CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 40 minutes ago, bjj-p said: πρεπει να ειναι ο εχτρα κωδικος που χρειαζεται ωστε να κανεις συναλλαγες... χωρις αυτον το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις τους λογαριασμους σου και να κανεις μεταφορες μονο αναμεσα τους. τωρα τον χρεωνουν 10ευρω; Δεν χρεώνουν τον κωδικό. Την ενεργοποίηση της υπηρεσίας χρεώνουν, όπως λέει και στο site τους. 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δεν χρεώνουν τον κωδικό. Την ενεργοποίηση της υπηρεσίας χρεώνουν, όπως λέει και στο site τους. Ετσι ακριβως !!!!
mahair7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κάτι σχετικό με ηλεκτρονική πληρωμή μεσώ Αlpha Bank Πλήρωσα τον λογαριασμό τηλεφωνίας/ίντερνετ μέσω του σάιτ της εταιρείας (όχι μέσω web banking) Μου ζήτησε κι έναν κωδικό που εστάλη στο τηλέφωνο κατά την διαδικασία για ασφαλή πληρωμή-κάτι τέτοιο... Σήμερα που είδα την κίνηση μου έχει αφαιρέσει 8€ x 2 φόρες δηλ. σύνολο 16€! Αιτιολογία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΘ.ΚΩΔ. 8 ευρώ οι κλέφτες επειδή έγινε με κωδικό αλλά και γιατί 2 φορές; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από mahair7
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mahair7 είπε Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κάτι σχετικό με ηλεκτρονική πληρωμή μεσώ Αlpha Bank Πλήρωσα τον λογαριασμό τηλεφωνίας/ίντερνετ μέσω του σάιτ της εταιρείας (όχι μέσω web banking) Μου ζήτησε κι έναν κωδικό που εστάλη στο τηλέφωνο κατά την διαδικασία για ασφαλή πληρωμή-κάτι τέτοιο... Σήμερα που είδα την κίνηση μου έχει αφαιρέσει 8€ x 2 φόρες δηλ. σύνολο 16€! Αιτιολογία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΘ.ΚΩΔ. 8 ευρώ οι κλέφτες επειδή έγινε με κωδικό αλλά και γιατί 2 φορές; Μονο η Alfa χρεωνει τετοιες μα...κιες.Μου το ελεγε φιλος μου και του ελεγα οτι κανει λαθος. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 1 1
mahair7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε τους απατεώνες... ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο λογαριασμός είναι του πατέρα μου. Πριν 10 ημέρες περίπου πήγε σε κατάστημα για να του δώσουν κωδικούς για web banking. Υπ' όψιν, πριν πάει, είχα προσπαθήσει να το ενεργοποιήσω εγώ μέσω του mobile app και αφού πάλευα 30 και πλέον λεπτά να επιλέξω username & κωδικό (την μια κολλούσε η εφαρμογή, την άλλη δεν τον δεχόταν και ας πληρούσε τις προϋποθέσεις), στο τέλος τρόμαξε να τα δεχτεί και μου εμφάνισε μήνυμα ότι η ενεργοποίηση είναι επιτυχής...όταν πήγα να τους βάλω για να μπω μου έλεγε ότι είναι λάθος! Πριν λίγο καιρό που ενεργοποίησα σε άλλη τράπεζα δικο μου λογ. η όλη διαδικασία πήρε λιγότερο από 2 λεπτά μέσω υπολογιστή (ενώ στην Alpha γίνεται μόνο μέσω mobile ή καταστήματος...) Κοίταξα λοιπόν το κινητό του πριν λίγο και εκτός του μηνύματος για τους κωδικούς πρόσβασης, του είχε σταλεί και το εξης: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΕ SMS ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ. Φαντάζομαι λοιπόν ότι είναι κάποια έξτρα/προαιρετική υπηρεσία (ή και όχι) που χρεώθηκε στην πρώτη πληρωμή. Το μήνυμα όμως έχει σταλεί 2 φορές, με 3 λεπτά διαφορά (την ώρα που ήταν στο κατάστημα). Εξ' ου και η διπλή χρέωση (;) Τί κόλπα είναι αυτά; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από mahair7 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, mahair7 είπε Τί κόλπα είναι αυτά; Γιατί δεν ρωτάς στην εξυπηρέτηση πελατών? 18 28 38 ή 210 3288000 1 1
nikosmakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Σε alfabank μπορει να σε χρεωνουν 10 ευρω. Σε alphabank παντως δεν χρεωνουν τπτ. 2 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, nikosmakos είπε Σε alfabank μπορει να σε χρεωνουν 10 ευρω. Σε alphabank παντως δεν χρεωνουν τπτ. Εξυπνάκια κάνεις λάθος: 5. Πόσο κοστίζουν οι «Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας»; Το κόστος ενεργοποίησης και χρήσης των υπηρεσιών Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας είναι 8 Ευρώ εφάπαξ. 2 1
Locke_John Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους. Έκανα πριν λίγο εξόφληση του λογαριασμού μου σταθερής τηλεφωνίας μέσω alpha ebanking και είδα την χρέωση 0.30€ ... Επίσης για πληρωμή ΔΕΗ τις προαλλες χρέωση 0.10€... Δεν είναι "κάπως" τσιμπημενες οι χρεώσεις για την εξυπηρέτηση που μας προσφέρουν οι τράπεζες ; Και οι άλλες τράπεζες (πχ Εθνική) έχουν αντίστοιχες χρεώσεις στις υπηρεσίες τους; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Locke_John 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, Locke_John είπε Γεια σε όλους. Έκανα πριν λίγο εξόφληση του λογαριασμού μου σταθερής τηλεφωνίας μέσω alpha ebanking και είδα την χρέωση 0.30€ ... Επίσης για πληρωμή ΔΕΗ τις προαλλες χρέωση 0.10€... Δεν είναι "κάπως" τσιμπημενες οι χρεώσεις για την εξυπηρέτηση που μας προσφέρουν οι τράπεζες ; Και οι άλλες τράπεζες (πχ Εθνική) έχουν αντίστοιχες χρεώσεις στις υπηρεσίες τους; Μπα λίγα είναι, οι άλλες τράπεζες χρεώνουν περισσότερα, αλλά μάντεψε.... υπάρχει τρόπος να πληρώνεις χωρίς προμήθεια!!! ΔΕΗ: https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html Σταθερό: Ανάλογα τον πάροχο σου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ολα δωρεαν https://www.eydap.gr/MyAccount/MyCurrentAccount ΕΥΔΑΠ https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/pay_ebill.jsp COSMOTE https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html ΔΕΗ https://www.vodafone.gr/forms/bill-payment/?c_source=google&c_medium=cpc&c_name=brand-vodafone-other-broad&gclid=CjwKCAjwycfkBRAFEiwAnLX5IaEZrBYeEqiQT4hL1ioco4LdV_-rVDnAvZponQVNO9Slqwi92slbHhoCd4sQAvD_BwE vodafone Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 1 1
Locke_John Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Είστε τσακάλια συμφορουμίτες,(είχα ένα άγχος ότι θα βρεθούν "έξυπνοι" να κοροϊδέψουν "σιγά την χρέωση"... Σελιδοδεικτοποίησα μόλις τα παραπάνω (Γιάννης platano Στην ΕΥΔΑΠ τί εννοείτε με το ΟΤΕ στο τέλος του λινκ; )
CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Locke_John said: Είστε τσακάλια συμφορουμίτες,(είχα ένα άγχος ότι θα βρεθούν "έξυπνοι" να κοροϊδέψουν "σιγά την χρέωση"... Σελιδοδεικτοποίησα μόλις τα παραπάνω (Γιάννης platano Στην ΕΥΔΑΠ τί εννοείτε με το ΟΤΕ στο τέλος του λινκ; ) Απλώς έχει βάλει ανάποδα τις περιγραφές ΕΥΔΑΠ-COSMOTE. Και το σωστό ΔΕΗ. https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από CheOnWeb
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Απλώς έχει βάλει ανάποδα τις περιγραφές ΕΥΔΑΠ-COSMOTE. Και το σωστό ΔΕΗ. https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html Το διορθωσα.
CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Το διορθωσα. Έχει ένα "ΔΕΗ" (δεν εννοώ το άσπρο text) στο τέλος και βγαίνει λάθος. Εκτός αν έχει σαλτάρει ο chrome μου. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα