Προς το περιεχόμενο

2K 144 Hz ή 4K 60 Hz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας γιατί μετά από αρκετό ψάξιμο ακόμη δεν έχω καταλήξει κάπου και έχω κάψει το κεφάλι μου! Καταρχάς το σύστημα που διαθέτω τώρα δεν υποστηρίζει καμία από τις δύο αναλύσεις (cpu: i7 4770k, gpu: gigabyte 780 gtx, RAM: 16 GB) αλλά υπάρχει σκέψη για άμεση αναβάθμιση της κάρτας γραφικών (ίσως σε vega 64 ή RTX 2070) απλά περιμένω λίγο μήπως και πέσουν οι τιμές. Το ότι διαθέτω και PS4 Pro με κάνει να συγκλίνω προς τη 4Κ ανάλυση για να αξιοποιηθεί και εκεί η οθόνη, όμως διαβάζω γενικότερα και από πολλά  παιδιά εδώ στο forum για τη smooth εμπειρία των πολλών Hz και ειλικρινά δεν  ξέρω τι να κάνω. Το budget μου για οθόνη και κάρτα γραφικών μαζί δε θα ήθελα να ξεπεράσει τα 800 ευρώ. Είμαι ανάμεσα σε:

Όπως βλέπετε έχω βάλει και TN και IPS και VA. Από την οθόνη που έχω τώρα (LG FHD 60 HZ) και οι τρεις είναι τεράστιο βήμα. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω πάρει αυτήν και είμαι υπερευχαριστημενος. Όμορφη οθοναρα (αν έχεις το χώρο για 32, η απόσταση θέασης ~50-60cm) 2Κ (370€) + μια 1060 στα 250€, και θα είσαι οκ για πολλά χρόνια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Προσωπικά έχω πάρει αυτήν και είμαι υπερευχαριστημενος. Όμορφη οθοναρα (αν έχεις το χώρο για 32, η απόσταση θέασης ~50-60cm) 2Κ (370€) + μια 1060 στα 250€, και θα είσαι οκ για πολλά χρόνια.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά δε μου  εμφανίζει ποια οθόνη έχεις! :-D Εννοεις την AOC? Η 1060 μπορεί να αποδώσει  πάνω από 100 ΗΖ σε 2Κ ανάλυση σε ΑΑΑ τίτλους όπως Battlefield V,  Anthem, The Division 2? Αυτά κυρίως με ενδιαφέρουν. Προβληματίζομαι γιατί όντως θα ήθελα όπως λες κι εσύ να με κρατήσει κάποια χρόνια...

Επεξ/σία από afionizer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, afionizer είπε

ποια οθόνη έχεις;;;

Προφανώς ξέχασα το link ....😙

Το διόρθωσα.

Η αξιολόγηση στο Σκρουτζ για την οθόνη είναι δική μου και εξακολουθεί  να ισχύει 8 μήνες αργότερα

Όσο για την κάρτα, νομίζω πως ΝΑΙ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν βλεπω να εχεις το χρημα για αυτο που θες 800 και για τα δυο δε φτανουν

σκεψου οτι θες 550 για καρτα γραφικων και μια 500αρα για σοβαρη οθονη

αν πας σε 1440p 144hz με καρτα των 550 θα κανεις υποχωρησεις

αν πας σε 4κ θα κανεις τρελες υποχωρησεις

κατι αλλο, 27" ειναι μικρη και δε θα παρεις το wow effect της 32αρας οπου δε θα βλεπεις τοιχο απο πισω αλλα θα εισαι μεσα στο παιχνιδι με κορυφαια εμπειρια gaming

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θεωρείς οι δυο 2Κ οθόνες που παρέθεσα με τιμή 350 ως 430 ότι είναι σοβαρές; Συμφωνώ με αυτό που λες για την εμπειρία gaming στις 32 ίντσες αλλά με προβληματίζει η μετάβαση από τις 22 ίντσες που είμαι τώρα. Αν και όλα θέμα συνήθειας είναι. Και κάτι τελευταίο. Με μια Vega 64 που έπαιζε και προσφορά πριν από μερικές μέρες στα 400 κάτι δε θεωρείς ότι θα είναι οκ;

Δημοσ.

Για να μην φτιάξω και εγώ καινούριο θέμα... Είμαι σε παρόμοια φάση και σκέφτομαι αυτό το μόνιτορ https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html προερχόμενος από αυτή https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html και σκέφτομαι μόνο το γεγονός ότι βλέπω και ταινίες στο PC σχετικά συχνά... Βέβαια έχω και κανονική τηλεόραση αλλά για πιο γρήγορα βλέπω στο PC. Να προχωρήσω λέτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gmenex είπε

Για να μην φτιάξω και εγώ καινούριο θέμα... Είμαι σε παρόμοια φάση και σκέφτομαι αυτό το μόνιτορ https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html προερχόμενος από αυτή https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html και σκέφτομαι μόνο το γεγονός ότι βλέπω και ταινίες στο PC σχετικά συχνά... Βέβαια έχω και κανονική τηλεόραση αλλά για πιο γρήγορα βλέπω στο PC. Να προχωρήσω λέτε?

αν βλεπεις συχνα ταινιες οπως κι εγω επειδη βαριεμαι να μεταφερω την ταινια στην tv ,τοτε πηγαινε σε 32" γιατι 27 ειναι πολυ μικρη

επισης πας σε va,οχι οτι υπαρχουν και πολλες επιλογες βεβαια....

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Καλημέρα. Τελικά παράγγειλα από e-shop (crazy Sundays) την LG 27UK650-W. Αρχικά για σύνδεση με το PS4 pro και αργότερα θα ακολουθήσει και αντίστοιχη κάρτα γραφικών για να κουμπώσει με την οθόνη. 

Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 12:45 ΜΜ, chessplayer-alexis είπε

Ρε φίλε με συγχωρείς... Αλλα δεν είναι καθόλου "όμορφη"..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, donblunts είπε

Ρε φίλε με συγχωρείς... Αλλα δεν είναι καθόλου "όμορφη"..

Ευτυχώς δικαιούται ο καθένας να έχει την δική του αισθητική

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Ευτυχώς δικαιούται ο καθένας να έχει την δική του αισθητική

Φυσικά, και άποψη ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...