gen 2 βγηκε για SSD εξωτερικους σε RAID.

Σου τα έσπασα τα νεύρα ε;!!!!!!😁 Τα κατάφερα!!!!!!!!!😃 Πέρα από τη πλάκα, όντως τότε δεν αξίζει τα 75 ευρώ αν δεν βάλω στη θήκη ssd για ταχύτερη μεταφορά των αρχείων. Οπότε και την φθηνότερη να πάρω τις ίδιες ταχύτητες θα έχω στη μεταφορά από δίσκο ssd σε hdd σωστά;

Επεξ/σία από Nathan Drake!!

AVR οπωσδήποτε αλλά όλα έχουν πλέον και επίσης υπάρχουν calculators στα σαιτ τους για να τσεκάρεις τα VA που χρειάζεσαι.

Ένα παλικάρι στη περιοχή μου, πουλάει αυτό το κουτί στα 30 ευρώ. Λέτε να υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω για τη δουλειά που θέλω; Αποθήκευση ταινιών και αναπαραγωγής;    

3 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

AVR οπωσδήποτε αλλά όλα έχουν πλέον και επίσης υπάρχουν calculators στα σαιτ τους για να τσεκάρεις τα VA που χρειάζεσαι.

VA? Λίγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις γιατί δεν γνωρίζω καθόλου από ups? Τι σημαίνει va?

Αν βάλεις μητρική επεξεργαστή κλπ ναι. Αλλά ανεβαίνει το τελικό κόστος.

3 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Ένα παλικάρι στη περιοχή μου, πουλάει αυτό το κουτί στα 30 ευρώ. Λέτε να υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω για τη δουλειά που θέλω; Αποθήκευση ταινιών και αναπαραγωγής;    

VA? Λίγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις γιατί δεν γνωρίζω καθόλου από ups? Τι σημαίνει va?

VoltAmpere (VA)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Αν βάλεις μητρική επεξεργαστή κλπ ναι. Αλλά ανεβαίνει το τελικό κόστος.

Τότε δεν αξίζει αν είναι να ξεπεράσω τα 100-120 άντε βαριά 150 ευρώ.

8 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

VoltAmpere (VA)

Α, κατάλαβα. Παίζει ρόλο και πόσες ηλεκτρονικές συσκευές θα βάλω/σηκώνει η τάση η όχι; Πχ θα βάλω τηλεόραση, υπολογιστή και 3 κονσόλες επάνω στο ups. Πρέπει να δω πόση τάση σηκώνει το ups που θα επιλέξω; 

Επεξ/σία από Nathan Drake!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βάλεις όλα αυτά θα πρέπει να πάρεις γαϊδούρι ups. Πρέπει να υπολογίσεις τα μέγιστα φορτία, να τα αθροίσεις και να κάνεις επιλογή. Εξαίρεση αποτελεί το pc όπου θα πας βάσει του calculator που προανέφερα.

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002

6 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Αν βάλεις όλα αυτά θα πρέπει να πάρεις γαϊδούρι ups. Πρέπει να υπολογίσεις τα μέγιστα φορτία, να τα αθροίσεις και να κάνεις επιλογή.

Πχ κάποιο από τα παρακάτω κάνει;

https://www.skroutz.gr/s/420849/APC-BR900G-GR.html

https://www.skroutz.gr/s/6234034/APC-Back-UPS-1400VA-IEC.html

https://www.skroutz.gr/s/420848/APC-BR1500G-GR.html

Οι συσκευές που θα μπουν είναι: Tv, pc, ps4, Nintendo wii και Nintendo switch.

Οπως ειπα θα δεις τις τροφοδοσιες του τι βγαζουν δεν γνωριζω για να σου πω. Και στο pc θα ψαξεις ups calculator και θα συμπληρωσεις τα πεδια.

• Like 1

Αν έχεις ανοικτό τον υπολογιστή που τους έχεις τώρα, μπορείς εύκολα να τους κάνεις share και να βλέπεις κανονικά τα αρχεία σου μέσω δικτύου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...