Προς το περιεχόμενο

Alfa bank ebanking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας γνωστος μου ειπε και το ειδα κι εγω στον υπολογιστη του οτι με AlfaBank για να μεταφερει λεφτα σε Alfabank αλλου πρεπει να γραφτει σε μια υπηρεσια και να πληρωσει 10 ευρω.

Δεν ξερω αν ισχυει αυτο και για μεταφορα σε λογαριασμο αλλης ταπεζας .

Σε Eurobank, Εθνικη και Πειραιως δεν ισχυει κατι τετοιο .Μονο για μεταφορα σε αλλη τραπεζα  υπαρχει προμηθεια.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Confused 1
Δημοσ.

Τι κόστος υπάρχει για τη μεταφορά ποσών μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Alpha Bank;

Οι μεταφορές μεταξύ λογαριασμών της Alpha Bank, παρέχονται δωρεάν, ενώ σε λογαρριασμούς άλλων τραπεζών ισχύουν χρεώσεις.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/metafores

Κάτι κοιτάς λάθος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Τι κόστος υπάρχει για τη μεταφορά ποσών μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Alpha Bank;

Οι μεταφορές μεταξύ λογαριασμών της Alpha Bank, παρέχονται δωρεάν, ενώ σε λογαρριασμούς άλλων τραπεζών ισχύουν χρεώσεις.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/metafores

Κάτι κοιτάς λάθος.

Ακόμα και σε λογαριασμό τρίτου της Alfa; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ακόμα και σε λογαριασμό τρίτου της Alfa; 

Ναι από την στιγμή που είναι μεταξύ λογαριασμών της Alpha Bank είναι δωρεάν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν μπροστά στον υπολογιστή και ζήτησα να μου μεταφέρει κάποιο ποσό σε δικό μου λογαριασμό της Alfa και είδα το μήνυμα στο κέντρο της οθόνης ότι έπρεπε να εγγραφεί σε κάποια υπηρεσία. Μου είπε ο φίλος ότι για να γίνει αυτό ήθελαν 10 ευρώ μια φορά. Δεν συνέχισε για να το δω. 

Δημοσ.

πρεπει να ειναι ο εχτρα κωδικος που χρειαζεται ωστε να κανεις συναλλαγες... χωρις αυτον το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις τους λογαριασμους σου και να κανεις μεταφορες μονο αναμεσα τους. τωρα τον χρεωνουν 10ευρω;

Δημοσ.

Μέχρι πριν ένα μήνα σίγουρα δεν είχε καμία προμήθεια και η συναλλαγή αν γίνει πριν τις 10 το βράδυ φαίνεται κατευθείαν στο λογαριασμό του άλλου. Λέω μέχρι πριν ένα μήνα γιατί έκανα transfer εντός Alpha σε λογαριασμό τρίτου. Μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει χρέωση γιατί δεν έχει σε intra Bank transaction καμία τράπεζα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, bjj-p είπε

πρεπει να ειναι ο εχτρα κωδικος που χρειαζεται ωστε να κανεις συναλλαγες... χωρις αυτον το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις τους λογαριασμους σου και να κανεις μεταφορες μονο αναμεσα τους. τωρα τον χρεωνουν 10ευρω;

Μπορει να ειναι αυτο...Απαραδεκτο παντως να θελουν 10 ευρω για κατι τετοιο . Καμμια αλλη τραπεζα απο τις αλλες 3  δεν το εχει και ειμαι σιγουρος .

Η Eurobank μου στελνει δωρεαν sms αν ειναι για λογαριασμο αλλου  ασχετα με τραπεζα και ειναι δωρεαν  η μεταφορα   για Eurobank .

3 λεπτά πριν, pkatsou είπε

Μέχρι πριν ένα μήνα σίγουρα δεν είχε καμία προμήθεια και η συναλλαγή αν γίνει πριν τις 10 το βράδυ φαίνεται κατευθείαν στο λογαριασμό του άλλου. Λέω μέχρι πριν ένα μήνα γιατί έκανα transfer εντός Alpha σε λογαριασμό τρίτου. Μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει χρέωση γιατί δεν έχει σε intra Bank transaction καμία τράπεζα 

Στις αλλες τραπεζες αν ειναι εντος  ιδιας τραπεζας σε χρονο μηδεν φαινεται στον λογαριασμο αλλου ολο το 24ωρο .

Δημοσ.

Ενεργοποίησα τον κωδικό πριν 10 μέρες (είχα πριν το safe access app). Καμία χρέωση. Και μάλιστα μετά τις 28/2 θα είναι και ο μοναδικός τρόπος για να κάνεις συναλλαγές γιατί καταργούνται στην Alpha και το token αλλά και το safe access app. Δεν παίζει να είναι για τους κωδικούς 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Στις αλλες τραπεζες αν ειναι εντος  ιδιας τραπεζας σε χρονο μηδεν φαινεται στον λογαριασμο αλλου ολο το 24ωρο .

Γιάννη πιθανό και στην Alpha να ισχύει για όλο το 24ωρο. Απλά επειδή ξέρω ότι τις εκτός τράπεζας συναλλαγές τις εκκαθαριζουν μετά τις 10, φροντίζω να κάνω μέχρι τότε όλες τις συναλλαγές οπότε δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω. 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το ebanking της Alpha συχνά με μεταφορές τόσο σε λογαριασμούς Alpha όσο και άλλων τραπεζών. Σε μεταφορα σε λογαριασμό Alpha δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Σε άλλες τράπεζες χρεώνεσαι κάποιο ποσό ανάλογα με το ποσό που μεταφέρεις. 

Επίσης για την επιβεβαίωση της μεταφοράς έρχεται απλά ένα  SMS με έναν κωδικό στο κινητό. Καμία επιπλέον χρέωση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...