Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα. Κοιτάω για οθόνη σε ανάλυση 2Κ και 32 inches , αλλά έχω χαθεί. Είμαι μεταξύ VA και IPS. Δεν παίζω πολυ games και κύριός χρησιμοποιώ το monitor για εργασίες( Excel - Word) και εφαρμογές τυπου Arc GIS, Photoshop, ταινίες λίγο πιο σπάνια. Αυτά που έχω βρει και νομιζω ειναι τίμια σε budget 350- 400 ειναι το HP Pavilion 32 με VA panel, Samsung C32H711 με VA και Viewsonic VX3276-2K-MHD με IPS . Θέλω να αποφύγω όσο γίνεται θολό text, ghosting και γενικά αρνητική εμπειρία θέασης.(αδιάφορα τα Hz και ms απόκρισης οσο δεν δημιουργούν προβλημα ) Μεταβαίνω από 21,5 " ΤΝ panel όποτε εμπειρία 0, αλλά από κοντά που είδα μου άρεσαν πολύ της Samsung και της HP ενω το IPS που στην αρχή νόμιζα πως ειναι ανώτερα απο το VA τελικά κατέληξα πως τα VA κερδίζουν λόγο φωτεινότητας. Ποια ειναι η γνώμη της κοινότητας πάνω σε αυτό το θέμα (διάβασα και καποια πιο παλιά post αλλά δεν νομιζω πως κατέληξα ) και ποια απο τα 3 απο προσωπική έμπειρα αξίζει τα ~ 400 ευρό ? https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=14661275%2C12136092%2C11191807
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αν έχεις διαβάσει την κριτική μου στο Σκρουτζ για την Pavilion, να σε ενημερώσω ότι την έχω 8 μήνες και είμαι super ευχαριστημένος!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Αν έχεις διαβάσει την κριτική μου στο Σκρουτζ για την Pavilion, να σε ενημερώσω ότι την έχω 8 μήνες και είμαι super ευχαριστημένος! Αν είσαι ο μοναδικός που έχει σχολιάσει ναι, και σε ευχαριστώ γιατί βοηθάει πολύ! Έχεις παρατηρήσει τίποτα ghosting σε κείμενο? Η θολα γράμματα? Από κοντά που είδα την HP Omen 32 που είναι ίδια με την Pavilion έπαθα πλάκα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχω δοκιμάσει τις άλλες και ως εκ τούτου δεν έχω άποψη πέραν της χρήσης της δικής μου που είναι σε γενικές γραμμές άριστη. Μάλλον μαζί με μια σχετικά καλή κάρτα γραφικών (1060 3 gb) θα είσαι άψογα. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα σε κείμενα (προσωπικά γράφω πάρα πολύ κείμενο, > 50 σελίδες/εβδ) και νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή αποτελεί καλή και τίμια επιλογή
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Δεν έχω δοκιμάσει τις άλλες και ως εκ τούτου δεν έχω άποψη πέραν της χρήσης της δικής μου που είναι σε γενικές γραμμές άριστη. Μάλλον μαζί με μια σχετικά καλή κάρτα γραφικών (1060 3 gb) θα είσαι άψογα. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα σε κείμενα (προσωπικά γράφω πάρα πολύ κείμενο, > 50 σελίδες/εβδ) και νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή αποτελεί καλή και τίμια επιλογή Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
Liapisftw Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Είχα την omen. Βέβαια έκανε αρκετά πιο κάτω από την pavilion πριν κάνα χρόνο. Απόλυτα ικανοποιημένος. Έτρεχε 75hz μόνιμα.
LIONOR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακριβως την ιδια αναζητηση κανω κι εγω, ψαχνω για μονιτορ 32αρι 2κ Μια απο τις παραμετρους που κοιταζω ειναι να μην ειναι πολυ ψηλο με την βαση, π.χ. το hp 32 pavilion μαζι με την βαση ξεπερνα τα 52 εκ σε υψος. Επειδη το γραφειο μου ειναι αρκετα ψηλο δεν θα καθεται καλα στο υψος των ματιων... Βεβαια σε βαθος χρονου σκεφτομαι να το βαλω σε μια βαση τοιχου... Απο οσα εχω δει στο σκρουτζ, εχω ξεχωρισει αυτα: https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=16941998,13934825,7421708,12866726,14661275 Θα πηγαινα στο iiyama, αλλα ειδα οτι με την εγγυηση δεν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα, κι αν χρειαστει, τα στελνουν εξω και τα εξοδα μεταφορας τα επιβαρυνεται ειτε ο πελατης ειτε το μαγαζι... (χαιρετισματα δηλ) Το philips δειχνει αξιολογο, με πολυ καλη βαση και καλες κριτικες στην εικονα, αλλα διαβαζω πολλα αρνητικα σχολια στο amazon για το osd του, οτι δηλ. πολλα κομματια εμφανιζουν προβλημα με το να ανοιγοκλεινει το osd μενου, οποτε θελει....και το χει μονο ενα μαγαζι στο σκρουτζ... Προς το παρων κλεινω σε ενα απο τα δυο, viewsonic, τα οποια εχουν ελαχιστες διαφορες μεταξυ τους... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από LIONOR
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ είχα πει να πάω σε Viewsonic αλλά μετά από την επίσκεψη μου σε ένα plaisio και την συζήτηση με έναν υπάλληλο εψάξαμε σχετικά με την εγγύηση της Viewsonic. Άμα πάρεις ένα defective δεν σου γυρίζουν πίσω καινούριο αλλά refurbished. Οπότε ανέβασα το budget και πήρα την Samsung c32h77 στα 390. Δεν επέλεξα HP Pavilion (που μου αρσε απο κοντα για χρώμα )μου φάνηκε αδύναμη ως προς την απεικόνιση γρήγορων σκηνών με frame skipping λογικο για τα 1 εκ χρώματα. Έτσι έριξα τα bit και επέλεξα το Samsung. Θα δείξει αν ήταν καλή επιλογή
LIONOR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Νομίζεις άλλες μάρκες ότι δίνουν κσινουργιο; χλωμό.... dell που έχω και ρώτησα καποτε για θέμα εγγύησης, refurbished γινόταν μονο. Τον τύπο αυτού που πήρες, τον έγραψες σωστα; γιατί δεν το βρίσκω Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από LIONOR
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/12136092/Samsung-C32H711.html Απο public το βρήκα σε καλύτερη τιμή απ'οτι σε skroutz με τα μεταφορικά. Από οσο ξέρω δίνουν καινούριο. Και επίσης viewsonic έχει εξωτερικό service οπότε ειναι μεγάλη ταλαιπωρία στην διαδικασία επιστροφής από θέμα χρόνου (ιδικά για μένα που σπουδάζω σε νησί.
LIONOR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλοθεατη! Όταν λες εξωτερικό σερβις, τι εννοεις; γιατί εδώ τουλάχιστον αλλά λεει: https://www.viewsonic.com/eu/support/warranties/greece/ Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από LIONOR
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, LIONOR είπε Καλοθεατη! Όταν λες εξωτερικό σε8ρβις, τι εννοεις; γιατί εδώ τουλάχιστον αλλά λεει: https://www.viewsonic.com/eu/support/warranties/greece/ σε ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο για το σερβις, όταν είχα κάνει εγώ μια έρευνα δεν βρήκα για το που την στέλνεις για επισκευή. Αλλά απ'ότι είδα το service είναι για πολλές εταιρίες όπως benq.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα