Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αποφάσισα να φτιάξω ένα pc:

Ποσό που διαθέτουμε :550 ευρώ 

Χρήση υπολογιστή :απλή χρήση(browsing, youtube etc), gaming (csgo) 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανένα 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα ήθελα μια οθόνη αλλά δεν θα συμπεριλαμβάνετε στα 550 ευρώ 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?όχι δεν χρειάζεμαι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θα ήθελα να τα πάρω από το Internet 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν υπάρχει θέμα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα το στυσει γνωστός μου 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .δεν χρειάζεται λειτουργικό. 

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Aggelos126
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δεν σκοπευεις να αποθηκευσεις μεγαλο πληθος αρχειων στον υπολογιστη σου καλυτερα να αγοραζες τον 500αρι Ssd χωρις την βοηθεια του μηχανικου δισκου. Οι επιλογες του φιλου μου παραπανω ειναι αψογες , εκτος απο το κουτι , το οποιο πιστευω οτι εχεις μεγαλυτερη ευελιξια στην επιλογη (εννοωντας οτι μπορει να προτιμας ενα πιο "gaming" κουτι). Τελος απο οθονη δεν θα σου προτεινα την συγκεκριμενη εξαιτιας του υψηλοτατου ειδικα για το cs go παιχνιδι χρονου αποκρισης (6ms). Απο οτι καταλαβα για την χρηση σου δεν πας σε TN panel , οποτε αυτη η επιλογη για την χρηση σου ειναι η καλυτερη: https://www.skroutz.gr/s/15928595/Acer-Nitro-VG240Y.html#

Ελπιζω να σε βοηθησα! 

Επεξ/σία από Οδυσσέας Τρίκαλα
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Οδυσσέας Τρίκαλα είπε

Το κουτί είναι θέμα γούστου φυσικά, βλέποντας και κρίνοντας θα αποφασίσει ο φίλος. Δεν ήθελα να ξεφύγω πολύ στο budget όσον αφορά στην οθόνη, γι'αυτό μπήκε η dell η οποία είναι εντάξει και για gaming, εκτός αν αναζητούσαμε οπωσδήποτε ένα freesync monitor αν υπήρχε εξωτερική amd κάρτα. Σε αυτή τη βάση πάντως-σε περίπτωση που στο μέλλον υπάρχει κάποια πιθανότητα αναβάθμισης, θα μπορούσε να πάει εκτός από την acer που σωστά προτείνεις και στην lg : https://www.websupplies.gr/othoni-gaming-lg-full-hd-led-24-ips-24mp59g-p

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Το κουτί είναι θέμα γούστου φυσικά, βλέποντας και κρίνοντας θα αποφασίσει ο φίλος. Δεν ήθελα να ξεφύγω πολύ στο budget όσον αφορά στην οθόνη, γι'αυτό μπήκε η dell η οποία είναι εντάξει και για gaming, εκτός αν αναζητούσαμε οπωσδήποτε ένα freesync monitor αν υπήρχε εξωτερική amd κάρτα. Σε αυτή τη βάση πάντως-σε περίπτωση που στο μέλλον υπάρχει κάποια πιθανότητα αναβάθμισης, θα μπορούσε να πάει εκτός από την acer που σωστά προτείνεις και στην lg : https://www.websupplies.gr/othoni-gaming-lg-full-hd-led-24-ips-24mp59g-p

Ότι πρέπει και τα 2 monitors. Επέμεινα για freesync monitor διοτι τα onboard vega γραφικα του επεξεργαστη υποστηριζουν freesync τεχνολογια , οποτε θα ειχε ομαλοτερη και πιο ευχαριστη εμπειρια στο gaming κομματι ☺

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Θα πάω με το pc που πρότεινε ο jeandumpier  απλος με 500 gb ssd όπως πρότειναν από κάτω, πέρα από 2 αντε 3 games δεν θα έχω κάποιο άλλο μεγάλο αρχείο. Επίσης θα πάρω την οθόνη που πρότεινε ο Οδυσσέας Τρίκαλα. 

Σας ευχαριστώ όλους ξανά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

jeandoumpier, Το AMD RYZEN 2400 Αξίζει αντί για κάρτα γραφικών; Αν μπορείς πες μου έναν επεξεργαστή AMD και μια κάρτα γραφικών που θα έκαναν την ίδια δουλειά. - Ψαχνομαι και εγώ για νέο pc
Επιπλέον, αν στο pc που έγραψες από πάνω, θέλει κάποιος να βάλει άλλη κάρτα γραφικών, θα είναι εφικτό(από άποψης μητρικής και ίσως τροφοδοτικού); 

Επεξ/σία από EliteDice
Δημοσ.
19 ώρες πριν, EliteDice είπε

jeandoumpier, Το AMD RYZEN 2400 Αξίζει αντί για κάρτα γραφικών; Αν μπορείς πες μου έναν επεξεργαστή AMD και μια κάρτα γραφικών που θα έκαναν την ίδια δουλειά. - Ψαχνομαι και εγώ για νέο pc
Επιπλέον, αν στο pc που έγραψες από πάνω, θέλει κάποιος να βάλει άλλη κάρτα γραφικών, θα είναι εφικτό(από άποψης μητρικής και ίσως τροφοδοτικού); 

Εν συντομία στα 140 ευρώ που έχει ο 2400 δύσκολα θα έκανες καλύτερο combo, αλλά εάν το budget το επιτρέπει και ψαχτεις στα μεταχειρισμένα μπορεί να εστηνες κάτι αρκετό καλύτερο στο ~200αρη(π.χ ryzen 1500/1600 και κάποια 1050/560rx.)

Ναι, το συγκριμενο τροφοδοτικό θα σηκώσει μέχρι και mid-range κάρτες άνετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...