ntabas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα ,επειδή δεν γνωρίζω , μπορώ να έχω 144hz μαζί με freesync ενεργοποιημένο? Έχω την rx580 8gb και σήμερα που την έβαλα και έτρεξα το pubg (κατέβασα και μερικα details) είχα κάτι stuttering ..δλδ μια πήγαινε καλά και μια όχι αλλά για δευτερόλεπτο.Μετα απενεργοποιησα το freesync και πήγαινε κανονικά .Για ποιο λόγο άραγε το έκανε ? Ευχαριστώ
3DJIN Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 σε παιχνιδια που εχει η μηχανη γραφικων stuttering , τα περισσοτερα open world,δεν μπορουμε να το αποφυγουμε ουτε με gsynch ουτε με freesynch 1
leros2004 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 19 ώρες πριν, ntabas είπε Καλησπέρα ,επειδή δεν γνωρίζω , μπορώ να έχω 144hz μαζί με freesync ενεργοποιημένο? Έχω την rx580 8gb και σήμερα που την έβαλα και έτρεξα το pubg (κατέβασα και μερικα details) είχα κάτι stuttering ..δλδ μια πήγαινε καλά και μια όχι αλλά για δευτερόλεπτο.Μετα απενεργοποιησα το freesync και πήγαινε κανονικά .Για ποιο λόγο άραγε το έκανε ? Ευχαριστώ Τι σύστημα έχεις ?
ntabas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 I7 3770k στα 4800 ,16 GB RAM,Rx 580 8gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα