tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, cabdik είπε καμια σχεση.... κανενα νευρο, αντιθετα... περισσοτερο με χιουμοριστικη διαθεση, πηγαινε το "μαμησατε....."..! και μου αρεσει που ενω ας πουμε "μου την λες", στην τελευταια σου προταση, δινεις τις ιδιες συμβουλες που εδωσα κι εγω νωριτερα.....!!! σαφεστατα, δεν ειναι το ιδιο να οδηγεις Mercedes -BMW με KIA, αλλα δεν εχουν και την ιδια τιμη σαν καινουρια, μιας και μιλαμε για καινουρια..!! Ρε μαν στην είπα πουθενά για τις απόψεις σου? Για το ύφος μόνο που ζήτησα προκαταβολικά συγνώμη αν έκανα λάθος. 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Έχουν διαφορετική αίσθηση πράγματι αλλά και διαφορετικές τιμές. Επίσης έχουν και διαφορετικές πιθανότητες να σου κοστίζουν χρήματα για επισκευές, δεδομένου ότι η μεν θεωρείται από τις κορυφαίες στην αξιοπιστία ενώ η άλλη από τις τελευταίες. Οπότε ο καθένας ανάλογα με τις προτεραιότητές του αποφασίζει. Συμφωνώ απλά το ανέφερα γιατί σε πολλά πράγματα στην ζωή μας μπορείς να επιλέξεις κάτι για να κάνεις την δουλειά σου και κάτι επειδή το γουστάρεις
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Εδώ η θέση κάθε μοντέλου για αυτή την πενταετία Με σειρα Yaris Polo Golf 2000: 9539/7603/7081 2001:8077/5693/9318 2002:7473/7283/8065 2003:6321/7485/5708 2004:6378/6867/8200 2005:6031/5417/8450 Συνολο: 43.819/40.348/46.822 Αρα το yaris εχει πουλησει σε 6 χρονιες 3.000 λιγοτερα απο golf 3.000 παραπανω απο polo αναλογια περιπου 35,7% golf 33,5% yaris και 30,8% polo...Εκανα καποιες στρογγυλοποιησεις. Αν υπολογισουμε οτι το golf σιγουρα πωλουταν πιο πανω απο το yaris (διορθωστε με αν κανω λαθος) και πλεον το yaris σαν μεταχειρησμενο (της κακιας ωρας ξαναλεω) πωλειται πανω απο το golf τοτε θεωρω οτι ναι το yaris εχει ανωτερη μεταπωλητικη αξια...Επιπροσθετως δεν θεωρω λογικο να βλεπω 5 yaris σε 75 αυτοκινητα...στις πρωτες 5 σελιδες του car.gr με τα κρητιρια που περιεγραψα πριν και με αυξουσα τιμη. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
cabdik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρε μαν στην είπα πουθενά για τις απόψεις σου? Για το ύφος μόνο που ζήτησα προκαταβολικά συγνώμη αν έκανα λάθος. δεν υπαρχει προβλημα. δεν παρεξηγιεμαι ευκολα, αλλα θελω να λεω και την αποψη μου χωρις κατακρισεις. εκτος κι αν ειναι παραλογες...!!! και καλο ειναι να σκεφτομαστε καλα πριν πραξουμε (ειδικα οσον αφορα αγορες αυτοκινητων). να βλεπεις τι κανει ο Αλεξανδρος? τσιμπαει στα νουμερα πωλησεων....!! βρε Αλεξανδρε...........!!! εχεις ακουσει για το σκανδαλο της VW...? η μπααα....? εχεις καταλαβει τι ζημια εχει γινει..? δεν υποστηριζω την VW, αλλα ενα σκανδαλο ειναι μια σοβαρη παραμετρος που πληττει τις τιμες των αυτοκινητων της εταιρειας, και ειδικα στα μεταχειρισμενα. ποιος θα αγοραζε VW μετα το σουσουρο που εγινε? δεν ειναι λογικο να πεσουν οι τιμες, για να μπορεσουν να πουληθουν? Συν.. οτι οι πωλησεις που αναφερεις ηταν πριν 15 χρονια....!!! εχουμε 2019... πλεον..! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από cabdik
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, cabdik είπε δεν υπαρχει προβλημα. δεν παρεξηγιεμαι ευκολα, αλλα θελω να λεω και την αποψη μου χωρις κατακρισεις. εκτος κι αν ειναι παραλογες...!!! και καλο ειναι να σκεφτομαστε καλα πριν πραξουμε (ειδικα οσον αφορα αγορες αυτοκινητων). να βλεπεις τι κανει ο Αλεξανδρος? τσιμπαει στα νουμερα πωλησεων....!! βρε Αλεξανδρε...........!!! εχεις ακουσει για το σκανδαλο της VW...? η μπααα....? εχεις καταλαβει τι ζημια εχει γινει..? δεν υποστηριζω την VW, αλλα ενα σκανδαλο ειναι μια σοβαρη παραμετρος που πληττει τις τιμες των αυτοκινητων της εταιρειας, και ειδικα στα μεταχειρισμενα. ποιος θα αγοραζε VW μετα το σουσουρο που εγινε? δεν ειναι λογικο να πεσουν οι τιμες, για να μπορεσουν να πουληθουν? 2000 - 2005 λέει ο Αλέξανδρος δεν έγινε τότε το σουσουρο ( εκτός αν είχε γίνει κιαλο και δεν το θυμάμαι) Τεσπά επι του τοπικ ας δούμε τι θα πει και ο ts 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, cabdik είπε να βλεπεις τι κανει ο Αλεξανδρος? τσιμπαει στα νουμερα πωλησεων....!! πες μου με τι να κρινω ο χριστιανος...πραγματι δεν ξερω με τι αλλο να κρινω...αποψεις δεν θελετε σεβαστο. Νουμερα επισημα πωλησεων δεν θελετε. Βλαβες μεσα απο ερευνες με τιποτα. Τιμη αγορας-τιμη μεταπωλησης ουτε...ΜΕ ΤΙ? 1 ώρα πριν, cabdik είπε βρε Αλεξανδρε...........!!! εχεις ακουσει για το σκανδαλο της VW...? η μπααα....? εχεις καταλαβει τι ζημια εχει γινει..? δεν υποστηριζω την VW, αλλα ενα σκανδαλο ειναι μια σοβαρη παραμετρος που πληττει τις τιμες των αυτοκινητων της εταιρειας, και ειδικα στα μεταχειρισμενα. φυσικα μονο που δεν αφορα τα συγκεκριμενα αμαξια που κρινουμε. Επισης στην ιδια κατηγορια ανοικουν ΟΛΑ τα γαλλικα και αλλα Ευρωπαικα. Κοινως τα μονα που κρατησαν αξια ειναι τα toyota και τα hyudai για τους λογους που εχω πει...Δεν σπανε δεν χαλανε κανουν την δουλεια τους και αν ποτε ζητησουν κατι ειναι παμφθηνο! 1 ώρα πριν, cabdik είπε Συν.. οτι οι πωλησεις που αναφερεις ηταν πριν 15 χρονια....!!! εχουμε 2019... πλεον..! στις σημερινες πωλησεις νομιζω η toyota εχει ξεφυγει...μιας και η εταιρια ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ειναι πρωτη με διαφορα απο το 2012...το yaris το 18 πουλησε 6218 και το αμεσως επομενο ηταν το polo με 3600...σχεδον μισα.Το 17 ακριβως το ιδιο απλα οπου polo βαλε corsa...το 16 ακριβως οπως το 17...15 ακριβως το ιδιο με 16 & 17...Τι συζηταμε λοιπον?Ολα αυτα τα νουμερα για τοσα συνεχομενα χρονια ειναι ψευτικα?Τα παιρνει η autotriti απο την toyota?Μηπως οι πελατες της toyota απο τις αντιπροσωπειες? Γιατι δεν μπορουμε να παραδεχτουμε απλως οτι το toyota yaris ειναι ενα πολυ καλο vfm αμαξι που χανει πολυ αργα την αξια του,δεν αγαπαει τα συνεργεια και αν ποτε τα χρειαστει αυτα κοστιζουν τσαμπα. Δεν εχει τα κρατηματα μιας E30. Δεν εχει την φινετσα ενος ιταλικου.Δεν εχει τις καινοτομιες ενος Tesla...Ειναι ομως το καλυτερο οικονομικο All arround...Τελος.
Alexandros7474 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πες μου με τι να κρινω ο χριστιανος...πραγματι δεν ξερω με τι αλλο να κρινω...αποψεις δεν θελετε σεβαστο. Νουμερα επισημα πωλησεων δεν θελετε. Βλαβες μεσα απο ερευνες με τιποτα. Τιμη αγορας-τιμη μεταπωλησης ουτε...ΜΕ ΤΙ? φυσικα μονο που δεν αφορα τα συγκεκριμενα αμαξια που κρινουμε. Επισης στην ιδια κατηγορια ανοικουν ΟΛΑ τα γαλλικα και αλλα Ευρωπαικα. Κοινως τα μονα που κρατησαν αξια ειναι τα toyota και τα hyudai για τους λογους που εχω πει...Δεν σπανε δεν χαλανε κανουν την δουλεια τους και αν ποτε ζητησουν κατι ειναι παμφθηνο! στις σημερινες πωλησεις νομιζω η toyota εχει ξεφυγει...μιας και η εταιρια ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ειναι πρωτη με διαφορα απο το 2012...το yaris το 18 πουλησε 6218 και το αμεσως επομενο ηταν το polo με 3600...σχεδον μισα.Το 17 ακριβως το ιδιο απλα οπου polo βαλε corsa...το 16 ακριβως οπως το 17...15 ακριβως το ιδιο με 16 & 17...Τι συζηταμε λοιπον?Ολα αυτα τα νουμερα για τοσα συνεχομενα χρονια ειναι ψευτικα?Τα παιρνει η autotriti απο την toyota?Μηπως οι πελατες της toyota απο τις αντιπροσωπειες? Γιατι δεν μπορουμε να παραδεχτουμε απλως οτι το toyota yaris ειναι ενα πολυ καλο vfm αμαξι που χανει πολυ αργα την αξια του,δεν αγαπαει τα συνεργεια και αν ποτε τα χρειαστει αυτα κοστιζουν τσαμπα. Δεν εχει τα κρατηματα μιας E30. Δεν εχει την φινετσα ενος ιταλικου.Δεν εχει τις καινοτομιες ενος Tesla...Ειναι ομως το καλυτερο οικονομικο All arround...Τελος. Ξέρεις το all around ταιριάζει στο μπάσκετ όταν ένας παίχτης παίζει σε πολλές θέσεις . Το Yaris είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με πολύ σκληρές αναρτήσεις , μηδενική ηχομόνωση , λίγους χώρους και με μέτρια σταθερότητα σε στροφές , και αργό τιμόνι . Κριτήριο για αυτοκίνητο δεν ει Άι μονο πως θα πας αλλά πως θα είσαι όταν θα βγεις από το αυτοκίνητο . Αν πας ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη όταν βγεις από το αμάξι θα είσαι σαν να εχεις πιει ενώ αν βγεις από bmw σαν να είσαι έτοιμος για να πας να πιεις . 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειναι ομως το καλυτερο οικονομικο All arround...Τελος. Είσαι άσχετος και επικίνδυνος με αυτα που γράφεις (ιδίως που εχεις άποψη για αμαξι που δεν είχες ΠΟΤΕ στην κατοχή σου) .
The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε καλα σαν παράδειγμα το φεραμε...ετσι και αλλιως η παθητικη και η ενεργητικη ασφαλεια της εποχης στα αυτοκίνητα ηταν για τα πανηγυρια σε τοσο φτηνα μοντελα που κοιταμε...yaris,polo κτλπ... το polo δεν είναι τόσο χάλια όσο το yaris οδηγικά. επίσης αυτοκίνητητα τύπου peugeot-renault εκείνης της εποχής ακόμη και σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. οκ βέβαια στο θέμα αξιοπιστίας δεν πιάνεται το yaris. Τα αυτοκίνητα όμως κρίνονται βάσει πολλών παραγόντων και πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Ξέρεις το all around ταιριάζει στο μπάσκετ όταν ένας παίχτης παίζει σε πολλές θέσεις . Το Yaris είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με πολύ σκληρές αναρτήσεις , μηδενική ηχομόνωση , λίγους χώρους και με μέτρια σταθερότητα σε στροφές , και αργό τιμόνι . Κριτήριο για αυτοκίνητο δεν ει Άι μονο πως θα πας αλλά πως θα είσαι όταν θα βγεις από το αυτοκίνητο . Αν πας ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη όταν βγεις από το αμάξι θα είσαι σαν να εχεις πιει ενώ αν βγεις από bmw σαν να είσαι έτοιμος για να πας να πιεις . Τεραστια αληθεια αυτο που λεει ο φιλος. Το οτι ενα αμαξι παει 120-130 δεν σημαινει οτι ειναι ανετο για εθνικη. Το Auris (προσοχη, οχι Yaris) του 2008 με κουραζει ακομα και στην Αττικη οδο οταν παω αεροδρομιο. Ουτε βιδωμενο ειναι στο δρομο, ουτε ανετα κινειται με 95 αλογα, ουτε ηχομονωση καλη εχει. Καμια σχεση με Golf φιλου, παρομοιας εποχης, που μπαινω συχνα. Μικρομεσαιο το ενα, μικρομεσαιο και το αλλο. Επίσης, λετε για φθηνα ανταλλακτικα στην Toyota αλλα οταν μου χαλασε ο διακοπτης που ρυθμιζει τη θερμοκρασια, ακουσα κατι 150αρια απο το επισημο δικτυο της Toyota (Πολις, συγκεκριμενα). Και σημειωτεον χαλασε και αυτο που ρυθμιζει την κατευθυνση του αερα. Και για να αλλαχθουν επρεπε να ξηλωθει ολοκληρη η κονσολα γιατι η Toyota φτιαχνει μεγαλα κουμπωτα κομματια για να μη βαζεις ευκολα χερι. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ θα κοιτούσα και το tipo hatchback. Όμορφο αμάξι 1
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ θα κοιτούσα και το tipo hatchback. Πολύ φτηνή κατασκευή , το είδα μέσα και αυτό και τα πλαστικά του είναι απογοητευτικά. Αλλά πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά του 1
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Πολύ φτηνή κατασκευή , το είδα μέσα και αυτό και τα πλαστικά του είναι απογοητευτικά. Αλλά πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά του Δεν το έχω δει μέσα, απλά επειδή μου αρέσει θα πήγαινα να το δω αν κοιτούσα τώρα για αμάξι σε αυτά τα λεφτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πες μου με τι να κρινω ο χριστιανος...πραγματι δεν ξερω με τι αλλο να κρινω...αποψεις δεν θελετε σεβαστο. Νουμερα επισημα πωλησεων δεν θελετε. Βλαβες μεσα απο ερευνες με τιποτα. Τιμη αγορας-τιμη μεταπωλησης ουτε...ΜΕ ΤΙ? φυσικα μονο που δεν αφορα τα συγκεκριμενα αμαξια που κρινουμε. Επισης στην ιδια κατηγορια ανοικουν ΟΛΑ τα γαλλικα και αλλα Ευρωπαικα. Κοινως τα μονα που κρατησαν αξια ειναι τα toyota και τα hyudai για τους λογους που εχω πει...Δεν σπανε δεν χαλανε κανουν την δουλεια τους και αν ποτε ζητησουν κατι ειναι παμφθηνο! στις σημερινες πωλησεις νομιζω η toyota εχει ξεφυγει...μιας και η εταιρια ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ειναι πρωτη με διαφορα απο το 2012...το yaris το 18 πουλησε 6218 και το αμεσως επομενο ηταν το polo με 3600...σχεδον μισα.Το 17 ακριβως το ιδιο απλα οπου polo βαλε corsa...το 16 ακριβως οπως το 17...15 ακριβως το ιδιο με 16 & 17...Τι συζηταμε λοιπον?Ολα αυτα τα νουμερα για τοσα συνεχομενα χρονια ειναι ψευτικα?Τα παιρνει η autotriti απο την toyota?Μηπως οι πελατες της toyota απο τις αντιπροσωπειες? Γιατι δεν μπορουμε να παραδεχτουμε απλως οτι το toyota yaris ειναι ενα πολυ καλο vfm αμαξι που χανει πολυ αργα την αξια του,δεν αγαπαει τα συνεργεια και αν ποτε τα χρειαστει αυτα κοστιζουν τσαμπα. Δεν εχει τα κρατηματα μιας E30. Δεν εχει την φινετσα ενος ιταλικου.Δεν εχει τις καινοτομιες ενος Tesla...Ειναι ομως το καλυτερο οικονομικο All arround...Τελος. Αγόρι μου εχεις ξεφυγει εντελώς.All around το Yaris.Είχες ποτέ αυτον τον κουβα στην κατοχή σου;;;;;; Εγώ τον είχα,έστω και για 3 μήνες,αλλά ηταν κάθε μέρα.Ενα μικρο αμαξάκι πολης είναι. Δεν έχει καμμία σχέση με Polo που λες,σε τίποτα, ποσο μάλλον με Golf.Για ίδιες χρονολογίες παντα.Το Polo του 2004 που είχα ηταν κλάσης ανώτερο σε οδήγηση από το Yaris του 2016. Αξιοπιστία και πράσινα άλογα.Κολλημενοι ασχετοι που γνωρίζουν απο αμάξια μέσα από περιοδικά. Και μου λες και για πωλήσεις. Είναι φθηνά αγόρι γιαυτό πουλάνε. Άντε βραδιατικα με τα Yaris σας,μας έχετε ζαλίζει στον έρωτα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
mp123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Αγόρι μου εχεις ξεφυγει εντελώς.All around το Yaris.Είχες ποτέ αυτον τον κουβα στην κατοχή σου;;;;;; Εγώ τον είχα,έστω και για 3 μήνες,αλλά ηταν κάθε μέρα.Ενα μικρο αμαξάκι πολης είναι. Δεν έχει καμμία σχέση με Polo που λες,σε τίποτα, ποσο μάλλον με Golf.Για ίδιες χρονολογίες παντα.Το Polo του 2004 που είχα ηταν κλάσης ανώτερο σε οδήγηση από το Yaris του 2016. Αξιοπιστία και πράσινα άλογα.Κολλημενοι ασχετοι που γνωρίζουν απο αμάξια μέσα από περιοδικά. Και μου λες και για πωλήσεις. Είναι φθηνά αγόρι γιαυτό πουλάνε. Άντε βραδιατικα με τα Yaris σας,μας έχετε ζαλίζει, Και εσείς μας τα έχετε πρήξει με τα polo golf. Υ. Γ για να σας προλάβω μην ακούσω τίποτα ότι σας τα πρήζω με kia, Hyundai. Εγώ είμαι φτωχός ξέρω τι πήρα. 😋 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα