Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Οπως λεει και ο τιτλος,εχω θεμα με το pc μου. Καθε φορα λοιπον που το ανοιγω μετα απο 5 δευτερολεπτα κανει restart μονο του. To pc εχει win 10.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δοκίμασε να πατάς το del αν μιλάμε για σταθερό μόλις πατήσεις να ανοίξει, να δεις αν μπει στο bios και αν εκεί παραμένει ανοιχτο. Μετά βλέπουμε για παραπέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CsIns είπε

Καλησπέρα. Δοκίμασε να πατάς το del αν μιλάμε για σταθερό μόλις πατήσεις να ανοίξει, να δεις αν μπει στο bios και αν εκεί παραμένει ανοιχτο. Μετά βλέπουμε για παραπέρα.

Το δοκιμασα και παλι τιποτα... ναι ειναι σταθερος... επισης η οθονη δεν βγαζει τιποτα μονο no signal

Επεξ/σία από vagotron1995
Δημοσ.
15 ώρες πριν, vagotron1995 είπε

Το δοκιμασα και παλι τιποτα... ναι ειναι σταθερος... επισης η οθονη δεν βγαζει τιποτα μονο no signal

Τσέκαρε τα ρεύματα στην κάρτα γραφικών. Αν μπορείς άλλαξε και το καλώδιο από το psu στην κάρτα γραφικών.

Επίσης... επειδή ποτέ δεν ξέρεις, τσέκαρε τα καλώδια να είναι καλά βαλμένα τόσο στην κάρτα όσο και στην οθόνη.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, vagotron1995 είπε

Καλησπερα παιδια.Οπως λεει και ο τιτλος,εχω θεμα με το pc μου. Καθε φορα λοιπον που το ανοιγω μετα απο 5 δευτερολεπτα κανει restart μονο του. To pc εχει win 10.

Έχεις κάνει oc στις μνήμες ;

Δημοσ.

Εχεις κανει γενικα overclocking στο pc?

Τσεκαρε τις μνημες με ενα διαγνωστικο προγραμμα.

Δοκίμασε αλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Stamer είπε

Τσέκαρε τα ρεύματα στην κάρτα γραφικών. Αν μπορείς άλλαξε και το καλώδιο από το psu στην κάρτα γραφικών.

Επίσης... επειδή ποτέ δεν ξέρεις, τσέκαρε τα καλώδια να είναι καλά βαλμένα τόσο στην κάρτα όσο και στην οθόνη.

Τα εκανα και παλι τιποτα.

23 ώρες πριν, HateMe είπε

Έχεις κάνει oc στις μνήμες ;

Οχι δεν τις πειραξει.

23 ώρες πριν, Crybal είπε

Εχεις κανει γενικα overclocking στο pc?

Τσεκαρε τις μνημες με ενα διαγνωστικο προγραμμα.

Δοκίμασε αλλο τροφοδοτικο.

Θα τα δοκιμασω και θα σου πω.

Θελω να αναφερω και κατι... το πισι το εχω 1.5 χρονο περιπου και δεν εχω αλλαξει παστα στον επεξεργαστη απο τοτε.Λετε να φταιει αυτο;

Δημοσ.

Μπας και εχει ξεκολλήσει το fan της cpu? Επίσης δοκίμασε να αφαιρείς μνήμες μία μία και να δοκιμάζεις (εφόσον έχεις πάνω από ένα ντιμάκι). Για τι motherboard μιλάμε? Εάν είναι σχετικά σύγχρονο, μπορεί να σου έχει και σχετικό ledακι αναμένο εκεί που είναι το πρόβλημα. Μπορεί να τα έχει φτύσει και το τροφοδοτικό.

Onboard γραφικά έχεις ώστε να βγάλεις τελείως την καρτα γραφικών και να δοκιμάσεις?

Δημοσ.

Δές το καλώδιο για το ανεμηστηράκι του επεξεργαστή εαν είναι οκ, τσέκαρε τις ραμ αν κάθονται καλά, και δοκίμασε να το κάνεις boot χωρίς καμία συσκευή usb επάνω, μήπως το βραχυκυκλώνει κάτι

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Η μια ραμ ειχε τελικα το θεμα.Οταν την εβγαλα και αφησα την αλλη ανοιγε μια χαρα.Οταν την εβαλα μονη της παλι εκανε restart μονο του.Απλα δεν ξερω αν ειναι τελειως αχρηστη.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις θέσεις στις ram (και στις 2 μαζί γιατί πάνε ζευγάρια σε συγκεκριμμένες θύρες) και δες μήπως έφταιγε το socket της ram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...