The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Ford Fiesta νομίζω ότι είναι αρκετά ισορροπημένο και ολοκληρωμένο. Οδηγική συμπεριφορά, χαμηλά τέλη (1.0 κυβικά), επιτάχυνση, 8 χρόνια εγγύηση. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από The_Judas 1
Axelq Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν θα επέλεγα ποτέ αυτοκίνητο κάτω από 1.300 κυβικά εκτός και αν ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έβγαινα ποτέ από την πόλη, δεν με ενδιαφέρει και να βγάζει 200 άλογα. Πήγαινα μια βόλτα από τις αντιπροσωπείες που σε ενδιαφέρουν και δες τι έχουν στην βιτρίνα τους ετοιμοπαράδοτο, τις περισσότερες φορές είναι πιο φθηνά απ' ότι αν τα κάνεις παραγγελία. Μερικοί θα με βρίσουν αλλά στην θέση σου θα κοιτούσα μόνο προς Japan/Korea μεριά γιατί νομίζω θα ήθελες κάτι που θα το κρατήσεις πάνω από 3-4 χρόνια. Τα Ford είναι ένας υβριδικός συνδυασμός Ευρωπαϊκών και Ασιατικών, μπορεί να σου τύχει κάποιο καλό κομμάτι, μπορεί και όχι. Τι να πουν οι Ευρωπαϊκές εταιρίες όταν η Toyota, Hyundai κ.α. δίνουν 5-7 χρόνια εγγύησης? Φυσικά και είναι όμορφα τα VW αλλά τα άτιμα χαλάνε σαν να μην υπάρχει αύριο μόλις σου τελειώσει η εγγύηση.. (Πηγαίνω γνωστό κάθε μήνα στην αντιπροσωπεία για σέρβις, το έχουμε βάλει κανονικά στο πρόγραμμα) *Δεν είμαι προκατειλημμένος με τα Ευρωπαϊκά, αν δεν είχε περιορισμένο budget θα του πρότεινα αυτοκίνητα όπως Mercedes, BMW και Audi, γιατί πολύ απλά θα το άλλαζε μόλις τελείωνε η εγγύηση ή θα το είχε με leasing οπότε δεν θα τον ένοιαζε τίποτα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Axelq 1
prometheas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Έχοντας αλλάξει 2 Opel (ευτυχώς εταιρικά) θα έλεγα να μείνεις μακρυά από αυτή την εταιρεία. Μέτρια , άχρωμα , αδιάφορα στην οδήγηση και με premium τιμές σε ανταλλακτικά 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Τέλος, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και δακτύλιος εγγυημένα μέχρι το 2025 (πιθανότατα και στη συνέχεια) και μεταπωλητική αξία που δε συγκρίνεται με τη VW. Πραγματα που δεν υπολογιζει κανεις αλλα όταν ερχεται η ωρα κάθε τελη του χρονου να σκανε την 250αρα μας ποναει ολους. Εστω ότι θα κρατησεις μια δεκαετια ένα ολοκαινουριο αμαξι εχεις γλιτωσει 2.500 ευρο μονο από αυτό. Και η μεταπλωτικη αξια φτανει ταβανι. Yaris του 2003 τα πουλανε 2.500+++ ευρο. Τα αντιστοιχα polo εχουν 1500. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε σημειώνω πως βάζουμε το κάθισμα του νεογέννητου και το καρότσι στο πορτ μπαγκάζ). Αν μπορείς βγάλε μια φωτο από αυτό.Μου κανει εντύπωση επειδή σε εμένα χωρούσε μονο το καροτσάκι,με βγαλμενες τις δυο ρόδες,και δεν χωρούσε τίποτα άλλο.Πολύ μικρο και στενό. 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε . Yaris του 2003 τα πουλανε 2.500+++ ευρο. Τα αντιστοιχα polo εχουν 1500. Ανάλογα την κατασταση του αυτοκινήτου. Δεν σημαίνει ότι τα Yaris έχουν καλύτερη μετάπωλητικη αξία από τα Polo.
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, karaLRS είπε https://www.car.gr/14143174-hyundai-kona-new-kona-style-1-0t-120-hp δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στην μόδα. καλύτερη θέση οδήγησης και χώροι. α και 7 χρόνια εγγύηση. Και....ΧΙΟΥΝΤΑΙ. Αυτό το H μπροστά ρε παιδί μου, μου θυμίζει κάτι γυφτομπαροκ καταστάσεις αξεντ, λαντρα, ατος, γκετζ, κουπέ (αχαχαχαχαχα) που δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η εταιρία πλέον κατασκευάζει "κανονικά" αυτοκίνητα. Σε μιαν άλλη ζωή ισως!!! +1 στο μίκρα.
vagos789 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 σχολες: Παρε το αυτοκινητο που σου αρεσει περισσοτερο Παρε το αυτοκινητο με την μεγαλυτερη εγγυηση και το συνεργειο κοντα στο σπιτι σου Και σε οτι αφορα μεγεθος,παντα να επιλεγεις το μεγαλυτερο αναμεσα σε αυτα που κοιτας,το μεγαλυτερο απο αποψη χωρων και πορτπαγκαζ,παντα θα βρεθεις σε μια κατασταση οπου αυτο θα σε ωφελησει
karaLRS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, chill είπε Και....ΧΙΟΥΝΤΑΙ. Αυτό το H μπροστά ρε παιδί μου, μου θυμίζει κάτι γυφτομπαροκ καταστάσεις αξεντ, λαντρα, ατος, γκετζ, κουπέ (αχαχαχαχαχα) που δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η εταιρία πλέον κατασκευάζει "κανονικά" αυτοκίνητα. Σε μιαν άλλη ζωή ισως!!! +1 στο μίκρα. Εντάξει υπάρχει και αυτή η τακτική να αγοράζεις με βάση το σηματακι μπροστά. Αν τώρα σε ένοιαζε ασφάλεια, value for money, 7 χρόνια εγγύηση κλπ θα έψαχνες το αμάξι που σου τα έδινε και ας έλεγε και Datsun μπροστά. 3
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, karaLRS είπε Εντάξει υπάρχει και αυτή η τακτική να αγοράζεις με βάση το σηματακι μπροστά. Αν τώρα σε ένοιαζε ασφάλεια, value for money, 7 χρόνια εγγύηση κλπ θα έψαχνες το αμάξι που σου τα έδινε και ας έλεγε και Datsun μπροστά. Το σήμα είναι απόρροια της πορείας στον κλάδο της αυτοκίνησης.....και όταν για χρόνια μου λάνσαρες τα μοντέλα που ανέφερα προηγουμένως θα πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να μπεις στις επιλογές μου. Επίσης: Datsun=nissan για τους γνώστες οπότε μακάρι τα χιουντάι να ήταν έστω ντάτσουν!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, jmmys είπε Ανάλογα την κατασταση του αυτοκινήτου. Δεν σημαίνει ότι τα Yaris έχουν καλύτερη μετάπωλητικη αξία από τα Polo. Φυσικα και αυτό σημαινει...Δεν σπανε, δεν χαλανε. Είναι μεν κουβαδες αλλα αντιστοιχα κουβαδες είναι και τα WV του 05. Με την διαφορα ότι εχουν χαλασει η θα χαλασουν συντομα. Και καινε τα κερατα τους. Αλλιως πως εξηγεις την τοσο μεγαλη χρηματικη διαφορα? ΥΓ: Δεν είμαι κατοχος Ασιατικου αυτοκινητου...απλως αντικειμενικος. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Αυτοκίνητο δεν είναι μόνο η αξιοπιστία. Είναι και η ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Δηλαδή να σε σώσει το αυτοκίνητο σε περίπτωση ανάγκης και κακού χειρισμού. Πάντα γελάω όταν προτείνουν σε νέους και άπειρους οδηγούς κάτι yaris του 2004. Παρόλα αυτά έχουν βελτιωθεί πάρα πολλοί οι Ιάπωνες σε αυτό το ζήτημα. Πλέον τα nissan είναι στον ίδιο όμιλο με renault και έχουν καλή συμπεριφορά. Ομοίως και οι υπόλοιποι έχουν βελτιώσει την αξιοπιστία τους. Για τα opel που αναφέρθηκαν έχω καλές εντυπώσεις και προσωπικά και από γνωστούς... αλλά για το astra κυρίως. Αυτοκίνητο θα κοιτάξεις να αγοράσεις ότι σε συμφέρει, ανεξάρτητα με το αν είναι γερμανικό ή γιαπωνέζικο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πάντα γελάω όταν προτείνουν σε νέους και άπειρους οδηγούς κάτι yaris του 2004. καλα σαν παράδειγμα το φεραμε...ετσι και αλλιως η παθητικη και η ενεργητικη ασφαλεια της εποχης στα αυτοκίνητα ηταν για τα πανηγυρια σε τοσο φτηνα μοντελα που κοιταμε...yaris,polo κτλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Φυσικα και αυτό σημαινει...Δεν σπανε, δεν χαλανε. Είναι μεν κουβαδες αλλα αντιστοιχα κουβαδες είναι και τα WV του 05. Με την διαφορα ότι εχουν χαλασει η θα χαλασουν συντομα. Και καινε τα κερατα τους. Αλλιως πως εξηγεις την τοσο μεγαλη χρηματικη διαφορα? ΥΓ: Δεν είμαι κατοχος Ασιατικου αυτοκινητου...απλως αντικειμενικος. Γενικεύεις μέχρι εκεί που δεν παει.Λες και γνωριζεις ολα τα μοντελα.Υποκειμενικες σου απόψεις, δεν θα κάνω αντίλογο.Είναι σαν να μιλάω με εναν κομμουνιστή για πολιτικά. Είμαι κάτοχος και γερμανικού και ιαπωνικού αμαξιου.
cabdik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) γενικα, η ιστορια αγορα αυτοκινητου εχει καταντησει αηδια....!! φιλε maniac89, κατ' αρχας ξεχνας την αποκλειστικοτητα Yaris ή corsa. δεν υπαρχει καλο και καλυτερο αυτοκινητο, πλεον, μονο αυτο που σε βολευει στην καθημερινοτητα σου και στις αναγκες σου, χωρις απο την αλλη να σε "γδυνει" η αντιπροσωπεια στα σερβις και στα ανταλλακτικα. γι αυτο οι συμβουλες μου ειναι 1 να κοιταξειςτι αναγκες μετακινησης εχεις, χλμ ανα ετος, αποστασεις εντος ή εκτος πολεως, αν θες χωρους για πραγματα, κλπ 2 φυσικα θα κοιταξεις αυτοκινητα κοντα στο μπατζετ σου, 3 θα υπολογισεις παρα πολυ σοβαρα τα After Sales κοστη, δλδ σερβις και ανταλλακτικα, να μην παθεις κανα καρδιακο, αν πας να αγορασεις εναν διακοπτη ηλεκτ. παραθυρων π.χ. και ακουσεις κανα 100+€....!!! 4 μην κολλησεις σε μαρκες...!! 5 να ξερεις οτι η μακροζωια και η αξιοπιστια του αυτοκινητου, στον μεγιστο βαθμο, κρινετε απο την σωστη συντηρηση και την σωστη χρηση...! δυστυχως τα καινουρια, εχουν το μειονεκτημα οτι αφ' ενος χανεις αμεσα αξια, και αφ' ετερου εισαι υποχρεωμενος, να πηγαινεις στις επισημες αντιπροσωπειες για service, που θα τα χρυσοπληρωνεις, οσο εισαι στην εγγυηση...!! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από cabdik 5
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, karaLRS είπε https://www.car.gr/14143174-hyundai-kona-new-kona-style-1-0t-120-hp δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στην μόδα. καλύτερη θέση οδήγησης και χώροι. α και 7 χρόνια εγγύηση. Έχεις πάει να μπείς όμως μέσα? Εγώ πήγα και ξενέρωσα , επίσης για τον όγκο του αμαξιού δεν έχει χώρους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα