AIMPROFEAR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ https://www.scan.co.uk/products/1000w-corsair-hx-series-hx1000-80-plus-platinum-full-modular-sli-crossfire-single-rail-833a-plus12v?source=hx1&utm_source=Hexus Review ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ single vs multiple RAIL ... ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΛΩ SINGLE ΕΙΤΕ MULTIPLE ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ... ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ FORUMS ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΩΑ ΓΙΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AIMPROFEAR είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ https://www.scan.co.uk/products/1000w-corsair-hx-series-hx1000-80-plus-platinum-full-modular-sli-crossfire-single-rail-833a-plus12v?source=hx1&utm_source=Hexus Review ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ single vs multiple RAIL ... ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΛΩ SINGLE ΕΙΤΕ MULTIPLE ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ... ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ FORUMS ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΩΑ ΓΙΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Καλησπέρα, Ξεχνα τα αυτά και πατά το caps lock μια γιατί μας κούφανες. Δεν βόσκεις πρόβατα, σε φόρουμ γραφεις. Γενικα άστο σε single rail. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Sheogorath
AIMPROFEAR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καταρχήν δεν ήξερα ότι υπάρχει θέμα με τα caps locks κατά δεύτερον το έχω βάλει multiple γτ διάβασα ότι είναι καλύτερο αλλά θέλω να μάθω σε τι χρησιμεύουν αυτά
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, AIMPROFEAR είπε Καταρχήν δεν ήξερα ότι υπάρχει θέμα με τα caps locks κατά δεύτερον το έχω βάλει multiple γτ διάβασα ότι είναι καλύτερο αλλά θέλω να μάθω σε τι χρησιμεύουν αυτά Χωρίζει τα rails των 12βολτ σε πολλά. Εκτός άμα τα φορτώνεις εσυ υπολογισμένα ισόποσα, άσε το single.
Dantε Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Θεωρητικα το multiple ειναι πιο ασφαλες.Αλλα πρεπει να προσεχεις που συνδεεις τι.
AIMPROFEAR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Εμμμ εγώ στο σύστημα μου έχω i5 4690 με 16 GB ram έναν ssd υδροψυξη και καμία 6 fans στο κουτί αααα και μια Vega 64 αυτό είναι όλο το σύστημα μου. Άρα τι να βάλω?? Να βάλω single h multiple που λένε όλοι πως είναι πιο ασφαλές και καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα