Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν ο φιλος εχει στα σχεδια του να κανει οικογενεια, ενα μεταχειρισμενο Avensis/Mondeo/Insignia etc ειναι σαφως προτιμοτερο απο ενα καινουριο Yaris. Δεν γραφει κατι τετοιο ο φιλος...Ρωτηθηκε και ειπε εχει απλα την φιλη του...Από την αρχη γραφει για καινουριο. Μεχρι και στο θεμα το γραφει. Τωρα ο καθενας μπορει να πει ότι θελει...δεν αντιλεγω. Απλα είναι εκτος θεματος. 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι αφου τη βρισκεις με στατιστικα, παρε https://www.motoringresearch.com/car-news-list/europes-best-selling-cars-2018/ πως και δεν μου ανεβασες Αμερικανικα στατιστικα? Συγγνωμω αλλα ζω στην Ελλαδα.Αυτο λοιπον κρινει πολλα, πρωτων τα οικονομικα μου δεν είναι αντιστοιχα των ξενων...Δευτερον η χωρα μου εχει μολις 10m ανθρωπων και όχι 70-80 αρα και οι πωλήσεις αυτοκινητων είναι αναλογες. Τριτον δεν αλλαζουμε τοσο συχνα αυτοκίνητα οσο εξω. 3 παραγοντες που αλλαζουν αρδην την αγορα ενός αυτοκινητου...και το τι πουλαει κάθε χωρα. 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε εχω ρωτησει ποσες φορες ενα πραγμα, τι αυτοκινητο εχεις. αντε να δω τι θα καταλάβεις. Opel Corsa d 1.4 Και τωρα τι?Θα κριθω?Θα ρωτηθώ γιατι αυτό?Τι καταλαβες δηλαδή...Εχει σημασια σε ολη τη κουβεντα που καναμε προηγουμένως? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
nikos2004dj Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Όπως είπε και κάποιος άλλος άμα σου αρέσει το Yaris δεν θέλεις να δώσεις λεφτά σε ηλίθιες ζημιές και θες να το κρατήσεις τουλάχιστον 10χρονια είσαι εκεί! Εναλλακτικά αν έχεις χρονο δες τα όλα οδήγησε τα όλα αν είναι δυνατόν κ οποίο σου κάνει κλικ παρτο ! Για 5χρονια η140000km όλα είναι καλά .. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν γραφει κατι τετοιο ο φιλος...Ρωτηθηκε και ειπε εχει απλα την φιλη του...Από την αρχη γραφει για καινουριο. Μεχρι και στο θεμα το γραφει. Τωρα ο καθενας μπορει να πει ότι θελει...δεν αντιλεγω. Απλα είναι εκτος θεματος. πως και δεν μου ανεβασες Αμερικανικα στατιστικα? Συγγνωμω αλλα ζω στην Ελλαδα.Αυτο λοιπον κρινει πολλα, πρωτων τα οικονομικα μου δεν είναι αντιστοιχα των ξενων...Δευτερον η χωρα μου εχει μολις 10m ανθρωπων και όχι 70-80 αρα και οι πωλήσεις αυτοκινητων είναι αναλογες. Τριτον δεν αλλαζουμε τοσο συχνα αυτοκίνητα οσο εξω. 3 παραγοντες που αλλαζουν αρδην την αγορα ενός αυτοκινητου...και το τι πουλαει κάθε χωρα. αντε να δω τι θα καταλάβεις. Opel Corsa d 1.4 Και τωρα τι?Θα κριθω?Θα ρωτηθώ γιατι αυτό?Τι καταλαβες δηλαδή...Εχει σημασια σε ολη τη κουβεντα που καναμε προηγουμένως? Κατσε ενα λεπτο, εβαζες τα στατιστικα των πωλησεων για να μας δειξεις οτι το Yaris ειναι το καλυτερο all rounder. Εσκιζες τα ιμάτια σου για εμας τους αιρετικους που αμφισβητουσαμε το αξιωμα αυτο. Και τωρα αμφισβητεις τις πωλησεις στην Ευρωπη; Επειδη δηλαδη στην Ελλαδα εχει περισσοτερες πωλησεις το Yaris ειναι το καλυτερο vfm all rounder αλλα οταν στις Ευρωπαϊκες πωλησεις δεν ειναι ουτε στη 10αδα δε σε ενδιαφερουν τα στατιστικα; Αλλα οικονομικα οι Ευρωπαίοι; Για αυτο προτιμουν Clio, 208, Fiesta και Polo παραπανω; Ακομα και το Sandero; Για να συνοψισουμε γιατι πραγματικα βαρεθηκα: Το Yaris ειναι ενα αξιοπιστο αυτοκινητο που η αξιοπιστια ειναι και το μοναδικο του πλεονεκτημα εναντι των ανταγωνιστων. Δεν ειναι καλο στην οδηγηση, δεν ειναι ανετο στο δρομο, δεν εχει μεγαλους χωρους (ακομα και για την κατηγορια του) και οποιος το παιρνει βαζει πανω απο ολα την αξιοπιστια στη ζυγαρια των κριτηριων με την οποια επιλεγει. Αυτο το φετιχ με τα Toyota δεν απανταται στην υπολοιπη Ευρωπη, τοσο κολλημενοι ειμαστε εμεις κι ο ISIS. Υπαρχουν αλλα αυτοκινητα στην κατηγορια που προσφερουν πολυ καλυτερο πακετο στον αγοραστη με κυριοτερο το Fiesta. Και το κυριοτερο, δεν ειναι all rounder. Οπως δεν ειναι και το COrsa που εχεις εσυ. https://www.telegraph.co.uk/cars/toyota/toyota-yaris-review/ https://www.telegraph.co.uk/cars/ford/ford-fiesta-review/
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) συγγνωμη αλλα τι σημαινει all rounder για σενα? Ισως για αυτό παρεξηγηθηκα...Αν νομιζατε οτι εννοουσα ότι το αυτοκινητο αυτό θα κανει ταξιδι από εδώ στην Αγγλια ανετα κανετε λαθος. Η ότι θα ανεβει το βουνο. Η θα το βαλεις σε πιστα η θα Driftαρεις με μια αλλαγη ελαστικων ουτε θα βαλεις 4μελη οικγενεια με βαλιτσες... Για αμαξι πολης μιλαμε παντα...όχι για κουρσα που λεει και η γιαγια μου. Αξιοπιστια και οικονομια τα ειπαμε από την αρχη είναι νο1 επιτελους καποιος το δεχεται. Χωρους για 2 ατομα θεωρω ότι είναι μια χαρα ακομα και για διακοπες!. Και εξ αρχης πρωταθηκε γιατι το σκεφτοταν και ο TS...Οι ευρωπαιοι εχουν αλλα οικονομικα μεγεθη και ισως το προσπερνανε. Θεωρεις τυχαιο ότι πιο πολύ πουλανε τα γερμανικα και τα γαλλικα και ότι αυτές οι 2 χωρες είναι 2 από τις μεγαλύτερες στην Ευρωπη?Για αυτό ακριβως μιλησα και για τον πληθυσμο των χωρων σε σχεση με την Ελλαδα Το fiesta δεν ξερω γιατι το ξαναλες και το ξαναλες όταν και εγω παραδεχτηκα ότι είναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...η συγκριση ηταν μεταξυ yaris-polo-golf και ουδέποτε με το fiesta που οντως θεωρω εξαιρετικο και μου αρεσει πολύ μιας και εχω κανει αρκετες βολτες και εχω οδηγησει το μοντελο του 17. ΥΓ: Στο κατω κατω δεν είναι κακο να εχουμε διαφορετικες γνωμες...μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε οσων αφορα την χρησιμοτητα του yaris και τι ακριβως αντιπροσωπευει στην αγορα...εσυ θεωρεις αδικαιολογητη την αγορα του σαν νο1 στην ελλαδα και θεωρεις ότι κατι ξερουν οι Ευρωπαίοι που δεν το εχουν τοσο ψηλα εγω διαφωνω...Όλα καλα λοιπον. Ο καθενας εχει την γνωμη του. Αλλιως ολοι θα είχαμε το ιδιο αυτοκινητο! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν ο φιλος εχει στα σχεδια του να κανει οικογενεια, ενα μεταχειρισμενο Avensis/Mondeo/Insignia etc ειναι σαφως προτιμοτερο απο ενα καινουριο Yaris. Spoiler Alert. Δυο VW ειναι στην 3αδα -Ειναι καινούργιο 6 χρόνια εγγύηση και όχι μεταχειρω. 110 hp αυτόματο 15200 έχει μια χαρά είναι το Yaris - Χωράει ανετα πίσω δύο καθισματα που σήμερα οι πιο πολλοί ένα παιδί έχουμε - Μέσα στην πόλη που θα πηγαίνει τα παιδάκια σχολείο, φροντιστήριο, δραστηριότητες, που να τρέχει με την μαούνα. Τώρα για διακοπές ένταξη με λίγο συμβιβασμό όλα βολευοντε. Εκτός μαζί με το παιδί παίρνει και παππού γιαγιά κλπ. Επισεις αντε να πάρει την μαούνα που είναι άχρηστη για μένα αλλά να έχει και ένα μικρό για μέσα στην πόλη. Τώρα για τα vw. Αμάξι με 3 χρόνια εγγύηση ενώ οι άλλοι δίνουν 5, 6,7 δεν το θεωρώ καλή αγορά. Αλλά είπαμε τα vw είναι premium. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Για μεταχειρισμένο μέχρι 5αετιας καλό είναι το Yaris. Τώρα 15.000 ευρώ για ενα καινούριο Yaris,καλα τρελλαθηκατε;;;; Καλύτερα ενα 2-3 ετων το πολυ μεταχειρισμένο,μοντέλα 2016-2017 μιας κατηγοριας πανω,π.χ Auris,Golf,τα οποία ούτε μεγάλα είναι αλλά και μια χαρά άνετο ταξίδι κανεις.Το έχω διαπιστώσει προσωπικά με το Auris.Καμμία σχεση με το Yaris,το οποίο όπως έχω πει το είχα για 3 μήνες κάθε μέρα,μοντελο 2016. Εντελώς πεταμενα λεφτά για μένα,όταν με τα ίδια παίρνεις ενα σχεδόν καινούριο καλυτερο αμάξι,όχι κουβά.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Για μεταχειρισμένο μέχρι 5αετιας καλό είναι το Yaris. Τώρα 15.000 ευρώ για ενα καινούριο Yaris,καλα τρελλαθηκατε;;;; Καλύτερα ενα 2-3 ετων το πολυ μεταχειρισμένο,μοντέλα 2016-2017 μιας κατηγοριας πανω,π.χ Auris,Golf,τα οποία ούτε μεγάλα είναι αλλά και μια χαρά άνετο ταξίδι κανεις.Το έχω διαπιστώσει προσωπικά με το Auris.Καμμία σχεση με το Yaris,το οποίο όπως έχω πει το είχα για 3 μήνες κάθε μέρα,μοντελο 2016. Εντελώς πεταμενα λεφτά για μένα,όταν με τα ίδια παίρνεις ενα σχεδόν καινούριο καλυτερο αμάξι,όχι κουβά. Αν δεν θεωρουσα παρα πολλα τα 15000 για αμαξι που δεν ξερεις τι εχει περασει θα συμφωνουσα μαζι σου. Δηλαδη αν ηταν ενός φιλου που εμπιστεύεσαι ναι αξιζει να ανεβεις κατηγορια για μεταχειρισμενο λιγο χρονων που ακομα εχει εργοστασιακη εγγυηση! Αλλα προσωπικα δεν θα επαιρνα τοσο ακριβο μεταχειρισμενο από μια αγγελια...επισης στον φιλο που ξεκινησε το νέο θεμα προφανως δεν του χρειαζεται...Αν σκεφτοταν ότι θα κανει παιδι σε 2-3 χρονια θα μας το εγραφε σε φαση θα βαλουμε μπρος για οικογενεια οποτε υπολογιστε και αυτό...Αμαξαρα το Auris παντως...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αμαξαρα το Auris παντως... Ναι,καλό είναι,γιαυτό το πηρα, αλλά έτη φωτός πισω σε οδηγική απόλαυση και σε ποιότητα υλικων σε σχέση με το CLK του 1998.
