Netr0nic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μόλις έκανα εγκατάσταση το YouTube Vanced για πρώτη φορά. Δεν το έχω ξανά δουλέψει ούτε ήξερα πολλά γι'αυτό... Κυρίως το ήθελα για να παίζουν να βίντεο το background και για το black amoled theme που έχει. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να αλλάξω θέμα δεν μου εμφανίζει το black theme, έχει μόνο το σκούρο το κλασικό που έχει και το κανονικό app του YouTube. Σε διαφορά βίντεο όμως βλέπω ότι οι άλλοι μπορούν και το ενεργοποιούν, συγκεκριμένα βρίσκεται κάτω απ το σκούρο θέμα σαν επιλογή αλλά σε εμένα δεν βγάζει τίποτα. Έχω κάνει κάτι λάθος?
Netr0nic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Απ το official site τους το κατέβασα δεν βλέπω κάπου να υπάρχει επιλογή μόνο για black theme έκδοση και download... Αυτό που κυκλωσα κατέβασα (η πιο πρόσφατη έκδοση) η οποία γράφει white/dark.
TechnoState Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 .....ναι, από κάτω είναι η ίδια έκδοση (όχι παλαιότερη) με white/BLACK θέμα. 1
Netr0nic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, TechnoState είπε .....ναι, από κάτω είναι η ίδια έκδοση (όχι παλαιότερη) με white/BLACK θέμα. Πωπω έλεος τυφλώθηκα μου φαίνεται 😂. Τόση ώρα μπροστά μου και δεν το κατάλαβα καν... Το πέρασα στο μπαμ επειδή ήταν από κάτω (ως και καλά παλιότερη έκδοση) ούτε ημερομηνία πρόσεξα ούτε το black! Τσάμπα το άνοιγμα θέματος 😋. Ευχαριστώ όπως και να έχει!
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Επίσης αν θέλεις να συνδεθείς με το λογαριασμό σου πρέπει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις και το MicroG Package. 2
AntiCambeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Τι έχει παραπάνω σε σχέση με το You Tube,μόνο οτι παίζει βίντεο στο backround με κλειστή οθόνη; Pm for download link...
Netr0nic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Τι έχει παραπάνω σε σχέση με το You Tube,μόνο οτι παίζει βίντεο στο backround με κλειστή οθόνη; Pm for download link... Ναι, επίσης δεν έχει διαφημίσεις πουθενά, έχεις δυνατότητα να βάλεις black θέμα (amoled) και άλλα σχετικά με την προεπιλογή στην ποιότητα νομίζω άλλα δεν τα έχω ψάξει όλα ακόμα...
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Netr0nic είπε Ναι, επίσης δεν έχει διαφημίσεις πουθενά, έχεις δυνατότητα να βάλεις black θέμα (amoled) και άλλα σχετικά με την προεπιλογή στην ποιότητα νομίζω άλλα δεν τα έχω ψάξει όλα ακόμα... Πλέον και στην κανονική έκδοση youtube έχει το μαύρο θέμα, επίσης το vanced παίζει τα βίντεο σε background εγώ βέβαια προτιμώ την έκδοση μέσω root (magisk) γιατί έχω φτιάξει και modules για τα καινούργια drivers gpu σε Snapdragon επεξεργαστές Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από LIGHT1NG
Netr0nic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Πλέον και στην κανονική έκδοση youtube έχει το μαύρο θέμα, επίσης παίζει τα βίντεο σε background εγώ βέβαια προτιμώ την έκδοση μέσω root (magisk) γιατί έχω φτιάξει και modules για τα καινούργια drivers gpu σε Snapdragon επεξεργαστές Φιλε μου το κανονικό YouTube έχει μόνο Dark θέμα το οποίο είναι γκρι, το Black (εντελώς μαύρο για αmoled που λέμε) δεν το έχει. Επίσης ούτε παίζει τα βίντεο στο background και είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό! Αυτό ισχύσει στο Youtube Premium μόνο το οποίο είναι διαθέσιμο για την ώρα μόνο στην Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Netr0nic είπε Φιλε μου το κανονικό YouTube έχει μόνο Dark θέμα το οποίο είναι γκρι, το Black (εντελώς μαύρο για αmoled που λέμε) δεν το έχει. Επίσης ούτε παίζει τα βίντεο στο background και είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό! Αυτό ισχύσει στο Youtube Premium μόνο το οποίο είναι διαθέσιμο για την ώρα μόνο στην Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες. Youtube vanced magisk module δεν παίζει σε background? Εμένα δηλαδή γιατί παίζει? 😂😂😂 Μήπως δεν διάβασες καλά?
Netr0nic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Youtube vanced magisk module δεν παίζει σε background? Εμένα δηλαδή γιατί παίζει? 😂😂😂 Μήπως δεν διάβασες καλά? "Πλέον και στην κανονική έκδοση youtube έχει το μαύρο θέμα, επίσης παίζει τα βίντεο σε background εγώ" Εγώ αυτό διάβασα αυτό κατάλαβα... Ότι μιλάς για την κανονική έκδοση του YouTube που έχει το Play store! Αυτή η έκδοση λοιπόν δεν έχει τίποτα από αυτά. Αν εννοείς άλλη έκδοση τότε δεν το κατάλαβα εγώ σωστά η δεν το διατύπωσες πολύ καλά, όπως και να έχει θενξ για την απάντηση 😊.
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 @Netr0nic το είχα κάνει edit λίγο αργότερα. Μόνο vanced 😉
alexpag80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή με κούρασαν οι διαφημίσεις στο YouTube είναι ασφαλής η εγκατάσταση του Youtube vanced; Εφόσον συνδέσω το Google λογαριασμό μου υπάρχει περίπτωση να γίνει ban επειδή είναι εφαρμογή εκτός playstore;
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Επειδή με κούρασαν οι διαφημίσεις στο YouTube είναι ασφαλής η εγκατάσταση του Youtube vanced; Εφόσον συνδέσω το Google λογαριασμό μου υπάρχει περίπτωση να γίνει ban επειδή είναι εφαρμογή εκτός playstore; όχι, η καλύτερη μέθοδος είναι κιόλας αν το έχεις root με το magisk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα