mp123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Θέλω να πάρω το κινητό για δώρο. Στο σκρουτζ το βρίσκω άμεση παραδωση στα 168 ενώ από τα μεγάλα μαγαζιά 230.τι να προσέξω αν το πάρω από σκρουτζ. Χρήση μόνο για Ελλάδα.
Netr0nic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αν το πάρεις από αλυσίδα έχεις επίσημο service και 2 χρόνια εγγύηση αν πάλι το πάρεις από skroutz έχεις ένα χρόνο εγγύηση χωρίς service. Εκτός αν το βρεις στα μαγαζιά mygad & youhou στα οποία αναλαμβάνουν οι ίδιοι το service. 1
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, mp123 είπε Θέλω να πάρω το κινητό για δώρο. Στο σκρουτζ το βρίσκω άμεση παραδωση στα 168 ενώ από τα μεγάλα μαγαζιά 230.τι να προσέξω αν το πάρω από σκρουτζ. Χρήση μόνο για Ελλάδα. Το Mygad το έχει στα 203€(μαζί με μεταφορικά). Έχει δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό του service. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει ,αλλά γλιτώνεις 16€ περίπου αν το πάρεις από κάποια μεγάλη αλυσίδα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση τότε μπορείς να το πάρεις από κάποιο Σκρουτζάδικο/Best Price σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Να ξέρεις όμως ότι αν πάθει κάτι το κινητό θα σταλεί Κίνα. Μόνο το Mygad & YouHou έχουν δικό τους service. 1
mp123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Θα πάω σε αλυσίδα. Να δούμε τα xiaomi.
mp123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά η μικρή πήρε redmi note 5 4/64 στα 186 από γνωστό κατάστημα σκρουτζ στον πειραιά. Ρε σεις μια χαρά είναι τα xiaomi. Αν δεν έπαιρνα honor 8x θα χτύπαγα redmi note 6 4/64 στα 199 ευρώ. Υ. Γ μετά από δύο ώρες χρήσης το κινητάκι για 186 ευρώ τα σπάει. Γρήγορο μπαταρία δύο ώρες χρήση έπεσε 10% μόνο καλή ανάλυση, φωτογραφική μπορώ να πω λίγο καλύτερη από το 8x, ηχείο πολύ δυνατό. Να βγει καλό στην πάροδο του χρόνου μόνο. Αν βγει καλό θα πάω και εγώ σε xiaomi. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα