terry308 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στο yaris σε συμφέρει το υβριδικο , αφού λες 70 πόλη Προσωπικά θα σε έλεγα κάτι σε cng φ.α. αν σε βολευει πρατήριο , αλλά τα καινουργια μοντέλα κοντά στα χρήματα σου (ibiza-arona) θα έχουν 9 λιτρα βενζίνη και ~13 κιλα φ.α Απο κει και πέρα , πρέπει να σκεφτεις πολλά, οπως τα αμεσα/εμεσα σχέδια σου για οικογενεια , να ξεκινήσεις να οδηγας .. κυριως να κανεις test drives σε οτι σου κανει κλικ και προσφορές ΜΟΝΟ απο κοντά , προσωπο με προσωπο , οχι μεσω καταλογων Internet και σε 2 τουλαχιστον (αν μπορείς) διαφορετικους αντιπροσωπους της καθε εταιρειας
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, maniac89 είπε 2 ατομα ειμαστε, εγω μαζι με την κοπελα μου θα το παρουμε το auris μου φαινεται λιγο μεγάλο σαν αμάξι, λέω να κινηθώ προς toyota yaris. Και το renault clio μου αρεσει σαν design και βλέπω οτι πολυκυκλοφορεί στην αθήνα! δηλαδη πρέπει να εχει πουλησει αρκετα! Αν προκειται να αυξηθειτε οσο εχετε το νεο σας αυτοκινητο, να πας σε μεγαλυτερη κατηγορια κι ας παρεις πιο φτωχη εκδοση. Επίσης αφου κανεις και εκδρομες, εστω και 30%, μην κοιτας τιποτα κατω απο 90-95 αλογα. 7
BTL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, fastnq2 είπε Σε καινουριο ανοιγεις την πορτα και χανεις 10% της αξιας του αυτοκινητου.Αν δεν σε πειραζει να αγορασεις σημερα 15κ αμαξι του κουτιου και σε 2 χρονια να το πουλησεις 10 μαξ,και εχεις και τα λεφτα δεν βρισκω λογο να μην το κανεις.Μεταχειρισμενο φυσικα και ειναι τζογος,αλλα αν εχεις καλο μηχανικο,παρεις απο ιδιωτη,και παρεις αυτοκινητο που δεν βγαζει ΄''ευκολα''(σε πολλα εισαγωγικα) ζημιες οπως ειναι αυτοματα,πετρελαιο και αεριο(που δεν ξερεις που το εχει περασει ο αλλος τι εχει τραβηξει κλπ) τοτε εχεις πολυ καλες πιθανοτητες να παρεις τιμιο αμαξι. edit:μολις ειδα οτι εχεις αποφασισει ηδη σε καινουριο οποτε shit τζαμπα ποστ Στο θεμα μας,toyota yaris ftw,αξιοπιστια και οικονομικο.Τι αλλο μπορεις να ζητησεις. Αν ένας άνθρωπος σκέφτεται να κρατήσει πολλά χρόνια ένα αυτοκίνητο (10 και πάνω) προχωρά σε καινούριο που έχει θα έχει εγγύηση για τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Αν θέλει να το κρατήσει για λίγο μετχ ή ακόμη καλύτερα leasing.
mp123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 micra με ταμπουρά πίσω. 2019 έχουμε. Έλεος. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, BTL είπε Αν ένας άνθρωπος σκέφτεται να κρατήσει πολλά χρόνια ένα αυτοκίνητο (10 και πάνω) προχωρά σε καινούριο που έχει θα έχει εγγύηση για τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Αν θέλει να το κρατήσει για λίγο μετχ ή ακόμη καλύτερα leasing. Η εγγυηση βεβαια ειναι και παγιδα για να το πηγαινεις για σερβις στο επισημο δικτυο. Γενικα κι εγω διαφωνω με την αγορα καινουριου. Ακομα και 10ετια να ηθελα να το κρατησω (που το θεωρω υπερβολη), θα πηγαινα σε αυτοκινητο < 3 ετων. Εχεις γλιτωσει την πρωτη μεγαλη μειωση, την εχει φαει καποιος αλλος. Και τη διαφορα δεν υπαρχει περιπτωση να τη δωσεις σε ζημιες 1
xrist0s4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Fiesta με κινητήρα Ecoboost κ αν μπορείς αυτόματο σασμάν.Τα έχει όλα. Μπορείς να πας κ σε SUV με αυτά τα χρήματα, Dacia duster αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία. Έχει κανείς γνώμη; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από xrist0s4 2
MegalosVeziris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, terry308 είπε Στο yaris σε συμφέρει το υβριδικο , αφού λες 70 πόλη Προσωπικά θα σε έλεγα κάτι σε cng φ.α. αν σε βολευει πρατήριο , αλλά τα καινουργια μοντέλα κοντά στα χρήματα σου (ibiza-arona) θα έχουν 9 λιτρα βενζίνη και ~13 κιλα φ.α Απο κει και πέρα , πρέπει να σκεφτεις πολλά, οπως τα αμεσα/εμεσα σχέδια σου για οικογενεια , να ξεκινήσεις να οδηγας .. κυριως να κανεις test drives σε οτι σου κανει κλικ και προσφορές ΜΟΝΟ απο κοντά , προσωπο με προσωπο , οχι μεσω καταλογων Internet και σε 2 τουλαχιστον (αν μπορείς) διαφορετικους αντιπροσωπους της καθε εταιρειας το φ.α. ειναι σε βρεφικα βηματα στη χωρα μας οποτε δεν πρεπει καν να το προτεινεις Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από MegalosVeziris
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Αν υπάρχουν πρατήρια που είναι το πρόβλημα;
terry308 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε το φ.α. ειναι σε βρεφικα βηματα στη χωρα μας οποτε δεν πρεπει καν να το προτεινεις Υπάρχει πάνω από δεκαετία, τώρα έγινε πιο γνωστό και από 25/5 το απολαμβάνω και έχω να πω μόνο τα καλύτερα σε οικονομία. 22000 χλμ ήδη. 4 κιλά (0.889/κιλό) /100χλμ το 2008 όταν ήταν να πάρω το 1ο μου αμάξι, κυκλοφορούσαν τα fiat και μου το είχαν προτείνει αλλά τους κοιτούσα σα εξωγήινους.. τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από terry308
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, fastnq2 είπε Στο θεμα μας,toyota yaris ftw,αξιοπιστια και οικονομικο.Τι αλλο μπορεις να ζητησεις. Ποιότητα κατασκευής και οδηγική απόλαυση ... oh wait
Imola Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, maniac89 είπε Καλησπέρα guys, μιας και τα forum σχετικά με αυτοκίνητα τα γραφουν λιγο ακαταλαβίστικα θα κάνω εδω την προσπάθεια μου προφανώς κάνω πλάκα. Θέλω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, αυτά που μπορώ να διαθέσω είναι έως 15000 ευρω. Κινούμαι προς να παρω κάτι σε opel cora ή σε toyota. ΌΠοιος θέλει βοηθάει γιατί είμαι άσχετος από αμάξια, είμαι 30+ και έχω να οδηγήσω καμια 10αρια χρόνια, οπότε είναι σαν να το πέρνω απο από την αρχή. Οκ, το καταλαβαίνω και πολλοί μου έχουν προτείνει να πάω προς μεταχειρισμένο καλύτερα, αλλά έχω αποφασίσει να παρω καινούργιο. Στην Αθήνα, έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή αντιπροσωπεία για opel ή toyota ώστε να πάω να κοιτάξω και από κοντά? ευχαριστώ πολύ!!!! Μην αγοράσεις, πήγαινε Leasing με μικρή ή μηδενική προκαταβολή και κανένα άγχος. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Imola 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, amagawd είπε Ποιότητα κατασκευής και οδηγική απόλαυση ... oh wait τα εχεις οδηγησει όλα και ξερεις? Ποιοτητα κατασκευης ειδικα δεν νμζ ότι εχεις να του προσαψεις κατι. Αλλιως μιλα με στοιχεια!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα το Yaris για 3 μηνες,εταιρικό της γυναίκας μου,μοντελο 2016. Σε εθνική οδό, μετα τα 120, ειδικα με λίγο αερα,αστο σε έπιανε τρόμος.Άβολο εσωτερικό,φθηνής ποιότητας.Σε ποιότητα κύλισης εντάξει καλουτσικο,σε σύγκριση ομως με Polo του 2004,το είχα και αυτό,αρκετά υποδεέστερο,το Yaris. Σε Toyota,από Auris και πάνω, φανταστικό αμάξι. Το Yaris είναι ενα καλό κατσαριδακι για την πόλη και για καμμία κοντινή εκδρομή.Και φυσικά ευχεσαι να μην στουκαρεις με αυτό. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
Conan2046 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Αν πάς για μικρό αυτοκίνητο να προσθέσω και το Huyndai i20 στην εξίσωση. Το έχω πάρει το 2014, ήταν οικονομικό, είχε να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 τύπους εξοπλισμού μόνο χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις έξτρα εξοπλισμό. Δεν έχει ακριβή συντήρηση, δεν βγάζει ζημιές. Για τις ζημιές το έχω επιβεβαιώσει με αρκετά άτομα που έχω μιλήσει που έχουν Huyndai. 2
koeltzakoatl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 πέρασα ακριβώς το ίδιο δίλημμα το καλοκαίρι: είδα και οδήγησα όλα τα "μικρά". έχοντας εμμονή με το αυτόματο κιβώτιο, οι τελικές μου επιλογές ήταν polo & yaris (είναι το δεύτερο αυτοκίνητο). κατέληξα στο yaris (κάνοντας και μια σεβαστή υπέρβαση στο αρχικό μου budget γιατί τελικά πήγα σε υβριδικό λόγω του καθημερινού φάληρο-παλλήνη), για τους παρακάτω λόγους: μεγαλύτερος κινητήρας (1.5 έναντι 1.0), η ιπποδύναμη ίδια πολύ μεγαλύτερη εγγύηση (6 + 11 χρόνια για τη μπαταρία, έναντι 2 της VW) ποιότητα κατασκευής: επειδή ακούστηκε κάτι, τα τόσο σκληρά πλαστικά του polo (ιδιαίτερα στις πόρτες) πονούσαν: δεν μπορούσα να ακουμπήσω το χέρι μου, στα 20 λεπτά του test drive με το aircondition ανοικτό (είπαμε καλοκαίρι), άκουγα τα πλαστικά να σκάνε και να τρίζουν! οικονομία (μέση κατανάλωση 5.1 με το υβριδικό και η πολυτέλεια να κινείσαι με μηδέν κατανάλωση στο σταμάτα-ξεκίνα σε κάθε μποτιλιάρισμα) Σαφώς, οδηγικά το polo υπερτερούσε, ιδιαίτερα σε επιταχύνσεις και αίσθηση ενεργητικής ασφάλειας (επαναλαμβάνω: αίσθηση), αλλά η ηρεμία του yaris για μένα είναι αξεπέραστη: χιόνια, κατακλυσμοί, κτλ. δεν με ανησυχεί τίποτα - θα με πάει παντού. Μικρές -και μεγάλες εκδρομές- θα με πάει, 1500 κυβικά διαθέτει. Σίγουρα οι χώροι του δεν είναι για οικογένεια ή την πεντάδα μπάσκετ, αλλά όλα ρυθμίζονται (σημειώνω πως βάζουμε το κάθισμα του νεογέννητου και το καρότσι στο πορτ μπαγκάζ). Από συστήματα ασφάλειας και άνεσης, δε μου λείπει κάτι (οκ, θα ήθελα apple car play που διαθέτει το polo στα 18Κ). Τέλος, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και δακτύλιος εγγυημένα μέχρι το 2025 (πιθανότατα και στη συνέχεια) και μεταπωλητική αξία που δε συγκρίνεται με τη VW. 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα