Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, jmmys είπε Υποκειμενικες σου απόψεις, δεν θα κάνω αντίλογο Υποκειμενικες καθολου...Η αγορα μιλαει εδώ όχι ο κουλης και ο τουλης στο ινσομνια...Στο car.gr που εχουμε το 99 της εκατο των αγορωπωλησεων στα αυτοκίνητα βλεπεις yaris,atos,getz,i10 να φεγουν σε ΩΡΕΣ και κατι polo,golf,leon,ibiza να μενουν εκει για μερες παρολο που εχουν 1000-1500 ευρο λιγοτερα. Αν ρωτήσεις σε κανα μηχανικο θα σου πει μακρυα.Εγω δεν λεω τιποτα από όλα αυτά. Όλα αυτά πηγαζουν από την αγορα. Και εγω είμαι ικανοποιημένος χρηστης μη Ασιατικου αυτοκινητου. Αλλα αυτό είναι ασχετο. Και στο σπιτι εχουμε και αλλα 2 Ασιατικα. Επισης αψογα αυτοκίνητα. Και πως ακριβως γενικευω?Για συγκεκριμένα αυτοκίνητα μιλαω και συγκεκριμένες χρονολογιες. Ουτε γενικα για μαρκες ουτε για όλα τα αυτοκίνητα. Ουτε ότι βγαζουν 10000 ζημιες. Μιλαω για αντοχή στον χρονο,μεταπωλητικη αξια και καταναλωση. Τοσο απλα πραγματα. 2
karaLRS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχεις πάει να μπείς όμως μέσα? Εγώ πήγα και ξενέρωσα , επίσης για τον όγκο του αμαξιού δεν έχει χώρους ναι πήγα και έκανα και test drive. η κατηγορία λέγεται b-suv. για το συγκεκριμένο μήκος αμαξώματος έχει χώρους. για αυτό στα ίδια πατώματα των B cars (i20/fiesta/c3/clio κλπ) ανέπτυξαν προς τα πάνω το αμάξωμα για να κερδίσεις σε χώρους χωρίς να απλώνεται σε μήκος το αμάξι. δοκίμασα όλα τις κατηγορίας (kia stonic,huyndai kona, ford ecosport,c3 aircross,renault captur) και τελικά κατέληξα στο c3 aircros λόγω καλών χώρων και καλού diesel κινητήρα.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Υποκειμενικες καθολου...Η αγορα μιλαει εδώ όχι ο κουλης και ο τουλης στο ινσομνια...Στο car.gr που εχουμε το 99 της εκατο των αγορωπωλησεων στα αυτοκίνητα βλεπεις yaris,atos,getz,i10 να φεγουν σε ΩΡΕΣ και κατι polo,golf,leon,ibiza να μενουν εκει για μερες παρολο που εχουν 1000-1500 ευρο λιγοτερα. Αν ρωτήσεις σε κανα μηχανικο θα σου πει μακρυα. Νοικιαζω συνεργεία αυτοκινητων, και βλέπω τι έρχεται. Ασε τα περί μηχανικών.Δεν ισχύει αυτό περί της τεμεκ αξιοπιστίας των ασιατικών. Εσύ πως ξέρεις τι γίνεται στο car.gr κάθε στιγμη;;;;;Παρακολουθείς όλη μέρα τις πωλήσεις,όλες αυτές τις μαρκες;;;; Είσαι στο χώρο της αγοράς και πώλησης αυτοκινήτων; Με τι ασχολεισαι; 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 1 ώρα πριν, jmmys είπε Υποκειμενικες καθολου...Η αγορα μιλαει εδώ όχι ο κουλης και ο τουλης στο Για να ξέρεις τι γίνεται στην αγορά πρεπει να είσαι μέσα στην αγορά,όχι απο φόρουμ και περιοδικά.
turbat0s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, jmmys είπε Νοικιαζω συνεργεία αυτοκινητων, και βλέπω τι έρχεται Πολύ χρήσιμη θα είναι η εμπειρία σου, θα μας πείς?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, jmmys είπε Για να ξέρεις τι γίνεται στην αγορά πρεπει να είσαι μέσα στην αγορά,όχι απο φόρουμ και περιοδικά. Και πως ξερεις που είμαι και τι κανω? πες μας εσυ αφου μας αποκάλυψες τι σχεση εχεις με το αντικειμενο! Αλλα εφόσον θα μας δωσεις στοιχεια που βασιζονται στην εμπειρια σου που αποδεδειγμένα εχεις θα μας μιλησεις με αριθμούς. ΥΓ: Όχι βεβαια ότι αν νοικιαζα στην τραπεζα το κτιριο θα ημουν χρηματιστης αλλα τεσπα... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σου ειπα,νοικιαζω συνεργεία αυτοκινήτων και βλέπω τι αμάξια έρχονται συνήθως τα τελευταια 20 χρόνια.Βρίσκονται σε χώρο που στεγαζεται η μεταφορική εταιρεια που έχουμε με φορτηγά,οπου νοικιάζει και ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων,και 2 λαμαριναδες φορτηγών. Βλέπω όλες τις μάρκες,δεν έχω ποτε ξεχωρίσει κάποια που έρχεται συχνα,επειδή είμαι κάθε μέρα εδώ και έχω καθημερινή επαφη με αμάξια,εκτός αν βρίσκομαι εξωτερικο για δρομολόγιο. Εσύ με τι ασχολείσαι δεν λες. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, jmmys είπε Βλέπω όλες τις μάρκες,δεν έχω ποτε ξεχωρίσει κάποια που έρχεται συχνα. αρα δεν εχεις κατι παραπανω να προσθεσεις στην κουβεντα μας ειπες το επαγγελμα σου χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο. 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Εσύ με τι ασχολείσαι δεν λες. Εγω μπορει να είμαι μπογιατζης και στον ελευθερο μου χρονο να διαβαζω ότι περιοδικο κυκλοφορει για αυτοκίνητα,να εχω και ένα φιλαρακι με συνεργειο και να λιωνω μεχρι το βραδυ το ΣΚ να πηγαινω σε πιστες και γενικα να ξερω διαφορα για το αυτοκινητο. Γιατι θεωρεις λοιπον ότι το επαγγελμα παιζει τοσο μεγαλο ρολο?Εσυ μας ειπες το επαγγελμα σου αν και δεν ρωτησε κανεις για καποιον δικο σου λογο... Τεσπα βγηκαμε offtopic. Μια αναζητηση σε forum Αυτοκινητων και μια παρακολουθηση στο Car.gr για κανα μηνα θα λυσει τις αποριες του αυτος που πραγματικα ενδιαφέρεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Εχεις ακόμα πολλά να μάθεις.Νεαρό παιδι θα εισαι.Το car.gr και το mobile.de τα ξέρω πολύ καλά.Κάναμε και ενα διαστημα εμπόριο αυτοκινήτων,επειδή η εταιρία έχει άδεια και για αυτό.Πριν χρόνια.Γιαυτό μιλησα για αγορά και για σχέση με το αντικείμενο.
MegalosVeziris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, koeltzakoatl είπε πέρασα ακριβώς το ίδιο δίλημμα το καλοκαίρι: είδα και οδήγησα όλα τα "μικρά". έχοντας εμμονή με το αυτόματο κιβώτιο, οι τελικές μου επιλογές ήταν polo & yaris (είναι το δεύτερο αυτοκίνητο). κατέληξα στο yaris (κάνοντας και μια σεβαστή υπέρβαση στο αρχικό μου budget γιατί τελικά πήγα σε υβριδικό λόγω του καθημερινού φάληρο-παλλήνη), για τους παρακάτω λόγους: μεγαλύτερος κινητήρας (1.5 έναντι 1.0), η ιπποδύναμη ίδια πολύ μεγαλύτερη εγγύηση (6 + 11 χρόνια για τη μπαταρία, έναντι 2 της VW) ποιότητα κατασκευής: επειδή ακούστηκε κάτι, τα τόσο σκληρά πλαστικά του polo (ιδιαίτερα στις πόρτες) πονούσαν: δεν μπορούσα να ακουμπήσω το χέρι μου, στα 20 λεπτά του test drive με το aircondition ανοικτό (είπαμε καλοκαίρι), άκουγα τα πλαστικά να σκάνε και να τρίζουν! οικονομία (μέση κατανάλωση 5.1 με το υβριδικό και η πολυτέλεια να κινείσαι με μηδέν κατανάλωση στο σταμάτα-ξεκίνα σε κάθε μποτιλιάρισμα) Σαφώς, οδηγικά το polo υπερτερούσε, ιδιαίτερα σε επιταχύνσεις και αίσθηση ενεργητικής ασφάλειας (επαναλαμβάνω: αίσθηση), αλλά η ηρεμία του yaris για μένα είναι αξεπέραστη: χιόνια, κατακλυσμοί, κτλ. δεν με ανησυχεί τίποτα - θα με πάει παντού. Μικρές -και μεγάλες εκδρομές- θα με πάει, 1500 κυβικά διαθέτει. Σίγουρα οι χώροι του δεν είναι για οικογένεια ή την πεντάδα μπάσκετ, αλλά όλα ρυθμίζονται (σημειώνω πως βάζουμε το κάθισμα του νεογέννητου και το καρότσι στο πορτ μπαγκάζ). Από συστήματα ασφάλειας και άνεσης, δε μου λείπει κάτι (οκ, θα ήθελα apple car play που διαθέτει το polo στα 18Κ). Τέλος, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και δακτύλιος εγγυημένα μέχρι το 2025 (πιθανότατα και στη συνέχεια) και μεταπωλητική αξία που δε συγκρίνεται με τη VW. χωρις να ξερω πολλα, αυτοματο κιβωτιο ειναι τα αμαξια που οδηγουν οι αμερικανοι;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε χωρις να ξερω πολλα, αυτοματο κιβωτιο ειναι τα αμαξια που οδηγουν οι αμερικανοι; Ναι γιατι? Υπαρχουν και στην Ευρωπη αλλα στην Αμερικη οδηγουν 99 στους 100 αυτοματο. 2
MegalosVeziris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ναι γιατι? Υπαρχουν και στην Ευρωπη αλλα στην Αμερικη οδηγουν 99 στους 100 αυτοματο. ισχυει οτι αυτα εχουν πιο πολλα προβληματα λογω των ηλεκτρονικων τους;
Alexandros7474 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Υποκειμενικες καθολου...Η αγορα μιλαει εδώ όχι ο κουλης και ο τουλης στο ινσομνια...Στο car.gr που εχουμε το 99 της εκατο των αγορωπωλησεων στα αυτοκίνητα βλεπεις yaris,atos,getz,i10 να φεγουν σε ΩΡΕΣ και κατι polo,golf,leon,ibiza να μενουν εκει για μερες παρολο που εχουν 1000-1500 ευρο λιγοτερα. Αν ρωτήσεις σε κανα μηχανικο θα σου πει μακρυα.Εγω δεν λεω τιποτα από όλα αυτά. Όλα αυτά πηγαζουν από την αγορα. Και εγω είμαι ικανοποιημένος χρηστης μη Ασιατικου αυτοκινητου. Αλλα αυτό είναι ασχετο. Και στο σπιτι εχουμε και αλλα 2 Ασιατικα. Επισης αψογα αυτοκίνητα. Και πως ακριβως γενικευω?Για συγκεκριμένα αυτοκίνητα μιλαω και συγκεκριμένες χρονολογιες. Ουτε γενικα για μαρκες ουτε για όλα τα αυτοκίνητα. Ουτε ότι βγαζουν 10000 ζημιες. Μιλαω για αντοχή στον χρονο,μεταπωλητικη αξια και καταναλωση. Τοσο απλα πραγματα. Αλέξανδρε τα yaris,atos,getz,i10 έχουν μισή τιμή από polo,golf,leon γι αυτό φεύγουν πιο γρήγορα. 3 ώρες πριν, Axelq είπε Προσωπικά δεν θα επέλεγα ποτέ αυτοκίνητο κάτω από 1.300 κυβικά εκτός και αν ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έβγαινα ποτέ από την πόλη, δεν με ενδιαφέρει και να βγάζει 200 άλογα. Πήγαινα μια βόλτα από τις αντιπροσωπείες που σε ενδιαφέρουν και δες τι έχουν στην βιτρίνα τους ετοιμοπαράδοτο, τις περισσότερες φορές είναι πιο φθηνά απ' ότι αν τα κάνεις παραγγελία. Μερικοί θα με βρίσουν αλλά στην θέση σου θα κοιτούσα μόνο προς Japan/Korea μεριά γιατί νομίζω θα ήθελες κάτι που θα το κρατήσεις πάνω από 3-4 χρόνια. Τα Ford είναι ένας υβριδικός συνδυασμός Ευρωπαϊκών και Ασιατικών, μπορεί να σου τύχει κάποιο καλό κομμάτι, μπορεί και όχι. Τι να πουν οι Ευρωπαϊκές εταιρίες όταν η Toyota, Hyundai κ.α. δίνουν 5-7 χρόνια εγγύησης? Φυσικά και είναι όμορφα τα VW αλλά τα άτιμα χαλάνε σαν να μην υπάρχει αύριο μόλις σου τελειώσει η εγγύηση.. (Πηγαίνω γνωστό κάθε μήνα στην αντιπροσωπεία για σέρβις, το έχουμε βάλει κανονικά στο πρόγραμμα) *Δεν είμαι προκατειλημμένος με τα Ευρωπαϊκά, αν δεν είχε περιορισμένο budget θα του πρότεινα αυτοκίνητα όπως Mercedes, BMW και Audi, γιατί πολύ απλά θα τα άλλαζες μόλις τελείωνε η εγγύηση ή θα τα είχες με leasing οπότε δεν θα σε ένοιαζε τίποτα. Φίλε παρατηρόντας τα αυτοκίνητα στον δρόμο βλέπω πολλά focus και astra πολλών ετών σε άριστη κατάσταση . Κορεάτρικα δεν βλέπω πανώ από 10ετίας ή όσα βλέπω είναι τελείως σαράβαλα Ο νοών νοήτω . 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε ισχυει οτι αυτα εχουν πιο πολλα προβληματα λογω των ηλεκτρονικων τους; Από εμπειρια στην οικογενεια είχαμε το 2003+ ένα Renault Scenic...Οσο το αγοράσαμε τοσο μας στοιχησαν τα προβλήματα σε αυτοματο και εγκεφαλο. Τα πραγματα εχουν αλλαξει από τοτε όμως θελω να πιστευω. Ωστόσο εμεις είχαμε αναγκη για αυτοματο λογω αναπηριας στο ένα ποδι. Αν δεν εχεις αναγκη δεν ξερω γιατι καποιος να το σκεφτει. Ανεβαζει το κοστος αγορας,σιγουρα εχει πιο πολλα ηλ/νικα αρα αυξημένες πιθανότητες κατι να χαλασει και αν τελικα κατι χαλασει η επισκευή κοστιζει κατι παραπανω. 9 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Αλέξανδρε τα yaris,atos,getz,i10 έχουν μισή τιμή από polo,golf,leon γι αυτό φεύγουν πιο γρήγορα. μιλαμε για μεταχειρησμενα. Και για να μιλησω με στοιχεια.. εβαλα συγκεκριμένα κριτήρια και εστω ενας που δεν διαθετει πολλα λεφτα (~3000 ) θελει να παρει κατι αναμεσα σε golf polo yaris γτ εχει αγαπη για αυτά τα 3 μονο. Από ιδιωτη Στην Αττικη από 2000 και μετα χειροκινητο με βενζινη χωρις ζημια,αγγελιες μονο με φωτο. Ποσο από 500 εως 4000 ευρο. https://www.car.gr/classifieds/cars/?condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&drive_type=FWD&fuel_type=1&gearbox_type=manual&hi=1&make=248&make=251&make=248&make=251&model=820&model=828&model=838&offer_type=sale&pg=4&price-from=>500&price-to=<4000&registration-from=>2000&registration-to=<2005&rg=3&significant_damage=f&sort=pra&st=private Βλεπει κανεις λοιπον ότι βαζοντας αυξουσα τιμη στις πρωτες 2 σελιδες αγγελιων υπαρχει μολις μονο ένα yaris του 2000 με 250.000 χλμ και στις πρωτες 5 σελιδες βρισκει κανεις συνολικα 5 yaris Αναμεσα σε 15χ5=75 golf & Polo...αναλογια 5/75 δηλαδή. Δεν θεωρείται ότι δεν είναι τυχαιο λοιπον? Και γενικα για την αναζητηση που εκανα υπαρχουν μολις 41 yaris εναντι σε 132 golf,polo. Σημαντικα πιο πολλα δηλαδή. Εγω δεν νομιζω ότι είναι τυχαιο και αυτό ακριβως περιγραφω. Αν καπου κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 αλλο ενα thread που το καταστρεφει ο φανμποισμος καποιου για το yaris. Στα 15-16Κ λοιπον, με τις αναλογες εκπτωσεις υπαρχουν , Kona - Vitara - SX4 - Arona - Ecosport.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, amagawd είπε αλλο ενα thread που το καταστρεφει ο φανμποισμος καποιου για το yaris. Αν αναφερεσαι σε εμενα,ναι είμαι τοσο fanboy που περυσι που αγορασα αμαξι στα ιδια λεφτα δεν πηρα yaris συν ότι είναι η 3η προταση του TS για corsa η toyora. Εκτος αν βαζεις απέναντι στο corsa καποιο άλλο περα του yaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα