Προς το περιεχόμενο

single vs multiple PSU ΣΕ HX 1000 CORSAIR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ  ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ https://www.scan.co.uk/products/1000w-corsair-hx-series-hx1000-80-plus-platinum-full-modular-sli-crossfire-single-rail-833a-plus12v?source=hx1&utm_source=Hexus Review ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ  ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  single vs multiple RAIL ...  ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΛΩ   SINGLE   ΕΙΤΕ  MULTIPLE  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ  ... ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ  FORUMS  ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΩΑ ΓΙΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΝΑ   ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AIMPROFEAR είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ  ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ https://www.scan.co.uk/products/1000w-corsair-hx-series-hx1000-80-plus-platinum-full-modular-sli-crossfire-single-rail-833a-plus12v?source=hx1&utm_source=Hexus Review ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ  ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  single vs multiple RAIL ...  ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΛΩ   SINGLE   ΕΙΤΕ  MULTIPLE  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ  ... ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ  FORUMS  ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΩΑ ΓΙΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΝΑ   ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 

Καλησπέρα,

Ξεχνα τα αυτά και πατά το caps lock μια γιατί μας κούφανες. Δεν βόσκεις πρόβατα, σε φόρουμ γραφεις.

Γενικα άστο σε single rail.

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

Καταρχήν δεν ήξερα ότι υπάρχει θέμα με τα caps locks  κατά δεύτερον το έχω βάλει  multiple  γτ διάβασα ότι είναι καλύτερο αλλά θέλω να μάθω σε τι χρησιμεύουν αυτά 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AIMPROFEAR είπε

Καταρχήν δεν ήξερα ότι υπάρχει θέμα με τα caps locks  κατά δεύτερον το έχω βάλει  multiple  γτ διάβασα ότι είναι καλύτερο αλλά θέλω να μάθω σε τι χρησιμεύουν αυτά 

Χωρίζει τα rails των 12βολτ σε πολλά. Εκτός άμα τα φορτώνεις εσυ υπολογισμένα ισόποσα, άσε το single.

Δημοσ.

Εμμμ εγώ στο σύστημα μου έχω  i5 4690 με 16 GB ram  έναν  ssd υδροψυξη και καμία 6  fans  στο κουτί   αααα και μια  Vega 64   αυτό είναι όλο το σύστημα μου. Άρα τι να βάλω?? Να βάλω  single h multiple που λένε όλοι πως είναι πιο ασφαλές και καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...