Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε Ξέρεις το all around ταιριάζει στο μπάσκετ όταν ένας παίχτης παίζει σε πολλές θέσεις . Το Yaris είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με πολύ σκληρές αναρτήσεις , μηδενική ηχομόνωση , λίγους χώρους και με μέτρια σταθερότητα σε στροφές , και αργό τιμόνι . Μολις τα κρητιρια που αναφερεις τα λαβει υποψη του ο TS θα αναφερθουμε και σε αυτα...οτι δηλαδη το polo ειναι η καλυτερη οδηγικη εμπειρια που ειχες ποτε σου...Η το golf! θα τρελαθουμε τελειως...Για τα χρηματα του και για αυτα που προσφερει το συκγρινουμε! Οχι για το τι προσφερουν αλλα αμαξια σε αλλες κατηγοριες η στην ιδια με παραπανω λεφτα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 i10 μονο ρε μ...α Για τον φιλο μου τον mp123 που το προτεινει σαν ασπιρινη, ο,τι αμαξι και να θες, παρε i10 ❤️
mp123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Ts πάρε ότι θες, ότι σου αρέσει. Είσαι σε καλό δρόμο που κοιτάς αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία Κοίτα μόνο να είναι αυτόματο. Γκάζι φρένο τίποτε άλλο. Ιδανικό για μέσα στην πόλη.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μολις τα κρητιρια που αναφερεις τα λαβει υποψη του ο TS θα αναφερθουμε και σε αυτα...οτι δηλαδη το polo ειναι η καλυτερη οδηγικη εμπειρια που ειχες ποτε σου...Η το golf! θα τρελαθουμε τελειως...Για τα χρηματα του και για αυτα που προσφερει το συκγρινουμε! Οχι για το τι προσφερουν αλλα αμαξια σε αλλες κατηγοριες η στην ιδια με παραπανω λεφτα. Ρε φιλε αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις. Σου εγραψε οτι το Polo εχει καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα απο το Yaris. Οχι οτι ειναι το απολυτο αμαξι που δε συγκρινεται κανενα αλλο στο δρομο με αυτο. Αμα κανας φιλος σου εχει Yaris, ζητησε το του και βγες στην Αττικη Οδο και πηγαινε μια νορμαλ ταχυτητα εθνικης, εστω 120. Αν εσυ μετα απο αυτο το τεστ βρεις οτι το Yaris ειναι all-rounder, τοτε παω πασο. Αλλα γραψε μας και τι οδηγεις κι εσυ για να ξερουμε...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε Αμα κανας φιλος σου εχει Yaris, ζητησε το του και βγες στην Αττικη Οδο και πηγαινε μια νορμαλ ταχυτητα εθνικης, εστω 120. Αν εσυ μετα απο αυτο το τεστ βρεις οτι το Yaris ειναι all-rounder, τοτε παω πασο. Δεν παιρνεις ενα αμαξι και το συγκρινεις με βαση 1-2 ταξιδια τον χρονο ομως...Για αυτο εξαρχης ρωτησαμε απαιτησεις και ο ανθρωπος ειπε corsa-toyota. Εγω υπεθεσα οτι απο την toyo το πιο κοντινο ειναι το yaris. Και επιπροσθετως του προτεινα και το micra. 3 πολυ κοντινα αμαξια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Φίλε Αλεξάνδρε δικο σου αμάξι έχεις;;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν παιρνεις ενα αμαξι και το συγκρινεις με βαση 1-2 ταξιδια τον χρονο ομως...Για αυτο εξαρχης ρωτησαμε απαιτησεις και ο ανθρωπος ειπε corsa-toyota. Εγω υπεθεσα οτι απο την toyo το πιο κοντινο ειναι το yaris. Και επιπροσθετως του προτεινα και το micra. 3 πολυ κοντινα αμαξια. Παμε ξανα Το Yaris δεν ειναι all rounder και στον αυτοκινητοδρομο εχει χειροτερη οδηγικη συμπεριφορα απο αυτοκινητα της ιδιας κατηγοριας. All rounder δε σημαινει οτι απλα πιανει τα 100 και δε σκοτωνεσαι. Τα Toyota ναι ειναι πολυ αξιοπιστα απο θεμα βλαβων ακομα και να μην το προσεχεις και πολυ πολυ αλλα χανουν σε οδηγικη συμπεριφορα, ανεση κλπ. Τι αυτοκινητο εχεις; Ή εστω τι αυτοκινητο οδηγεις συχνα; Δε σε ρωταω για να σε κρινω αλλα αμα οδηγεις κανα seicento το Yaris φαινεται διαστημικο, για αυτο και μπορει να το θεωρεις καλυτερο απ'οτι ειναι στην πραγματικοτητα.
Mansora Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν εχει τα κρατηματα μιας E30. Δεν εχει την φινετσα ενος ιταλικου.Δεν εχει τις καινοτομιες ενος Tesla...Ειναι ομως το καλυτερο οικονομικο All arround...Τελος. Η Ε30 δεν έχει κρατήματα απλά ήταν εύκολο να την φέρεις στα ίσια της 😛 συνεχίστε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 ΤΑΤΑ telcoline φίλε και θα ξενοιασεις! Εχει και 4Χ4!!!!
Mansora Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και για να μιλησω με στοιχεια.. εβαλα συγκεκριμένα κριτήρια και εστω ενας που δεν διαθετει πολλα λεφτα (~3000 ) θελει να παρει κατι αναμεσα σε golf polo yaris γτ εχει αγαπη για αυτά τα 3 μονο. Από ιδιωτη Στην Αττικη από 2000 και μετα χειροκινητο με βενζινη χωρις ζημια,αγγελιες μονο με φωτο. Ποσο από 500 εως 4000 ευρο. https://www.car.gr/classifieds/cars/?condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&drive_type=FWD&fuel_type=1&gearbox_type=manual&hi=1&make=248&make=251&make=248&make=251&model=820&model=828&model=838&offer_type=sale&pg=4&price-from=>500&price-to=<4000&registration-from=>2000&registration-to=<2005&rg=3&significant_damage=f&sort=pra&st=private Βλεπει κανεις λοιπον ότι βαζοντας αυξουσα τιμη στις πρωτες 2 σελιδες αγγελιων υπαρχει μολις μονο ένα yaris του 2000 με 250.000 χλμ και στις πρωτες 5 σελιδες βρισκει κανεις συνολικα 5 yaris Αναμεσα σε 15χ5=75 golf & Polo...αναλογια 5/75 δηλαδή. Δεν θεωρείται ότι δεν είναι τυχαιο λοιπον? Και γενικα για την αναζητηση που εκανα υπαρχουν μολις 41 yaris εναντι σε 132 golf,polo. Σημαντικα πιο πολλα δηλαδή. Εγω δεν νομιζω ότι είναι τυχαιο και αυτό ακριβως περιγραφω. Αν καπου κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με. Καταρχήν είναι λάθος που συγκρίνεις το golf γιατί είναι στην κατηγορία του αρουρις όχι του γιαρις. Αρχικά η αναζήτησή που έβαλες δείχνει ότι κανένας δεν θέλει να αγοράζει αμάξι πάνω από 150000 χλμ και προτιμάνε να πάρουν το εισαγωμενο μαντραδικο με 68000 χλμ που το είχε τρίτο αμάξι ναυτικός 😛 Επίσης δείχνει ότι πολλά golf και polo έχουν πατήσει πάνω από 200000 χλμ όποτε μάλλον είναι μύθος ότι ανατινάζονται και είναι όλη την ώρα στα συνεργεία γιατί ένα αμάξι που είναι κακό κοιτάς να το ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν νωρίτερα και όχι να το παντρευτείς. Τελος τα vw έχουν βγάλει περισσοτερες γεννιες και έτσι κάποιος που θα θέλει μεταχειρισμένο να μην ψάχνει golf 3 και polo 6n 2
