bjj-p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σημερα πηραν τους γονεις τηλ απο τον Οτε να περασουν να κανουν αλλαγες με οπτικες ινες γιατι απο Μαρτιο δεν θα παιζουν ιντερνετ και τηλ.. Στο περιπου μου τα μετεφεραν...θα επικοινωνησω εγω αυριο να δω τι θελουν. Εχει κανεις εμπειρια επ' αυτου; Μου φαινεται περιεργο να κανουν αλλαγες στο σπιτι..Δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση σε προγραμμα κλπ. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από bjj-p
infin1tyGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Λογικά πρόκειται απλώς για «αναβάθμιση» τηλεφωνίας σε VOIP.
bjj-p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 δηλ θα κανουν και αλλαγες μεσα στο σπιτι στο κεντρικο κουτι του κτισματος;
infin1tyGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αν είναι αυτό που λέω, θα σου φέρουν VOIP router και θα πρέπει να σου συνδέσουν το τηλέφωνο πάνω στο router.
filipN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) - Λόγω της σταδιακής μετάβασης όλων των συνδρομητών του ΟΤΕ στη VoBB τηλεφωνία (Voice Over Broadband), που βαπτίσθηκε “ευρυζωνική”, ο ΟΤΕ έχει τη διάθεση να στείλει δωρεάν τεχνικό για να ελέγξει τη γραμμή και να προτείνει λύσεις, κάτι που είναι χρήσιμο για όσους δεν έχουν τεχνικές δεξιότητες. Εάν το σπίτι έχει πολλές πρίζες, ή εάν συσκευή τηλεφώνου δεν είναι στην κεντρική πρίζα, κλπ,κλπ, δεν χάνεις τίποτα αν δεχτείς την επίσκεψή του, αντίθετα έχεις καλή ενημέρωση ή πιθανόν μια δωρεάν αποδεκτή ή πρόσκαιρη λύση που θα επιτρέψει την ομαλή μετάβαση. - Από εκεί και πέρα, ο κάθε υπάλληλος που τηλεφωνά για ενημέρωση, άλλοτε λέει ότι του κατεβαίνει, ενώ άλλοτε δεν μπορεί να συνεννοηθεί γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν το είδος της αλλαγής οι καλούμενοι και αν είναι ιδιαίτερα αρνητικοί παρουσιάζει τη μετάβαση ως αναβάθμιση η ακόμα και πανάκεια.... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από filipN
bjj-p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, filipN είπε - Λόγω της σταδιακής μετάβασης όλων των συνδρομητών του ΟΤΕ στη VoBB τηλεφωνία (Voice Over Broadband), που βαπτίσθηκε “ευρυζωνική”, ο ΟΤΕ έχει τη διάθεση να στείλει δωρεάν τεχνικό για να ελέγξει τη γραμμή και να προτείνει λύσεις, κάτι που είναι χρήσιμο για όσους δεν έχουν τεχνικές δεξιότητες. Εάν το σπίτι έχει πολλές πρίζες, ή εάν συσκευή τηλεφώνου δεν είναι στην κεντρική πρίζα, κλπ,κλπ, δεν χάνεις τίποτα αν δεχτείς την επίσκεψή του, αντίθετα έχεις καλή ενημέρωση ή πιθανόν μια δωρεάν αποδεκτή ή πρόσκαιρη λύση που θα επιτρέψει την ομαλή μετάβαση. - Από εκεί και πέρα, ο κάθε υπάλληλος που τηλεφωνά για ενημέρωση, άλλοτε λέει ότι του κατεβαίνει, ενώ άλλοτε δεν μπορεί να συνεννοηθεί γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν το είδος της αλλαγής οι καλούμενοι και αν είναι ιδιαίτερα αρνητικοί παρουσιάζει τη μετάβαση ως αναβάθμιση η ακόμα και πανάκεια.... αυτο που λες ειναι, βεβαια μου το ονομασαν αναβαθμιση σε οπτικες ινες... οταν εννοεις να κοιταξει τη γραμμη, εννοεις του σπιτιου μεσα; απ' οσο ξερω ολες οι εταιρειες περιοριζονται μεχρι τον κεντρικο διανεμητη του σπιτιου/πολυκατοικιας. Λογικα θα μου δωσουν καινουριο ρουτερ για να συνδεσω εκει το τηλ.
filipN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 - Ναι και μέσα στο σπίτι, μη φανταστείς όμως κάποιον εξονυχιστικό έλεγχο. - Αν το modem/router που σου είχαν δώσει παλαιότερα δεν είναι συμβατό θα σου στείλουν νέο.
adsl2+ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/1/2019 στις 9:53 ΜΜ, bjj-p είπε Σημερα πηραν τους γονεις τηλ απο τον Οτε να περασουν να κανουν αλλαγες με οπτικες ινες γιατι απο Μαρτιο δεν θα παιζουν ιντερνετ και τηλ.. Στο περιπου μου τα μετεφεραν...θα επικοινωνησω εγω αυριο να δω τι θελουν. Εχει κανεις εμπειρια επ' αυτου; Μου φαινεται περιεργο να κανουν αλλαγες στο σπιτι..Δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση σε προγραμμα κλπ. Μην είναι τίποτα ''καλόπαιδα'' που θέλουν να μπουν εύκολα στο σπίτι των γερόντων; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από adsl2+
bjj-p Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, adsl2+ είπε Μην είναι τίποτα ''καλόπαιδα'' που θέλουν να μπουν εύκολα στο σπίτι των γερόντων; μπα μιλησα μαζι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα