Προς το περιεχόμενο

Alfa bank ebanking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"τραγικοί" πάντως που από προεπιλογή έχουν χρεώσεις στις πληρωμές...

(Ένας "μη" ψαγμένος δύσκολα να βρει πιστεύω τα παραπάνω λινκ).

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Locke_John said:

Τράπεζες είναι, για λογαριασμό άλλου εισπράττουν, λογικό είναι να χρεώνουν.
Δεν νομίζω να έχει κάποιος e-banking, να πληρώνει λογαριασμούς ηλεκτρονικά και να μην μπορεί να βρει το κουμπάκι που έχουν όλοι για πληρωμή λογαριασμού.
Μην γκρινιάζουμε χωρίς λόγο. Υπάρχουν τόσα άλλα να "σούρεις" σε τράπεζες και Δ.Υ...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Locke_John είπε

πόσο ψαγμένος χρειάζεται να είναι κανείς;

Συνήθως οι λογαριασμοί σου γράφουν πάνω τον τρόπο για να πληρώσεις απευθείας στον εκάστοτε πάροχο...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να είναι τραγικοί; Σου δίνουν την δυνατότητα να πληρώσεις τους λογαριασμούς από την πλατφόρμα τους. 10 και 30 λεπτά χρεώσεις για λογαριασμούς που πληρώνεις μια φορά το δίμηνο και κοστίζουν πολλαπλάσια. Αν δεν σου κάνει βρες το link κάθε παρόχου χωριστά ή πήγαινε στο φυσικό κατάστημα...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Locke_John είπε

Εγώ πάλι θεωρώ τυφλό όποιον δεν κατάφερε εδώ και 1,5 χρόνο να δει το παρακάτω banner στους λογαριασμούς του της ΔΕΗ:

dei.jpg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Γιατί να είναι τραγικοί; Σου δίνουν την δυνατότητα να πληρώσεις τους λογαριασμούς από την πλατφόρμα τους. 10 και 30 λεπτά χρεώσεις για λογαριασμούς που πληρώνεις μια φορά το δίμηνο και κοστίζουν πολλαπλάσια. Αν δεν σου κάνει βρες το link κάθε παρόχου χωριστά ή πήγαινε στο φυσικό κατάστημα...

Οποιος δεν θελει παει και στηνεται στις ουρες !!! Όλα μεσω e-banking ή όπως το λεει η κάθε τραπεζα τα πληρωνω εδώ και πολλα πολλα χρονια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι θεωρώ τυφλό όποιον δεν κατάφερε εδώ και 1,5 χρόνο να δει το παρακάτω banner στους λογαριασμούς του της ΔΕΗ:

dei.jpg

Τα τσακάλια της ΔΕΗ άλλαξαν τους κωδικούς ηλεκτρονικής πληρωμής, αλλά δεν ενημέρωσαν την ιστοσελίδα τους που πληρώνεις με την κάρτα.

Μετά σου λένε μη φύγεις...

bye.gif

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τα τσακάλια της ΔΕΗ άλλαξαν τους κωδικούς ηλεκτρονικής πληρωμής, αλλά δεν ενημέρωσαν τη σελίδα στην ιστοσελίδα τους που πληρώνεις με την κάρτα.

Μετά σου λένε μη φύγεις...

bye.gif

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ προσωπικά τον πρώτο λογαριασμό που μου ήρθε με το νέο μεγαλύτερο κωδικό (ημερομηνία έκδοσης 18/12/2019) τον πλήρωσα κανονικά μέσα από το site της ΔΕΗ με την κάρτα μου στις 10/01/2019 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 5/3/2019 στις 8:27 ΜΜ, Joshua21 είπε

Εξυπνάκια κάνεις λάθος:

5. Πόσο κοστίζουν οι «Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας»;

Το κόστος ενεργοποίησης και χρήσης των υπηρεσιών Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας είναι 8 Ευρώ εφάπαξ.

Αυτό πρέπει να αφορά την αποστολή sms με κωδικό επιβεβαίωσης κάθε φορά που κάνεις κάποια κίνηση μέσω ebanking, το έχει εφαρμόσει και η Πειραιώς.

Στην Alpha πάντως έχω ebanking χρόνια τώρα και δε με χρέωσαν ποτέ κάτι επιπλέον των 8 ευρώ, τότε που ενεργοποίησα τους κωδικούς για πρώτη φορά. (τράβηξαν 8 ευρώ από το λογαριασμό μου).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αυτό πρέπει να αφορά την αποστολή sms με κωδικό επιβεβαίωσης κάθε φορά που κάνεις κάποια κίνηση μέσω ebanking, το έχει εφαρμόσει και η Πειραιώς.

Αφορά την αποστολή sms με πρόσθετο κωδικό ασφαλείας, ο κωδικός επιβεβαίωσης είναι άλλο πράγμα, και ναι όλες οι τράπεζες το έχουν εφαρμόσει με δικές της ονομασίες η κάθε μία.

17 λεπτά πριν, Doubt είπε

Στην Alpha πάντως έχω ebanking χρόνια τώρα και δε με χρέωσαν ποτέ κάτι επιπλέον των 8 ευρώ, τότε που ενεργοποίησα τους κωδικούς για πρώτη φορά. (τράβηξαν 8 ευρώ από το λογαριασμό μου).

Βασικά τα 8 ευρώ στα χρέωσαν επειδή ζήτησες την ενεργοποίηση των υπηρεσιών πρόσθετου κωδικού, και όχι επειδή ενεργοποίησες τους κωδικούς για πρώτη φορά. Εγώ προσωπικά είχα ενεργοποιήσει πολύ παλιότερα τους κωδικούς και για χρόνια έμπαινα κανονικά στο e-banking αλλά το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βλέπω τις κινήσεις, τα 8 ευρώ μου τα χρέωσαν όταν ζήτησα ενεργοποίηση πρόσθετου κωδικού ασφαλείας.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Βασικά τα 8 ευρώ στα χρέωσαν επειδή ζήτησες την ενεργοποίηση των υπηρεσιών πρόσθετου κωδικού, και όχι επειδή ενεργοποίησες τους κωδικούς για πρώτη φορά. Εγώ προσωπικά είχα ενεργοποιήσει πολύ παλιότερα τους κωδικούς και για χρόνια έμπαινα κανονικά στο e-banking αλλά το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βλέπω τις κινήσεις, τα 8 ευρώ μου τα χρέωσαν όταν ζήτησα ενεργοποίηση πρόσθετου κωδικού ασφαλείας.

Τότε πρέπει να έγιναν την ίδια (πρώτη) μέρα και τα 2. Είχα πάει σε κατάστημα για να ενεργοποιήσω το ebanking

(κωδικοί) μου είπε ο υπάλληλος για τα 8 ευρώ και τραβήχτηκαν την ίδια μέρα.

Μέχρι τότε χρησιμοποιούσα το easypay.gr για να κάνω πληρωμές (λογαριασμοί, εφορία κλπ) το οποίο βλέπω έχει κλείσει πλέον.

https://www.winbank.gr/el/easypay/SiteAssets/redirection/redirection_gr.html

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ προσωπικά τον πρώτο λογαριασμό που μου ήρθε με το νέο μεγαλύτερο κωδικό (ημερομηνία έκδοσης 18/12/2019) τον πλήρωσα κανονικά μέσα από το site της ΔΕΗ με την κάρτα μου στις 10/01/2019 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εγώ είχα δοκιμάσει 18/3 και δεν τα κατάφερα. Επειδή ήταν τελικός λογαριασμός σε όνομα μακαρίτη, το πλήρωσα με ebanking τελικά.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εγώ είχα δοκιμάσει 18/3 και δεν τα κατάφερα. Επειδή ήταν τελικός λογαριασμός σε όνομα μακαρίτη, το πλήρωσα με ebanking τελικά.

Περίεργο, 10/01 πλήρωσα 2 διαφορετικούς λογαριασμούς και μετά ξανά άλλον έναν στις 04/03, όλοι με τον νέο 25ψήφιο κωδικό.

Μάλλον για κάποιον άλλο λόγο δεν τα κατάφερες, όχι ότι δεν δεχόταν 25ψήφιο κωδικό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Περίεργο, 10/01 πλήρωσα 2 διαφορετικούς λογαριασμούς και μετά ξανά άλλον έναν στις 04/03, όλοι με τον νέο 25ψήφιο κωδικό.

Μάλλον για κάποιον άλλο λόγο δεν τα κατάφερες, όχι ότι δεν δεχόταν 25ψήφιο κωδικό.

Δεν αποκλείεται, θυμάμαι πάντως πως το έψαξα και διάβασα για τα περί μπάχαλου.

Δημοσ.

Κάτι το οποίο δε διαφημίζουν είναι ότι μπορείς να βγάλεις κωδικούς ιμπανκινγκ μέσα από την εφαρμογή (με την καταχώριση της κάρτας σου) και να το αποκτήσεις δωρεάν μαζί με τους κωδικούς μιας χρήσης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...