mmavro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα ts, Και γω ήμουν σε παρόμοια αναζήτηση, και κατέληξα σε yaris, παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. Γενικά, κατέληξα σε ποια έκδοση(active ) και κινητήρα και χρώμα και μετά άρχισα να ψάχνω στις αντιπροσωπείες για διαθεσιμότητα, καθώς αν δεν είναι ετοιμοπαραδοτο σου λένε μετά τον Μάρτη. Ένα συν για μένα ήταν και τα συστήματα ασφάλειας που έχει, για αποφυγή σύγκρουσης, αλλαγή λωρίδας κτλ που είναι μέσα σε όλες τις εκδόσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, jmmys είπε Φίλε Αλεξάνδρε δικο σου αμάξι έχεις;;; ω ναι..τι σχεση εχει με την κουβεντα ομως? 8 ώρες πριν, Mansora είπε Καταρχήν είναι λάθος που συγκρίνεις το golf γιατί είναι στην κατηγορία του αρουρις όχι του γιαρις. εε για αυτο συζητουσαμε αυτο εβαλα...θες μονο το Polo?Δες μονο το polo... 8 ώρες πριν, Mansora είπε Επίσης δείχνει ότι πολλά golf και polo έχουν πατήσει πάνω από 200000 χλμ όποτε μάλλον είναι μύθος ότι ανατινάζονται και είναι όλη την ώρα στα συνεργεία γιατί ένα αμάξι που είναι κακό κοιτάς να το ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν νωρίτερα και όχι να το παντρευτείς. κανεις δεν ειπε οτι ανατιναζονται καλε...απλα οτι θα πανε σχεδον σιγουρα παραπανω φορες στο συνεργειο απο το yaris 9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το Yaris δεν ειναι all rounder και στον αυτοκινητοδρομο εχει χειροτερη οδηγικη συμπεριφορα απο αυτοκινητα της ιδιας κατηγοριας. μα δεν ειναι αμαξι που παιρνεις για τον αυτοκινητοδρομο...εχετε κολλησει ολοι σε αυτο!Απλα κανει και αυτο μια χαρα. Εδω βγαινουν κατι χαροι στους αυτοκινητοδρομους....ποιος θα πειστει οτι ενα αμαξι ολοκαινουριο οσο και να κοστιζει οτ μαρκα και να ειναι οποιαδηποτε κατηγοριας δεν μπορει να οδηγηθει με ασφαλεια στα 120 χλμ/ω... 5 ώρες πριν, mmavro είπε Και γω ήμουν σε παρόμοια αναζήτηση, και κατέληξα σε yaris, παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. θα θελες να μας πεις γιατι κατεληξες στο yaris? Τι εψαχνες και τι απαιτησεις ειχες και ποια αλλα αμαξια ειδες?Γιατι εδω εχουν βαλθει ολοι να βγαλουν ολους τους αγοραστες yaris χαζους και οτι δεν ξερουν απο οδηγικη απολαυση, λες και ολοι μεγαλσωσαν με DB 9... 9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Τι αυτοκινητο εχεις; Ή εστω τι αυτοκινητο οδηγεις συχνα; το προβλημα ειναι οτι το κανεις προσωπικο...και εσυ και ολοι εδω μεσα. Ενω εγω ποτε δεν ειπα παιδες το yaris ειναι αμαξαρα και να πανε να πνιγουν ολα τα αλλα! Για την ακριβεια ο ανθρωπος στο πρωτο του post ειπε "διαθετω 15k κινουμε προς corsa η toyota" και απλα του ειπα οτι "Αμα σου αρεσει το Yaris δεν βρισκω ουτε εναν λογο να ψαξεις για κατι αλλο..." Επιπροσθετως του προτεινα και το micra που στην προηγουμενη γενια μονο καλα λογια ειχες να ακουσεις και τωρα το εχουν κανει και πανεμορφο. Καποιος αργοτερα που ειπε οτι ειναι οικονομικο και αξιοπιστο ο αλλος του εγραψε οτι δεν εχει οδηγικη απολαυση και ποιοτητα κατασκευης...και παει στο καλο οκ το πρωτο το καταλαβαινω. Την ποιοτητα κατασκευης ομως γελαω 5 μερες...που οτι polo/golf κατω του 2010 εχει αρχισει να ξεφλουδιζει το χρωμα...τεσπα μην μπουμε σε αυτο. Και απο εκει και περα εγω παραθεσα καποια νουμερα για να δουμε αν οντως αυτο αποτυπωνεται στην αγορα. Εκει ειδαμε οτι αυτο δεν στεκει καπου. Μιας και οι πωλησεις αυτοκινητων ηταν παρομοιες και επιπροσθετως τα yaris ειχε πολυ πολυ μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης. Και εκει πεσαν ολοι να με φανε...χωρις στοιχεια χωρις να βγαζουν καπου οτι τα νουμερα δεν στεκουν...γραφοντας απλα οχι δεν ειναι ετσι,δεν τα εχεις οδηγησει ολα....τι αμαξι εχεις κτλπ κτλπ. Λες και αμα σου πω οτι οδηγαω lamborghini miura θα με βαλετε στο πανθεον και η γνωμη μου θα ειναι νομος xD αρα δεν καταλαβαινω το υφος της ερωτησης... Θελω να σου πω δηλαδη οτι ποτε δεν εβαλα την προσωπικη μου γνωμη σε κανενα ποστ. απλα απωτυπωνα την πραγματικοτητα με αριθμους πωλησεων και μεταχειρησμενα που πωλουνται σημερα. 2
NiceGuyGeorge Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Κατοχος Yaris εδω. Πρωτο μοντελο. Το αγορασα μεταχειρισμενο και με κωλοπιασε η τιμη, αλλα στα 4 χρονια που το εχω (μεταχειρισμενο) το αμαξι ειναι σκυλι. Δεν θα το χαρακτηριζα all rounder. Γιατι πολυ απλα δεν ειναι. Με τις αναρτησεις καταλαβαινω μεχρι και μυρμηγκι οτι παταω. Ηχομονωτικα δεν εχω αποψη αλλα ειναι σιγουρα υποδεεστερο αλλων. Για πολη προσωπικα το θεωρω κορυφη μιας και ειναι το περιβαλλον του, 4 χρονια επισης δεν εχω καμια βλαβη. Αλλα πανω σε εθνικη οδο που αποπειραθηκα να πιασω 135 το αμαξι κοντευε να ξεβιδωσει. Για πολη και μινι εκδρομες κομπλε ειναι. Δε χρειαζεται και να τρεχεις σα τρελος. Αλλα εγω προσωπικα με 15 χιλιαδες στο χερι θα κοιτουσα και κανενα μεταχειρισμενο Avensis. Αποψη μου φυσικα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Αλλα εγω προσωπικα με 15 χιλιαδες στο χερι θα κοιτουσα και κανενα μεταχειρισμενο Avensis. Αποψη μου φυσικα δεν ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα σε μεταχειρισμενο? βεβαια ο φιλος δεν κοιταει για τετοιο αμαξι απο τι εχω καταλαβει Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
maniac89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ πάντως για όλες τις απαντήσεις, ήταν αρκετά χρήσιμες πχ και μου άνοιξαν και λίγο το πεδίο, πχ το μικρα ούτε καν το είχα σκεφτεί αλλά φαίνεται ωραίο αμάξι και με όμορφο design. Νομίζω πώς θα κινηθώ για αρχή, 1.toyota yaris 2. Opel 3. Renault clio 4. Nissan 5. Ford θα αρχίσω να πηγαίνω σε αντιπροσωπεία να κοιτάξω. Ελπίζω να αγοράσω κάποιο αμάξι επιτέλους!!! Thankss!! Ίσως ξαναγράψω για την πορεία της αγοράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα