Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Ζηλεύω! (αν και έχω το Switch ήδη για φορητό αλλά πάλι) 😥

Ένα λινκ για το screen protector και τη θήκη μπορώ να έχω ?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran91 είπε

Ένα λινκ για το screen protector και τη θήκη μπορώ να έχω ?

https://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-3ds/hama-prostateytiko-kit-othonis-nintendo-3ds-xl/prod5130857pp/

https://www.gamescom.gr/gaming/nintendo-3ds-2ds/accessories/ardistel-game-traveler-3ds205mk-licenced-thiki-mario-kart-orange-gia-2ds-2dsxl-new3dsxl.html

Μολις τελειωσα με το custom firmware και του περναω παιχνιδακια. Το μονο που δεν ειχα υπολογισει ειναι οτι θελει κανα τεταρτο το καθε παιχνιδι να κανει install και εχω κατεβασει να περασω περιπου 140 δηλαδη 40 ωρες!!

1 ώρα πριν, sils είπε

Πες μας εαν αυτη η εκδοση εχει ips οθονες.

Χωρις να εχω εμπειρια νομιζω πως οχι. Λογικο αφου απο οτι διαβασα πλεον ολα τα καινουρια εχουν TN χωρις εξαιρεσεις, και ειναι σχετικα απο τα τελευταια.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα βαλε το 3dintent και πες μας εαν μπορεις.

Επισης εχει μεσα το metroid σε ψηφιακη μορφη η σε κασετακι?

Αφου το χακαρης το mario kart γιατι το πήρες? 

Παντως πραγματικα έχει τρελες παιχνιδαρες το μηχανημα . Εγω αυτην την στιγμη παιζω το remake του bowser inside story..... πραγματικα πολυ καλο.

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.

Θα το περασω αυριο μαλλον γιατι εχω αραξει κ κανω εγκαταστασεις τωρα και επιξα με το χακ και δεν ειμαι για βαλε βγαλε sd τωρα! 

Δε το εχει καθολου το metroid και γιαυτο...

Ηθελα να παρω καποιο παιχνιδι για να μην εχω την τρυπα του slot και να ειναι μονιμα μεσα. Το mario kart ειναι απτα αγαπημενα μου συν οτι ειναι το μονο που ισος παιξω online και δε θα τρεχω να βρω updates.

Δημοσ.

Σορρυ για το οφφτοπικ, άλλα κάθε φορά που βλέπω νέο post στο νήμα (και ειδικά τώρα που ειδα και την φωτό του φίλου) μετανιώνω που δεν το χτύπησα όσο έπαιζε η προσφορά.. 😥

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jowl_tnt είπε

Θα το περασω αυριο μαλλον γιατι εχω αραξει κ κανω εγκαταστασεις τωρα και επιξα με το χακ και δεν ειμαι για βαλε βγαλε sd τωρα! 

Δε το εχει καθολου το metroid και γιαυτο...

Ηθελα να παρω καποιο παιχνιδι για να μην εχω την τρυπα του slot και να ειναι μονιμα μεσα. Το mario kart ειναι απτα αγαπημενα μου συν οτι ειναι το μονο που ισος παιξω online και δε θα τρεχω να βρω updates.

Μπορεις να το περασεις με remote install apo to fbi 

Δημοσ.

Τελικά χθες το βράδυ ήρθε και σε μένα στο email το τιμολόγιο και με sms ο αριθμός αποστολής από Κωτσόβολο. Αναμένουμε!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jowl_tnt είπε

Upper: TN  |  Lower: TN

Καλα δεν πειράζει μια χαρα ειναι και οι τν εξαλλου εαν δεν δεις την διαφορα δεν θα το καταλαβεις και ποτε.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και γω σήμερα. Ευχαριστώ τον paparocka. Κάρτα sd έχει τοποθετημένη η πρέπει να πάρω; Έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις ips και στις 2 οθόνες ταυτόχρονα 

Επεξ/σία από zafitolis
Δημοσ.
17 ώρες πριν, zafitolis είπε

Παρέλαβα και γω σήμερα. Ευχαριστώ τον paparocka. Κάρτα sd έχει τοποθετημένη η πρέπει να πάρω; Έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις ips και στις 2 οθόνες ταυτόχρονα 

Αυτο που σε ενδιαφερει στο 80% των παιχνιδιων ειναι η πανω οθονη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...