Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα guys,

μιας και τα forum σχετικά με αυτοκίνητα τα γραφουν λιγο ακαταλαβίστικα 
θα κάνω εδω την προσπάθεια μου :P προφανώς κάνω πλάκα.

Θέλω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο,
αυτά που μπορώ να διαθέσω είναι έως 15000 ευρω.

Κινούμαι προς να παρω κάτι σε opel cora ή σε toyota.

ΌΠοιος θέλει βοηθάει γιατί είμαι άσχετος από αμάξια, είμαι 30+ 
και έχω να οδηγήσω καμια 10αρια χρόνια, οπότε είναι σαν να το πέρνω απο
από την αρχή. 

Οκ, το καταλαβαίνω και πολλοί μου έχουν προτείνει 
να πάω προς μεταχειρισμένο καλύτερα,
αλλά έχω αποφασίσει να παρω καινούργιο.

Στην Αθήνα, έχει κάποιος να προτείνει 
κάποια καλή αντιπροσωπεία 
για opel ή toyota ώστε να πάω να κοιτάξω και από κοντά?

ευχαριστώ πολύ!!!!

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....Tα έχουμε ξαναματαπεί!

...starlet θα πάρεις και εσύ!

Έλα πλάκα κάνω... λοιπόν ας το ξεκινήσω,

Για την αξιοπιστία θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς Toyota.

Αλλά απο την άλλη,  κοίτα κ πόσο καλύτερο deal μπορείς να πετύχεις.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Θα περάσεις από αντιπροσωπείες και θα δεις.

Fiesta, Corsa, 208, Yaris, polo, swift, baleno(πιο μεγάλοι χωροι), c3, Ibiza, Fabian. Είναι πολλά χαχα

Δημοσ.

Όχι το θέλω να κάνω και για καμιά εκδρομή! πχ 70% πόλη 30% εκδρομές!

να ρωτήσω στο για το yaris και για γενικά, τί επιλογή κινητήρα με συμφέρει;

πχ για το Yaris εχει δυο επιλογές

α. 1.0L VVT-i (72HP)

β. 1.5 Dual VVT-iE (111HP)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως κάτοχος Toyota με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα θα πήγαινα σε Auris. Αυτή την περίοδο επειδή αλλάζει μοντέλο θα βρεις κανούριο με καλή τιμή. Εναλλακτικά περιμένεις το καινούριο σε 1-2 μήνες. Αν ειναι το 1ο αυτοκίνητο να κινηθείς σε μικρομεσαία κατηγορία αυτοκινήτων. Μεγαλύτερη ασφάλεια, χώροι, καλυτερη οδικη συμπεριφορά σε ταξίδια, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μικρή διαφορά σε κατανάλωση ενώ το κόστος απόκτησης ειναι περίπου τα ίδιο.

Επεξ/σία από BTL
  • Thanks 2
Δημοσ.

Για τις επιλογες κινητηρα εσυ το ξερεις. Πρωτον αντεχει η τσεπη σου να δινει μια 100αρα παραπανω τελη κυκλοφοριας καθε χρονο? 

Δευτερον εισαι μονος?Εχεις οικογενεια? Εχεις σκοπο να κανεις?Ρωταω γιατι αλλιως τραβαει και καιει ενα 1000αρι σε μια εθνικη οδο με 100-120 και αλλιως ενα 1500αρι...Αν παλι κινεισαι αποκλειστικα μες στην πολη ισως συμφερει το 1000αρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καινουριο ανοιγεις την πορτα και χανεις 10% της αξιας του αυτοκινητου.Αν δεν σε πειραζει να αγορασεις σημερα 15κ αμαξι του κουτιου και σε 2 χρονια να το πουλησεις 10 μαξ,και εχεις και τα  λεφτα δεν βρισκω λογο να μην το κανεις.Μεταχειρισμενο φυσικα και ειναι τζογος,αλλα αν εχεις καλο μηχανικο,παρεις απο ιδιωτη,και παρεις αυτοκινητο που δεν βγαζει ΄''ευκολα''(σε πολλα εισαγωγικα) ζημιες οπως ειναι αυτοματα,πετρελαιο και αεριο(που δεν ξερεις που το εχει περασει ο αλλος τι εχει τραβηξει κλπ) τοτε εχεις πολυ καλες πιθανοτητες να παρεις τιμιο αμαξι.

edit:μολις ειδα οτι εχεις αποφασισει ηδη σε καινουριο οποτε shit τζαμπα ποστ :P

Στο θεμα μας,toyota yaris ftw,αξιοπιστια και οικονομικο.Τι αλλο μπορεις να ζητησεις.

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Για τις επιλογες κινητηρα εσυ το ξερεις. Πρωτον αντεχει η τσεπη σου να δινει μια 100αρα παραπανω τελη κυκλοφοριας καθε χρονο? 

Δευτερον εισαι μονος?Εχεις οικογενεια? Εχεις σκοπο να κανεις?Ρωταω γιατι αλλιως τραβαει και καιει ενα 1000αρι σε μια εθνικη οδο με 100-120 και αλλιως ενα 1500αρι...Αν παλι κινεισαι αποκλειστικα μες στην πολη ισως συμφερει το 1000αρι

2 ατομα ειμαστε, εγω μαζι με την κοπελα μου θα το παρουμε

Μόλις τώρα, BTL είπε

Ως κάτοχος Toyota με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα θα πήγαινα σε Auris. Αυτή την περίοδο επειδή αλλάζει μοντέλο θα βρεις κανούριο με καλή τιμή. Εναλλακτικά περιμένεις το καινούριο σε 1-2 μήνες. Αν ειναι το 1ο αυτοκίνητο να κινηθείς σε μικρομεσαία κατηγορία αυτοκινήτων. Μεγαλύτερη ασφάλεια, χώροι, καλυτερη οδικη συμπεριφορά σε ταξίδια, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μικρή διαφορά σε κατανάλωση ενώ το κόστος απόκτησης ειναι περίπου τα ίδιο.

το auris μου φαινεται λιγο μεγάλο σαν αμάξι, λέω να κινηθώ προς toyota yaris.

Και το renault clio μου αρεσει σαν design και βλέπω οτι πολυκυκλοφορεί στην αθήνα! δηλαδη πρέπει να εχει πουλησει αρκετα!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, maniac89 είπε

Ιδανικο νομιζω το yaris. Στη θεση σου το μονο που θα κοιταζα και θα πηγαινα να παρω προσφορα θα ηταν το Nissan Micra. Ειναι και πιο μουρατο και νεανικο!

Τωρα για τον κινητηρα εγω στη θεση σου θα πηγαινα για τον μεγαλο.Για να υπαρχει ανεση και στα ταξιδια. Φυσικα να μπορεις να πληρωσεις τα εξτρα των τελων κυκλοφοριας και οτι αλλο εχει (εφορια τεκμηρια κτλπ[δεν ειμαι σιγουρος αν παιζει ρολο])

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, maniac89 είπε

το auris μου φαινεται λιγο μεγάλο σαν αμάξι, λέω να κινηθώ προς toyota yaris.

Και το renault clio μου αρεσει σαν design και βλέπω οτι πολυκυκλοφορεί στην αθήνα! δηλαδη πρέπει να εχει πουλησει αρκετα!

Δες και το νεο Polo,στα 95 ή 115 άλογα.Πολύ πιο ομορφο για μένα από κάθε ασιατικό στην κατηγορία του.

Μην κολλας στα ασιατικα μόνο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ιδανικο νομιζω το yaris. Στη θεση σου το μονο που θα κοιταζα και θα πηγαινα να παρω προσφορα θα ηταν το Nissan Micra. Ειναι και πιο μουρατο και νεανικο!

Τωρα για τον κινητηρα εγω στη θεση σου θα πηγαινα για τον μεγαλο.Για να υπαρχει ανεση και στα ταξιδια. Φυσικα να μπορεις να πληρωσεις τα εξτρα των τελων κυκλοφοριας και οτι αλλο εχει (εφορια τεκμηρια κτλπ[δεν ειμαι σιγουρος αν παιζει ρολο])

Φοβερό το Micra!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...