vagotron1995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια.Οπως λεει και ο τιτλος,εχω θεμα με το pc μου. Καθε φορα λοιπον που το ανοιγω μετα απο 5 δευτερολεπτα κανει restart μονο του. To pc εχει win 10.
CsIns Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Δοκίμασε να πατάς το del αν μιλάμε για σταθερό μόλις πατήσεις να ανοίξει, να δεις αν μπει στο bios και αν εκεί παραμένει ανοιχτο. Μετά βλέπουμε για παραπέρα.
vagotron1995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, CsIns είπε Καλησπέρα. Δοκίμασε να πατάς το del αν μιλάμε για σταθερό μόλις πατήσεις να ανοίξει, να δεις αν μπει στο bios και αν εκεί παραμένει ανοιχτο. Μετά βλέπουμε για παραπέρα. Το δοκιμασα και παλι τιποτα... ναι ειναι σταθερος... επισης η οθονη δεν βγαζει τιποτα μονο no signal Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από vagotron1995
Stamer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, vagotron1995 είπε Το δοκιμασα και παλι τιποτα... ναι ειναι σταθερος... επισης η οθονη δεν βγαζει τιποτα μονο no signal Τσέκαρε τα ρεύματα στην κάρτα γραφικών. Αν μπορείς άλλαξε και το καλώδιο από το psu στην κάρτα γραφικών. Επίσης... επειδή ποτέ δεν ξέρεις, τσέκαρε τα καλώδια να είναι καλά βαλμένα τόσο στην κάρτα όσο και στην οθόνη.
HateMe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, vagotron1995 είπε Καλησπερα παιδια.Οπως λεει και ο τιτλος,εχω θεμα με το pc μου. Καθε φορα λοιπον που το ανοιγω μετα απο 5 δευτερολεπτα κανει restart μονο του. To pc εχει win 10. Έχεις κάνει oc στις μνήμες ;
Crybal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Εχεις κανει γενικα overclocking στο pc? Τσεκαρε τις μνημες με ενα διαγνωστικο προγραμμα. Δοκίμασε αλλο τροφοδοτικο.
vagotron1995 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, Stamer είπε Τσέκαρε τα ρεύματα στην κάρτα γραφικών. Αν μπορείς άλλαξε και το καλώδιο από το psu στην κάρτα γραφικών. Επίσης... επειδή ποτέ δεν ξέρεις, τσέκαρε τα καλώδια να είναι καλά βαλμένα τόσο στην κάρτα όσο και στην οθόνη. Τα εκανα και παλι τιποτα. 23 ώρες πριν, HateMe είπε Έχεις κάνει oc στις μνήμες ; Οχι δεν τις πειραξει. 23 ώρες πριν, Crybal είπε Εχεις κανει γενικα overclocking στο pc? Τσεκαρε τις μνημες με ενα διαγνωστικο προγραμμα. Δοκίμασε αλλο τροφοδοτικο. Θα τα δοκιμασω και θα σου πω. Θελω να αναφερω και κατι... το πισι το εχω 1.5 χρονο περιπου και δεν εχω αλλαξει παστα στον επεξεργαστη απο τοτε.Λετε να φταιει αυτο;
Stamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μπας και εχει ξεκολλήσει το fan της cpu? Επίσης δοκίμασε να αφαιρείς μνήμες μία μία και να δοκιμάζεις (εφόσον έχεις πάνω από ένα ντιμάκι). Για τι motherboard μιλάμε? Εάν είναι σχετικά σύγχρονο, μπορεί να σου έχει και σχετικό ledακι αναμένο εκεί που είναι το πρόβλημα. Μπορεί να τα έχει φτύσει και το τροφοδοτικό. Onboard γραφικά έχεις ώστε να βγάλεις τελείως την καρτα γραφικών και να δοκιμάσεις?
rayven18 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δές το καλώδιο για το ανεμηστηράκι του επεξεργαστή εαν είναι οκ, τσέκαρε τις ραμ αν κάθονται καλά, και δοκίμασε να το κάνεις boot χωρίς καμία συσκευή usb επάνω, μήπως το βραχυκυκλώνει κάτι 1
vagotron1995 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Η μια ραμ ειχε τελικα το θεμα.Οταν την εβγαλα και αφησα την αλλη ανοιγε μια χαρα.Οταν την εβαλα μονη της παλι εκανε restart μονο του.Απλα δεν ξερω αν ειναι τελειως αχρηστη. 1
Stamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασε να αλλάξεις θέσεις στις ram (και στις 2 μαζί γιατί πάνε ζευγάρια σε συγκεκριμμένες θύρες) και δες μήπως έφταιγε το socket της ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα