orionas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα την Παρασκευή.Καταπληκτικής ομορφιάς και ποιότητας συσκευή.Ξεκίνησα με Μάριο Λαντ και κυριολεκτικά μου έπεσε το σαγόνι απο το 3Δ.ΦΟΒΕΡΟ!!! Στις 25/1/2019 στις 3:26 ΜΜ, zafitolis είπε Παρέλαβα και γω σήμερα. Ευχαριστώ τον paparocka. Κάρτα sd έχει τοποθετημένη η πρέπει να πάρω; Έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις ips και στις 2 οθόνες ταυτόχρονα Έχει προεγκατεστημένη 4gb, αν δεν κάνω λάθος. 1
FLIMIT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι μας κάνεις τώρα... Είμαι έτοιμος να πάρω το 2ds xl μετά από πολύ ψάξιμο... αξιζει ρε παιδια το 3d τελικα? γιατι οι περισσοτεροι λενε πως δε το χρησιμοποιουν καθολου.... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από FLIMIT
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στην αρχή θα το χρησιμοποιείς. Αργότερα το πιθανότερο είναι να το έχεις κλειστό.
sils Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, FLIMIT είπε Τι μας κάνεις τώρα... Είμαι έτοιμος να πάρω το 2ds xl μετά από πολύ ψάξιμο... αξιζει ρε παιδια το 3d τελικα? γιατι οι περισσοτεροι λενε πως δε το χρησιμοποιουν καθολου.... Μην κανεις την βλακεια ΑΞΙΖΕΙ..........! Ασε που ειναι πιο premium κατασκευη το μονο υπερ ειναι το βαρος που ειναι αισθητά πιο ελαφρη το 2ds Και στο λεω μετα απο πολυ ψαξιμο και εχω και τις 2 κονσολες πολλες φορες!
Dam_Peristeriws Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 O κωτσοβολος εδινε τη nes h th snes ekdosh?
non-serviam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Dam_Peristeriws είπε O κωτσοβολος εδινε τη nes h th snes ekdosh? Καμία τελικά! 🤣 🤮 Θεωρητικά την SNES, πρακτικά τη Metroid.
dialteo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα κι εγώ χθες τη metroid edition. Να πω μπραβο στον Κωτσόβολο που εξυπηρέτησε έστω και με αυτό τον τρόπο, και κυρίως με αντιπρόταση συλλεκτικής έκδοσης και όχι απλής. Παρόλ' αυτά, προτιμούσα την snes ρε γαμώτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις