Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, maniac89 είπε θα αρχίσω να πηγαίνω σε αντιπροσωπεία να κοιτάξω. Ελπίζω να αγοράσω κάποιο αμάξι επιτέλους!!! Thankss!! Ίσως ξαναγράψω για την πορεία της αγοράς Καλη επιλογή...αν μπορεις ενημερωσε μας για προσφορες που σου δινουν ας πουμε ποσα χρονια εγγυησης η αν σου κανουν καποιο δωρο κτλπ...Opel θα κοιτάξεις Corsa,Στην Nissan τα Micra και στην Ford τo Fiesta να υποθεσω?Η πας γενικα να δεις τι παιζει?
cabdik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω θα σου προτεινα να προσθεσεις στη λιστα των υποψηφιων, μαζι με τα Yaris- Clio- micra - Fiesta- corsa .....και το CITROEN C3...... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από cabdik 2
chill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, zio10 είπε Εγώ θα κοιτούσα και το tipo hatchback. ΤΥΠΕ, ούτε οι πωλητές σε αντιπροσωπείες της fiat δεν προτείνουν fiat 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε i10 μονο ρε μ...α Για τον φιλο μου τον mp123 που το προτεινει σαν ασπιρινη, ο,τι αμαξι και να θες, παρε i10 ❤️ Και δώρο ένα accent / lantra με led κάτω από το H του σήματος για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους κατοίκους των.....Λιοσίων
Alexandros7474 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, jmmys είπε Φίλε Αλεξάνδρε δικο σου αμάξι έχεις;;; Ναι . Εχω Opel Astra το dynamic 1600 cc με 136hp . 3 μηνών
orgixmh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ρίξε και μία ματιά το ΚΙΑ RIO, το έχει ο αδερφός μου και είναι φοβερό. 2
NiceGuyGeorge Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε δεν ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα σε μεταχειρισμενο? βεβαια ο φιλος δεν κοιταει για τετοιο αμαξι απο τι εχω καταλαβει Οχι φυσικα δεν θα δινα τοσα. Αλλα υπαρχουν καλες ευκαιριες απο 7 μεχρι και 10 χιλιαρικα.
PCAPTURES Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν ειναι offtopic απλά να αναφέρω μια σημαντική λεπτομέρεια όσο αφορά τις στατιστικές και τις πωλήσεις.Φίλος πρόσφατα έψαχνε για καινούριο αυτοκίνητο έχοντας 4000ε στο χέρι και με την προοπτική να του βγεί το υπόλοιπο ποσόν δάνειο.Πρώτη επιλογή το MICRA (για εμένα όσο όμορφο ειναι στη μούρη άλλο τόσο άσχημο ειναι πίσω) πάει λοιπόν στη Nissan μιλάνε-παίρνει προσφορά φτάνουν στο δάνειο (12000ε) τρώει το πρώτο άκυρο, επόμενο στόχος το CLIO μια απο τα ίδια, τελευταίο επιθυμητό μοντέλο ηταν το POLO, εκεί λοιπόν το δάνειο βγήκε πανεύκολα λόγω VW bank την αμέσως επόμενη ημέρα. Το αυτοκίνητο ειναι πάρα πολύ όμορφο και ποιοτικό κατ εμε αν και ξέγνοιαστος κάτοχος απροβλημάτιστού YARIS 10ετίας το οποίο σκέφτομαι να αντικαταστήσω σε λίγο καιρό μόνο και μόνο λόγω αλλαγής οικογενειακής κατάστασης.Στο δια ταύτα λοιπόν είδα πρίν μερικές ημέρες τις πωλήσεις των εταιριών για το 2018 και είδα την VW στην δεύτερη θέση αναρωτιέμαι λοιπόν στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα? Πόσοι μπορεί βρέθηκαν στη θέση του φίλου και να μην είχαν μεγαλύτερo budget? Y.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ καθώς σίγουρα θα σκεφτεί κάποιος ναι OK για την toyota που ειναι πρώτη γιατι δεν μας λές κάτι? Πολύ απλά ο άνθρωπος δεν πήγε καθόλου στην TOYOTA γιατί δεν τον ενδιέφερε κάποιο μοντελο! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από PCAPTURES 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, PCAPTURES είπε Στο δια ταύτα λοιπόν είδα πρίν μερικές ημέρες τις πωλήσεις των εταιριών για το 2018 και είδα την VW στην δεύτερη θέση αναρωτιέμαι λοιπόν στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα? Πόσοι μπορεί βρέθηκαν στη θέση του φίλου και να μην είχαν μεγαλύτερo budget Αν καταλαβα καλα εννοεις ότι επειδή είναι πιο "ευκολο" να βγαλεις δανειο στην VW πωλουνται και πιο πολλα? Αν αυτό εννοεις παντως, τι να κανουμε?Ετσι εχουν τα πραγματα...Στο τελος μετραμε ποσα πουλησε η κάθε εταιρια. Δεν νοιαζει πως τα πουλησαν αυτά και αν τελικα οι μισοι δεν ξεχρεωσουν το δανειο τους.
PCAPTURES Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αν καταλαβα καλα εννοεις ότι επειδή είναι πιο "ευκολο" να βγαλεις δανειο στην VW πωλουνται και πιο πολλα? Αν αυτό εννοεις παντως, τι να κανουμε?Ετσι εχουν τα πραγματα...Στο τελος μετραμε ποσα πουλησε η κάθε εταιρια. Δεν νοιαζει πως τα πουλησαν αυτά και αν τελικα οι μισοι δεν ξεχρεωσουν το δανειο τους. Ναι σωστά αυτό εννοώ, οκ ναι δεν διαφωνώ στο τέλος αυτό μετράει, αλλά δεν ειναι κατα κάποιο τρόπο αλλοίωση της στατιστικής όταν βρεθείς σε αδιέξοδο και ουσιαστικά αναγκαστείς να αγοράσεις κάποιο μοντέλο της VW που στη συγκριμένη περίπτωση που ανέφερα ηταν τρίτη επιλογή? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από PCAPTURES
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Ναι . Εχω Opel Astra το dynamic 1600 cc με 136hp . 3 μηνών Τον άλλον εννοούσα,τον πιτσιρικά.
cabdik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 PCAPTURES, αυτο εννοουσα οταν μιλησα για τις πολιτικες πωλησεων, οι οποιες αυτες αντικατοπτριζονται στις στατιστικες πωλησεων. οταν μια εταιρεια δινει πιο ευκολα χρηματοδοτηση, ειναι ευνοητο οτι θα ανεβει και σε πωλησεις. οποτε αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι καλυτερο η χειροτερο το συγκεκριμενο μοντελο ή η συγκεκριμενη εταιρεια που ειναι στις πρωτες θεσεις.
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, chill είπε Και δώρο ένα accent / lantra με led κάτω από το H του σήματος για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους κατοίκους των.....Λιοσίων Αστειατορας.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, PCAPTURES είπε Ναι σωστά αυτό εννοώ, οκ ναι δεν διαφωνώ στο τέλος αυτό μετράει, αλλά δεν ειναι κατα κάποιο τρόπο αλλοίωση της στατιστικής όταν βρεθείς σε αδιέξοδο και ουσιαστικά αναγκαστείς να αγοράσεις κάποιο μοντέλο της VW που στη συγκριμένη περίπτωση που ανέφερα ηταν τρίτη επιλογή? Δυστυχως η ευτυχως αυτά υπαρχουν...υποθετω ότι η VW εχει μια α' ανεση σε αυτόν τον τομεα. Αλλα υπαρχει και ανταγωνισμος αρα δεν ΝΟΜΙΖΩ να ζηταει ο ενας παραλογα εσοδα για να βγαλει δανειο και ο άλλος να μην τον νοιαζει αν εισαι ανεργος. Τωρα στην περιπτωση του φιλου σου τι να σου πω. Να εχει 4k στο χερι και να δουλευει με ένα καλο οικογενειακο εισοδημα και να μην του ενεκριναν ένα δανει 8-9-10 χιλιαδων μου φαινεται καπως... Παντως είναι σιγουρα αστάθμητοι παραγοντες που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε... Όπως υπαρχει και κοσμος που αλλαζει το τι θα αγορασει αναλόγως με τι εγγυήσεις δινει μια εταιρια εναντι μιας αλλης. Και εκει από τι θυμαμαι οι Ασιατες κανουν πολύ καλη δουλεια.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε δεν ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα σε μεταχειρισμενο? βεβαια ο φιλος δεν κοιταει για τετοιο αμαξι απο τι εχω καταλαβει Ειναι κριμα οι γνωσεις για αυτοκινητα να εχουν προελθει απο περιοδικα αυτοκινητου και μονο. Αν ο φιλος εχει στα σχεδια του να κανει οικογενεια, ενα μεταχειρισμενο Avensis/Mondeo/Insignia etc ειναι σαφως προτιμοτερο απο ενα καινουριο Yaris. Και μην ξαναπεις την ιδια καραμελα οτι το κανω προσωπικο. Σε εχω ρωτησει ποσες φορες ενα πραγμα, τι αυτοκινητο εχεις. Και σου ειπα και τον λογο. Και σε καθε μηνυμα σου πετας τη μπαλα στην εξεδρα και διαβαζεις ο,τι σε συμφερει. Κι αφου τη βρισκεις με στατιστικα, παρε https://www.motoringresearch.com/car-news-list/europes-best-selling-cars-2018/ Spoiler Alert. Δυο VW ειναι στην 3αδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα