Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο smartwatch..υπαρχει καποιος που να το εχει?αξιζει?

Επεξ/σία από mike0402
Δημοσ.

θα με ενδιεφερε και για τρεξιμο.. απλα δν ξερω αν αξιζει να δωσω κατι παραπανω και να παω σε λιγο πιο ακριβο xiaomi

Δημοσ.

Φίλε το είχα για κάνα τρίμηνο, η μπαταρία του είναι άρρωστη. Χαλαρά έναν μήνα βγάζει, και το χρησιμοποιουσα σχεδόν καθημερινά σε τρέξιμο κτλ. Η οθόνη του συγκριτικά με τα άλλα smartwatches είναι για τα πανηγύρια, αλλά κάνει και 50-60 ευρώ το ρολόι, όχι 250.

Δημοσ.

Για απλο τρεξιμο οκ μια χαρα. Τωρα μετρημα γυρων προγραμμα καρδιακων κλπ δεν εχει. Εχει Χλμ χρονο βηματα παλμους GPS ειδοποιησεις. εχει και μια ποικιλια δρασεων που μετραει εκτος τρεξιματος αλλα δεν τα εχω τσεκαρει τα ααλλα. Για 40 ευρω ειναι αστερι. Μπαταρια μηνος. Ειχαμε 3,  το ενα το μπρικαρα / πηρα αλλο / και 1 για γυναικα...υαρχουν λουρακια στο νετ σε τιμες ξεφτιλα. Οταν θελω κατι αλλο πιο  μουρατο βαζω κανονικο ρολοι .

προσεξε ,  ειναι fitness μπαντ δεν ειναι smart watch δηλ δεν εχει λειτουργικο , σιμ κλπ. Απλα μεσω Bluetooth και κινητου se ενημερωνει με ρυθμιζομενο βουισμα για μηνυματα / κλησεις οποτε δεν ενεχλεις τους διπλα πχ σε ενα θεατρο, μαθημα,..κλπ αν εχεις χαμηλωσει το κινητο.

Δημοσ.
42 minutes ago, ELTASSOS said:

Για απλο τρεξιμο οκ μια χαρα. Τωρα μετρημα γυρων προγραμμα καρδιακων κλπ δεν εχει. Εχει Χλμ χρονο βηματα παλμους GPS ειδοποιησεις. εχει και μια ποικιλια δρασεων που μετραει εκτος τρεξιματος αλλα δεν τα εχω τσεκαρει τα ααλλα. Για 40 ευρω ειναι αστερι. Μπαταρια μηνος. Ειχαμε 3,  το ενα το μπρικαρα / πηρα αλλο / και 1 για γυναικα...υαρχουν λουρακια στο νετ σε τιμες ξεφτιλα. Οταν θελω κατι αλλο πιο  μουρατο βαζω κανονικο ρολοι .

προσεξε ,  ειναι fitness μπαντ δεν ειναι smart watch δηλ δεν εχει λειτουργικο , σιμ κλπ. Απλα μεσω Bluetooth και κινητου se ενημερωνει με ρυθμιζομενο βουισμα για μηνυματα / κλησεις οποτε δεν ενεχλεις τους διπλα πχ σε ενα θεατρο, μαθημα,..κλπ αν εχεις χαμηλωσει το κινητο.

το xiaomi pace που εχει 30 ευρω παραπανω τι καλυτερο εχει ωστε να αξιζει την διαφορα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike0402 είπε

το xiaomi pace που εχει 30 ευρω παραπανω τι καλυτερο εχει ωστε να αξιζει την διαφορα?

Πιο καινουργιο μοντελο, και πιο κομψο. Επι της ουσιας τιποτα δραματικο, με πολυυυυ χειροτερη μπαταρια. Η μπαταρια ειναι σημαντικη οτι μοντελλο διαλεξετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, ELTASSOS said:

Πιο καινουργιο μοντελο, και πιο κομψο. Επι της ουσιας τιποτα δραματικο, με πολυυυυ χειροτερη μπαταρια. Η μπαταρια ειναι σημαντικη οτι μοντελλο διαλεξετε

αρα δεν αξιζει?αν περιμενω λιγο να μαζεψω τιποτα και παω στα 150 ευρω υπαρχει κατι αξιολογο?

το xiaomi amazfit stratos?

Επεξ/σία από mike0402
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου δεν αξίζει με την καμία εγώ το έχω κάπου στους 3 μήνες και τώρα θα πάρω ή το amazfit pace ή το stratos

Δημοσ.
43 minutes ago, Alex_kekos said:

Φίλε μου δεν αξίζει με την καμία εγώ το έχω κάπου στους 3 μήνες και τώρα θα πάρω ή το amazfit pace ή το stratos

τελικα πηρα εδω και μια εβδομαδα το stratos

Δημοσ.

Γενική εικόνα, παρά πολύ καλή. Μπαταρία τέρας... Ακρίβεια στις μετρήσεις πολύ καλή. Συγχρονισμός με συσκευή, άριστη. Η ποιότητα κατασκευής από το λουράκι, όχι τόσο καλή. Αλλά το value for money, παρά πολύ καλό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...