cwn13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, maniac89 είπε Ευχαριστώ πάντως για όλες τις απαντήσεις, ήταν αρκετά χρήσιμες πχ και μου άνοιξαν και λίγο το πεδίο, πχ το μικρα ούτε καν το είχα σκεφτεί αλλά φαίνεται ωραίο αμάξι και με όμορφο design. Νομίζω πώς θα κινηθώ για αρχή, 1.toyota yaris 2. Opel 3. Renault clio 4. Nissan 5. Ford θα αρχίσω να πηγαίνω σε αντιπροσωπεία να κοιτάξω. Ελπίζω να αγοράσω κάποιο αμάξι επιτέλους!!! Thankss!! Ίσως ξαναγράψω για την πορεία της αγοράς Φιλε απο αυτα που γραφεις απο το κλιο εχω οδηγικη εμπειρια. Πολυ καλη κινηση στο δρομο κ εθνικη με μεγαλες ταχυτητες κ πολη, γενικα καλη πληροφορηση στο τιμονι κ αισθηση ασφαλειας σε κρατημα κ φρενα. Απο χωρους σε πολυ καλο επιπεδο κ για επιβατες κ αποσκευες για τα δεδομενα της κατηγοριας. Εσωτερικο πολυ ποιοτικο κ ομορφο ειδικα στις πιο πλουσιες εκδοσεις, αυτο που ειχα εγω σου εδινε την αισθηση του "σπαρτιατικου" λογο του πολυ μαυρου χρωματος που ειχε μεσα,παρ'οτι ηταν πραγματικα υπερπληρες. Το μονο παραπονο που ειχα ηταν απο την ηχομονωση στην εθνικη σε ταχυτητες στα 140+χλμ. Απ'οσο ξερω σε γενικες γραμμες ιδια κατασταση ειναι κ το nissan με το οποιο εχουν κοινο πατωμα κ νομιζω κ μηχανικα μερη κ ειναι επισης πολυ ομορφο! Τελος θυμαμαι οτι οταν εψαχνα για καινουριο κ ειχα κανει μερικα τεστ,το φιεστα ηταν πολυ ευχαριστο σαν αισθηση στην οδηγηση κ ικανοποιητικο σε χωρους! Ελπιζω να βοηθησα οσο ειναι δυνατο.Οτι επιλεξεις καλοταξιδο κ καλοριζικο ευχομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσέξτε τις εγγυήσεις... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
vision Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Φίλε να ξέρεις πως με καινούργιο θα πρέπει να πηγαίνεις αντιπροσωπείες για service (για να μην κόψουν την εγγύηση) που χρεώνουν με το λεπτό... Επίσης μερικές αντιπροσωπείες (αν δεν το κατέχεις) χρεώνουν και εξαρτήματα που ΔΕΝ χρειάζεται να αλλαχθούν. Σου λένε δηλαδή πρέπει να αλλαχθεί κι αυτό (πλήρωνε εσύ) ενώ δεν χρειάζεται. Αυτό βέβαια δεν είναι αποτρεπτικός λόγος για καινούργιο, απλά να ξέρεις πως πρέπει να μάθεις μερικά πράγματα και μηχανικά. Τώρα όσον αφορά μοντέλα, το fiesta έχει φοβερό τιμόνι σε σχέση με yaris. Το yaris έχει άλλα καλά. Γνώμη μου είναι πως σε τέτοιου τύπου αμάξωμα τα 15000 είναι πολλά, μέχρι 12000 βαριά, αλλά εσύ ξέρεις. Κάτι audi A1 απορώ πως και γιατί τα παίρνουν με 20-22K. Και όταν αποφασίσεις να το ξεφορτωθείς ποιος θα το πάρει; Θα το δώσεις όσο όσο. Για τα Opel δεν έχω καλή γνώμη. Λίγο να παλιώσουν αρχίζουν τα προβλήματα. Με 15000 κατ'εμέ κοίτα σε μεγαλύτερο αμάξωμα hatch. Θα σου φανεί χρήσιμο εκεί που δεν το περιμένεις. 1
Mansora Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mp123 είπε -Ειναι καινούργιο 6 χρόνια εγγύηση και όχι μεταχειρω. 110 hp αυτόματο 15200 έχει μια χαρά είναι το Yaris Έχεις οδηγήσει ποτέ αυτόματο Yaris και τον προτρέπεις; ; Πρέπει να είναι μακραν το χειρότερο αυτόματο κιβώτιο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Αυτοματο και εγω θα απεφευγα αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος...Ασχετα αν είναι αξιοπιστο η όχι...είναι κατι επιπλέον που μπορει να χαλασει. Γιατι να το εχεις αμα δεν υπαρχει αναγκη?
koeltzakoatl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτοματο και εγω θα απεφευγα αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος...Ασχετα αν είναι αξιοπιστο η όχι...είναι κατι επιπλέον που μπορει να χαλασει. Γιατι να το εχεις αμα δεν υπαρχει αναγκη? το κιβώτιο υπάρχει - δεν είναι κάτι επιπλέον: το κιβώτιο είναι είτε μηχανικό είτε αυτόματο. το μηχανικό έχει κάποια συν, το αυτόματο κάποια άλλα. προσωπικά, επιλέγω μόνο αυτόματα αυτοκίνητα εδώ και 13 χρόνια σε 5 εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα (οδηγούσα μηχανικά άλλα 12 χρόνια σε 3 αυτοκίνητα και είπα ποτέ ξανά), δεν μπορώ να βρω κάτι που υστερούν: είναι -απλά- διαφορετική η οδηγική λογική. 4
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Mansora είπε Έχεις οδηγήσει ποτέ αυτόματο Yaris και τον προτρέπεις; ; Πρέπει να είναι μακραν το χειρότερο αυτόματο κιβώτιο Όχι άλλα ένα απλο αυτόματο για αμαξι πόλης είναι. Δεν θα πάει για ραλλυ ο άνθρωπος. Επισεις Toyota είναι άρα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα