Προς το περιεχόμενο

Alfa bank ebanking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 minutes ago, bjj-p said:

πρεπει να ειναι ο εχτρα κωδικος που χρειαζεται ωστε να κανεις συναλλαγες... χωρις αυτον το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις τους λογαριασμους σου και να κανεις μεταφορες μονο αναμεσα τους. τωρα τον χρεωνουν 10ευρω;

Δεν χρεώνουν τον κωδικό. Την ενεργοποίηση της υπηρεσίας χρεώνουν, όπως λέει και στο site τους.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κάτι σχετικό με ηλεκτρονική πληρωμή μεσώ Αlpha Bank

Πλήρωσα τον λογαριασμό τηλεφωνίας/ίντερνετ μέσω του σάιτ της εταιρείας (όχι μέσω web banking)

Μου ζήτησε κι έναν κωδικό που εστάλη στο τηλέφωνο κατά την διαδικασία για ασφαλή πληρωμή-κάτι τέτοιο...

Σήμερα που είδα την κίνηση μου έχει αφαιρέσει 8€ x 2 φόρες δηλ. σύνολο 16€!

Αιτιολογία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΘ.ΚΩΔ.

8 ευρώ οι κλέφτες επειδή έγινε με κωδικό αλλά και γιατί 2 φορές;

Επεξ/σία από mahair7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mahair7 είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κάτι σχετικό με ηλεκτρονική πληρωμή μεσώ Αlpha Bank

Πλήρωσα τον λογαριασμό τηλεφωνίας/ίντερνετ μέσω του σάιτ της εταιρείας (όχι μέσω web banking)

Μου ζήτησε κι έναν κωδικό που εστάλη στο τηλέφωνο κατά την διαδικασία για ασφαλή πληρωμή-κάτι τέτοιο...

Σήμερα που είδα την κίνηση μου έχει αφαιρέσει 8€ x 2 φόρες δηλ. σύνολο 16€!

Αιτιολογία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΘ.ΚΩΔ.

8 ευρώ οι κλέφτες επειδή έγινε με κωδικό αλλά και γιατί 2 φορές;

Μονο η Alfa χρεωνει τετοιες μα...κιες.Μου το ελεγε φιλος μου και του ελεγα οτι κανει λαθος.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε τους απατεώνες...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο λογαριασμός είναι του πατέρα μου. Πριν 10 ημέρες περίπου πήγε σε κατάστημα για να του δώσουν κωδικούς για web banking. Υπ' όψιν, πριν πάει, είχα προσπαθήσει να το ενεργοποιήσω εγώ μέσω του mobile app και αφού πάλευα 30 και πλέον λεπτά να επιλέξω username & κωδικό (την μια κολλούσε η εφαρμογή, την άλλη δεν τον δεχόταν και ας πληρούσε τις προϋποθέσεις), στο τέλος τρόμαξε να τα δεχτεί και μου εμφάνισε μήνυμα ότι η ενεργοποίηση είναι επιτυχής...όταν πήγα να τους βάλω για να μπω μου έλεγε ότι είναι λάθος! Πριν λίγο καιρό που ενεργοποίησα σε άλλη τράπεζα δικο μου λογ. η όλη διαδικασία πήρε λιγότερο από 2 λεπτά μέσω υπολογιστή (ενώ στην Alpha γίνεται μόνο μέσω mobile ή καταστήματος...)

Κοίταξα λοιπόν το κινητό του πριν λίγο και εκτός του μηνύματος για τους κωδικούς πρόσβασης, του είχε σταλεί και το εξης: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΕ SMS ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.

Φαντάζομαι λοιπόν ότι είναι κάποια έξτρα/προαιρετική υπηρεσία (ή και όχι) που χρεώθηκε στην πρώτη πληρωμή. Το μήνυμα όμως έχει σταλεί 2 φορές, με 3 λεπτά διαφορά (την ώρα που ήταν στο κατάστημα).

Εξ' ου και η διπλή χρέωση (;)

Τί κόλπα είναι αυτά;

Επεξ/σία από mahair7
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mahair7 είπε

Τί κόλπα είναι αυτά;

Γιατί δεν ρωτάς στην εξυπηρέτηση πελατών?

18 28 38 ή 210 3288000

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nikosmakos είπε

Σε alfabank μπορει να σε χρεωνουν 10 ευρω. Σε alphabank παντως δεν χρεωνουν τπτ.

Εξυπνάκια κάνεις λάθος:

5. Πόσο κοστίζουν οι «Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας»;

Το κόστος ενεργοποίησης και χρήσης των υπηρεσιών Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας είναι 8 Ευρώ εφάπαξ.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους.

Έκανα πριν λίγο εξόφληση του λογαριασμού μου σταθερής τηλεφωνίας μέσω alpha ebanking και είδα την χρέωση 0.30€ ...

Επίσης για πληρωμή ΔΕΗ τις προαλλες χρέωση 0.10€...

Δεν είναι "κάπως" τσιμπημενες οι χρεώσεις για την εξυπηρέτηση που μας προσφέρουν οι τράπεζες ;

Και οι άλλες τράπεζες (πχ Εθνική) έχουν αντίστοιχες χρεώσεις στις υπηρεσίες τους;

Επεξ/σία από Locke_John
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Γεια σε όλους.

Έκανα πριν λίγο εξόφληση του λογαριασμού μου σταθερής τηλεφωνίας μέσω alpha ebanking και είδα την χρέωση 0.30€ ...

Επίσης για πληρωμή ΔΕΗ τις προαλλες χρέωση 0.10€...

Δεν είναι "κάπως" τσιμπημενες οι χρεώσεις για την εξυπηρέτηση που μας προσφέρουν οι τράπεζες ;

Και οι άλλες τράπεζες (πχ Εθνική) έχουν αντίστοιχες χρεώσεις στις υπηρεσίες τους;

Μπα λίγα είναι, οι άλλες τράπεζες χρεώνουν περισσότερα, αλλά μάντεψε.... υπάρχει τρόπος να πληρώνεις χωρίς προμήθεια!!!

ΔΕΗ: https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

Σταθερό: Ανάλογα τον πάροχο σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είστε τσακάλια συμφορουμίτες,(είχα ένα άγχος ότι θα βρεθούν "έξυπνοι" να κοροϊδέψουν "σιγά την χρέωση"...

Σελιδοδεικτοποίησα μόλις τα παραπάνω

(Γιάννης platano Στην ΕΥΔΑΠ τί εννοείτε με το ΟΤΕ στο τέλος του λινκ; )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Locke_John said:

Είστε τσακάλια συμφορουμίτες,(είχα ένα άγχος ότι θα βρεθούν "έξυπνοι" να κοροϊδέψουν "σιγά την χρέωση"...

Σελιδοδεικτοποίησα μόλις τα παραπάνω

(Γιάννης platano Στην ΕΥΔΑΠ τί εννοείτε με το ΟΤΕ στο τέλος του λινκ; )

Απλώς έχει βάλει ανάποδα τις περιγραφές ΕΥΔΑΠ-COSMOTE.

Και το σωστό ΔΕΗ. https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Γιάννης Platano said:

Το διορθωσα.

Έχει ένα "ΔΕΗ" (δεν εννοώ το άσπρο text) στο τέλος και βγαίνει λάθος. Εκτός αν έχει σαλτάρει ο chrome μου. :P

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...