hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Σκεφτομαι να ασχοληθω με το voice acting σε παιδικα, ξερετε μηπως απο που θα μπορουσα να αρχισω, που να παω για casting? Ολο και περισσοτερος κοσμος τριγηρο μου λεει πως εχω φωνη για ταινιες τις disney, κανω διαφορες φωνες για πλακα στην δουλεια, και μου λενε πως χαραμιζομαι 1
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Πρεπει να κανεις οπωσδήποτε μαθηματα ηθοποιίας πρωτα. Οποτε ξεκινας απο μια σχετικη σχολη.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Το voice acting έχει περισσότερο να κάνει με τη δημιουργία χαρακτήρων, παρά με το να κάνεις ενδιαφέρουσες ή αστείες φωνές. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να ακούς για κάτι τέτοιο τους γύρω σου που δεν έχουν κάποια σχέση με το αντικείμενο (εκτός αν έχουν φυσικά) και να ενημερωθείς για το τι χρειάζεται, τι είδους εκπαίδευση, τι είδους ικανότητες πρέπει να αναπτύξεις κτλ. Δες για παράδειγμα ένα ντοκιμαντέρ όπως αυτό, έτσι για να πάρεις μια ιδέα: https://www.imdb.com/title/tt2113683/
gamanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ο Ακίνδυνος Γκίκας έχει σίγουρα κάτι σαν σχολή/εργαστήρι. Ψάξε γιατί είναι και όνομα στο χώρο και πρέπει να υπάρχουν Info. Εκτός από τις φωνές που μπορείς να αναπτύξεις πρέπει σίγουρα να είσαι σταθερός σε κάθε μία, δηλαδή αν θα κάνεις τον "παππού" πχ, πρέπει να μπορείς να κάνεις τον ίδιο παππού που έκανες και χθες.
hackerW32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Οκ καταλαβα, να παω σε σχολη δεν παιζει, οποτε μαλλον θα παραμεινω στο να ψηχαγωγω μονο τους συναδελφους μου.
*Kopanos* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στην Κηφισιάς (κοντά Πανόρμου) παλαιότερα είχε ένα γραφείο για κομπάρσους, δοκίμασε εκεί. Αν όντως αξίζει η φωνή σου θα σου κάνουν δοκιμαστικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στη Γερμανία που είναι τα πάντα μεταγλωττισμένα,ταινίες,σειρές, όλα,το έχουν κάνει επιστήμη εκεί, πρέπει να μιλάει άπταιστα την γλώσσα και να έχει τελειώσει σχολή ηθοποιίας ή τέλος πάντων να είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Οποτε λογικά για να πετύχεις και εδώ αν δεν είσαι επαγγελματίας ηθοποιός πρεπει να είσαι φυσικο ταλέντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα