Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, telis είπε

Φίλε μου είσαι σίγουρος; αν είναι έτσι να μην παραλάβω γιατί το έχω παραγγείλει 

Δες πάνω δεξιά. 

IMG_20190122_202020.jpg

• Thanks 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Στην επικεφαλίδα το λέει ξεκάθαρα...3 PC/MS/year

Στην επισκόπηση το μπερδεύει...

Το γράφει ξεκάθαρα. 3 χρόνια για 3 χρήστες. Θα πάω τη Πέμπτη να το επιστρέψω εγώ. 

Επίσης δεν έχει εξαντληθεί απ' ότι βλέπω όπως γράφει ο τίτλος. 

Screenshot_20190122_175955_com.android.chrome.jpg.82241e6eccb6dcdce9f0f5f6c6801397.jpg

Επεξ/σία από Devil_7
Δημοσ.

εαν δεν το βαλω σε 3 pc αλλα μολις κλεινω χρονο να βαζω τον επομενο κωδικο ισχυει κατι τετοιο . πηρα και γω αυτο με τα 3 pc

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dagalis είπε

εαν δεν το βαλω σε 3 pc αλλα μολις κλεινω χρονο να βαζω τον επομενο κωδικο ισχυει κατι τετοιο . πηρα και γω αυτο με τα 3 pc

κανεις να γνωριζει για το παραπανω που εγραψα??

Δημοσ.

φιλε απο οτι ξερω δεν σου δινει 3 κωδικους. Σου δινει 1 που τον βαζεις σε εως 3 pc. Απο τη στιγμη που ενεργοποιηθει το πρωτο μετραει αντιστροφα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, louben είπε

φιλε απο οτι ξερω δεν σου δινει 3 κωδικους. Σου δινει 1 που τον βαζεις σε εως 3 pc. Απο τη στιγμη που ενεργοποιηθει το πρωτο μετραει αντιστροφα.

οχι φιλε 3 κωδικους εχω 1 για καθε pc καθως και 1 κωδικο δωρο για mobile

Δημοσ.

Εχει καποιος αλλος θεμα με την κρυπτογραφημενη σαρωση ιστοτοπων ? Γενικα ειναι τοσο αυστηρο με τα πιστοποιητικα ? Τα μισα site που προσθεσα στις εξαιρεσεις δε μου τα αφηνει...κανω κατι λαθος μαλλον?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Διαθεσιμότητα στο site υπάρχει για όλες τις εκδόσεις εκτός αυτής με την μία άδεια χρήσης που κοστίζει 4,90 ευρώ.

Η οποια περιπτωση του 4.90 ειναι και ο κραχτης του τιτλου με το "απο". Γι αυτο το προιον εχει μπει το tag.

Ετσι νομιζω ηταν καιρο, δεν ειχαν εξαντληθει τα ακριβοτερα του 4.90. Ειχαν;

Δημοσ.

Έχεις απασφαλίσει.:D

Στον τίτλο ανέφερα όλες τις εκδόσεις και όχι μία συγκεκριμένη. Μπορεί κάποιον να τον ενδιαφέρει άλλη έκδοση με 3 άδειες χρήσης. Το θέμα αφορά την προσφορά στα πακέτα bitdefender και όχι μία συγκεκριμένη έκδοση.

• Moderators
Δημοσ.

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ εχω γραψει, οχι ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ. Δεν υπαρχει το 4.90 και για να μην ψαρευει το λινκ κλικς και απογοητευει καποιους, επρεπε να μπει στον τιτλο!

Ναι, εχω απασφαλισει, να προσεχετε. 😛

Εκανα την παρεμβαση και την ερωτηση μετα,  γιατι το Topic Bumping δεν επιτρεπεται. Εκτος αν αλλαξε κατι, που νομιζω οτι δεν αλλαξε.

(ελα, σου εκανα και ενα εντιτ στο #1 με επιγραμμιση του εξαντλημενου)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...