Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους.

Πριν περιπου 2 μηνες με πηρε μια κυρια και μου ειπε : Ειμαι απο την Cosmote και σε παιρνω για μια χριστουγεννιατικη προσφορα.

-Να σας ακουσω απανταω.

Μου λεει με 13,35 εχεις 900 λεπτα προς cosmote  200 λεπτα προς ολους και 1,2 mb   ιντερνετ +1 ευρω  επειδη βαζεις αρκετα συχνα καρτα.  Και μπορεις να επιδοτηθεις και ενα κινητο τηλ huawei Psmart αξιας 200 ευρω απο το καταστημα μας.
Λεω το θελω και αυτο στο καρτοσυμβολαιο. Τελεια μου λεει προχωραμε. Στα 14.45 για 2 χρονια θα σου παει σταθερα γτ την ρωτησα σιγουρα.;;;;; Ναι μου λεει και να σου πω οτι πλεον η κληση μας θα "ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ" Ξανα το ιδιο παραμυθι.  14 ,45 με αυτα τα λεπτα αυτα τα mb και τα λοιπα +1 huawei Psmart. Τελεια λεω.Να μην σας τα πλ λεω αυτο το επανελαβε 5 φορες; Μας επριξε τα παπακια ημουν με τη κοπελα μου 1 ωρα κοντα τηλ να μας τα αναλυει.

Ερχεται ο πρωτος λογαριασμος. 19.45. Λεω ααα θα ειναι επειδη ειχα βαλει 3 ευρω καρτα οποτε λεω κομπλε. Επειδη θα πηρα την προσφορα 3 ευρω θα μου τα προσθεσαν καλα κανανε λεω κομπλε ειμαστε περιμενω τον επομενο λογαριασμο.

Ερχεται σημερα ο 2ος λογαριασμος. 19.45 . Λεω μα γιατι; Αφου πληρωσα τον 1ο και ελεγε οτι δεν χρωσταω κατι.

Παιρνω τηλ την Cosmote και τους λεω παιδια εμενα μου ειπανε για 14,45 οχι 19.45 και μαλιστα χριστουγεννιατικη προσφορα  και μαλιστα δεν αλλαζει. ΜΟυ απανταει ο τυπος 19.45 βλεπω γτ με κατι φορους και κατι αλλα κουλα που τα ελεγε μεσα απο τα δοντια του πηγε τοσο.  Λεω "φιλε" εμενα μου ειπανε τοσα και η κυρια που με ζαλισε ηχογραφησε και κλεισαμε στα 14.35 να σου πω οτι θα ανεβουν τα mb και τα λεπτα προς ολους. Απανταω μαλλον δεν ειμαι ξεκαθαρος.   ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ. μου λεει κατι κουλα οτι θα ανεβουν οι τιμες και κατι αλλες αερολογιες και του λεω. Επαναλαμβανω θελω την ρητρα. Μου λεει δωσε μου ενα λεπτο και μου λεει το κορυφαιο. Πρεπει να πας σε καταστημα να μαθεις απο εκει γτ ειναι πλ καινουργιο το καρτοσυμβολαιο.

Μιλησα συνολικα με 3 διαφορετικους ανθρωπους και με πανε σε 4. Αυριο θα κανω τα αδυνατα δυνατα να σεβαστω οτι κανει την δουλεια του και οτι δεν φταιει σε κατι . Γτ απο οτι εψαξα λιγο και αυτοι κανουνε το κινεζο αλλα μου φαινεται δεν θα εχω την ιδια υπομονη.

Απλα θελω να σας ρωτησω εαν εχει βρεθει κανεις σε παρομοια περιπτωση και γενικα για το τι εκανε η τι μπορω να κανω;;;

Επεξ/σία από JohnConstantine
Δημοσ.

Με αυτές τις παροχές και τα λεπτά και τη συσκευή (είναι το Huawei P Smart 2019?) δεν θα το έκανα τόσο θέμα.

Μιλάω πάντα για εμένα.

Δημοσ.

κοίτα, έστω και σε αυτή τη τιμή, σε ικανοποιεί το πρόγραμμα; σε καλύπτουν τα λεπτά; τα χρησιμοποιείς;

Αν ναι, γνώμη μου, άστο, για τον απλό λόγο ότι θα κληθείς να πληρώσεις τη συσκευή αν το κόψεις.

Αν το χρησιμοποιείς, το αξιοποιείς δηλαδή, έχεις δυο πλεονεκτήματα. Αφενός έχεις παροχές σε οικονομική τιμή (σε σχέση με αυτή του τιμοκαταλόγου) + ότι σου μένει και το τηλέφωνο.

Να στο μειώσουν στα 14 απλά δεν παίζει. Δεν υπάρχει συμβόλαιο στα 14 ακόμη και με βαρβάτη έκπτωση - προσφορά. Η ελάχιστη τιμή συμβολαίου είναι τα 16 ευρώ (μου το είχαν πει δυο χρονια πριν δυο διαφορετικοί εργαζόμενοι σε Cote και Voda.

Δημοσ.

Το έχουμε πεί δεκάδες φορές και ισχύει για όλες τις περιπτώσεις που μας κάνουν τηλεφωνικές προσφορές 

Κάνουμε τα εξης

1.  Ακούμε το παραμύθι από το τηλέφωνο και καταγράφουμε  ημερομηνία ώρα ονοματεπώνυμο καλούντος και εταιρεία.

2. Ζητάμε να μας στείλουν ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕ EMAIL την προσφορά , με αναλυτική περιγραφή των παροχών και της τελικής μηνιαίας τιμής (με ΦΠΑ + φόρους).

3. Τους ενημερώνουμε  να μας καλέσουν την επόμενη μέρα (αφού έχουμε λάβει τo email) για να δούμε αν θα προχωρήσουμε. Δεν δεσμευόμαστε πριν δούμε  οτι το email περιλαμβάνει ολες τις πληροφορίες που θέλουμε και οτι έχει αποσταλεί από τον πάροχο ή εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του.

Το έχω κάνει 2 φορές με την Wind και έπαιξε μια χαρά χωρίς να έχω καθόλου  "εκπλήξεις" στην συνέχεια..

Δημοσ.

Αίτηση απομαγνητοφώνησης στον πάροχο

Καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή

Καταγγελία στην ΕΕΤΤ

Το "είναι καλές οι παροχές και συμφέρει" δεν αναιρεί ότι σου είπαν ψέματα. 

Καλό κουράγιο. Καλή τύχη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...