kp1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα μια γνώμη για αυτό αξίζει παιδιά; Έχετε κάτι άλλο να πρότεινετε μέχρι 20€? https://www.skroutz.gr/s/16646222/OEM-HBQ-Q26-Μαύρο.html
TechnoState Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... ούτε καν, βρίσκεις τέτοια στο ali ..με το κιλό, στο δεκαρικο κοντά! ....τα ίδια ακριβώς (εδώ η τιμή αφορά 2τμχ δεξί-αριστερο) , όχι το ένα μόνο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1
kp1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TechnoState είπε .... ούτε καν, βρίσκεις τέτοια στο ali ..με το κιλό, στο δεκαρικο κοντά! ....τα ίδια ακριβώς (εδώ η τιμή αφορά 2τμχ δεξί-αριστερο) , όχι το ένα μόνο. Φίλε thanks αυτά τα έχεις δοκιμάσει είναι καλά; και από που είναι αυτά μαγαζί; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από kp1
TechnoState Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 ..... είναι απο το ali. Όπως σου είπα, τα παίρνεις με το κιλό. Όχι τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει. Προτιμώ awei και syllable σε μορφή bluetooth με δύο ακουστικά κ καλώδιο. Μου έχουν βγεί καλά κ απο τις δύο εταιρείες. Να διαβάζεις κριτικές κ να θεωρείς αξιόπιστα, αυτά που έχουν εκατοντάδες απο αυτές. 1
kp1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, TechnoState είπε ..... είναι απο το ali. Όπως σου είπα, τα παίρνεις με το κιλό. Όχι τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει. Προτιμώ awei και syllable σε μορφή bluetooth με δύο ακουστικά κ καλώδιο. Μου έχουν βγεί καλά κ απο τις δύο εταιρείες. Να διαβάζεις κριτικές κ να θεωρείς αξιόπιστα, αυτά που έχουν εκατοντάδες απο αυτές. Οκ θεωρείς καλύτερα τα Awei AK1 VS Meizu Ep51 γτ έχουν τα ιδια λεφτά ε; ευχαριστώ
TechnoState Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 ..τα meizu τα έχω δοκιμάσει. Τρομερό unboxing experience... πολύ ποιοτικά... καθαρός κ σαφής ήχος αλλά κατα τη γνώμη μου, αδύναμα. Αν κ λίγο βαριά, κουμπωνουν καλά αλλά όχι πολύ σταθερά σε απότομες κινήσεις. Η μπαταρία μέτρια, αλλά δεν μου είχαν αποσυνδέσεις παρόλα αυτά. Για τα ak 1 δεν φέρω προσωπική γνώμη...δεν πέρασαν απο τα χέρια μου τα συγκεκριμένα.
kp1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, TechnoState είπε ..τα meizu τα έχω δοκιμάσει. Τρομερό unboxing experience... πολύ ποιοτικά... καθαρός κ σαφής ήχος αλλά κατα τη γνώμη μου, αδύναμα. Αν κ λίγο βαριά, κουμπωνουν καλά αλλά όχι πολύ σταθερά σε απότομες κινήσεις. Η μπαταρία μέτρια, αλλά δεν μου είχαν αποσυνδέσεις παρόλα αυτά. Για τα ak 1 δεν φέρω προσωπική γνώμη...δεν πέρασαν απο τα χέρια μου τα συγκεκριμένα. Δλδ για τρέξιμο είναι καλά τα meizu; πόσο σου κράταγα;
TechnoState Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Τρέξιμο σίγουρα όχι. Περίπου ένα χρόνο Για τρέξιμο... αυτό το κέρατο απο πάνω, μου τα κάνει απίστευτα σταθερά!(syllable) Τα άλλα με την στέκα , έξω κ γύρω απο το αυτί , μου προκαλούν ερεθισμό/φαγούρα κατά τον ιδρώτα.
kp1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, TechnoState είπε Τρέξιμο σίγουρα όχι. Περίπου ένα χρόνο Για τρέξιμο... αυτό το κέρατο απο πάνω, μου τα κάνει απίστευτα σταθερά!(syllable) Τα άλλα με την στέκα , έξω κ γύρω απο το αυτί , μου προκαλούν ερεθισμό/φαγούρα κατά τον ιδρώτα. Ποιο μοντέλο είναι αυτό; πόσο έχουν; ασύρματα είναι;
TechnoState Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα sf 800κατι νομίζω. 8 ευρω. Ναι, bluetooth, neclace (κουμπωνουν με μαγνήτη γύρω απο το λαιμό όταν τα βγάζεις) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα