k_w_t Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλο θα ηταν να εχεις μαζι σου την αναγγελια προσληψης για να φαινεται οτι ησουν καινουργιος οταν εγινε το ατυχημα... Θα λειτουργησει πολυ υπερ σου.... Οπως και να μαθεις ποσο καιρο ηταν ανασφαλιστο το οχημα... Εαν πχ εσυ επιασες δουλεια 3/1/2019 και τρακαρες 4/1/2019 και το οχημα ειναι ανασφαλιστο απο 5/5/2018 θα ριξεις ολη την ευθυνη στην εταιρια...
chsam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Playstationjk είπε Μακαριι!! Οσο αναφορα προστιμο? Τι προστιμο θα επιβληθει? Ειναι και η ζημια αυτου που του εκανα την οποια δεν πληρωσαμε γιατι την ανελαβε το επικουρικο εφοσον ημουν ανασφαλιστος Κοιτα εγω εκφερω μια γνωμη συμφωνα με καποια λιγα που ξερω.Δεν ξερω το προστιμο και τι μπορει ακομα να προκυψει.Το θεμα ειναι ποιον θα κυνηγησει το επικουρικο για τα λεφτα και αν κανει κ καμια αγωγη αστικη ο αλλος οδηγος.Το θεμα ειναι ποσο μπορεις να εμπιστευεσαι την εταιρεια σου για να σε καλυψει , γιατι κανονικα ο δικηγορος θα επρεπε να εκπροσωπησει και εσενα.Σου εχει πει κατι η εταιρεια συγκεκριμενο ή αερολογιες;;;;Οπως ειπαν κ καποιοι φιλοι ρωτα κ εναν δικηγορο ισως στο οικογενειακο σου περιβαλλον (οι γονεις σου δεν εχουν καποιον γνωστο;;) και εχε και οτι χαρτι αποδεικνυει οτι ησουν καινουριος στην δουλεια οταν εγινε το ατυχημα. Εδω παιρνεις γνωμες απο λιγη ή περισσοτερη εμπειρια και οχι νομικες συμβουλες. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από chsam
Playstationjk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Πολυ χαλαρο σε βλεπω. Κινδυνευεις να καταδικαστεις και κρινεις απο μονος σου οτι ειναι "κατι τοσο απλο". Αφου εχεις παρει τις αποφασεις σου, δεν σου μενει παρα να διεκπεραιωσεις την τυπικη διαδικασια που σου "ειπαν οι περισσοτεροι". Χαχατι να καταδικαστω μας δουλευεις σιγα το εγκλημα! Απλα ηθελα να μαθω αν φαω κανα προστιμο και γενικα τα τυπικα! Τι να πουν και οι εγκλημαυιες δηλαδη 56 λεπτά πριν, chsam είπε Κοιτα εγω εκφερω μια γνωμη συμφωνα με καποια λιγα που ξερω.Δεν ξερω το προστιμο και τι μπορει ακομα να προκυψει.Το θεμα ειναι ποιον θα κυνηγησει το επικουρικο για τα λεφτα και αν κανει κ καμια αγωγη αστικη ο αλλος οδηγος.Το θεμα ειναι ποσο μπορεις να εμπιστευεσαι την εταιρεια σου για να σε καλυψει , γιατι κανονικα ο δικηγορος θα επρεπε να εκπροσωπησει και εσενα.Σου εχει πει κατι η εταιρεια συγκεκριμενο ή αερολογιες;;;;Οπως ειπαν κ καποιοι φιλοι ρωτα κ εναν δικηγορο ισως στο οικογενειακο σου περιβαλλον (οι γονεις σου δεν εχουν καποιον γνωστο;;) και εχε και οτι χαρτι αποδεικνυει οτι ησουν καινουριος στην δουλεια οταν εγινε το ατυχημα. Εδω παιρνεις γνωμες απο λιγη ή περισσοτερη εμπειρια και οχι νομικες συμβουλες. Ο αλλος ο οδηγος ειναι τοαο υπερ μου και τοσο καλος ανθρωπος που δεν θα κανε αγωγη να με βλαψει . Τωρα θα δουμε την αλλη βδομαδα παντως απο την εταιρεια που ρωτησα να παρω λεφτα μαζι μ για εξοδα δικης ειπαν οχι γιατι θα τα πληρωσει ολα η ιδιοκτητρια και απλα ειναι τυπικο.
ManFromEarth Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Playstationjk είπε Χαχατι να καταδικαστω μας δουλευεις σιγα το εγκλημα! Απλα ηθελα να μαθω αν φαω κανα προστιμο και γενικα τα τυπικα! Τι να πουν και οι εγκλημαυιες δηλαδη Oπως αγαπας. Καλη τυχη στο δικαστηριο, χωρις δικηγορο θα χρειαστεις μπολικη 😊 1
Playstationjk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Οταν γινει θα ενημερωσω το φορουμ 😎 Το πολυ πολυ να μπω στο κελι 33 οντας ταραχοποιος. 1
takoulou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Το πολυ πολυ να φας κανενα 2μηνο με αναστολη.. Γιατι θα σου πουνε οτι θα επρεπε να ξερεις αν ασφαλισμενο... Θα τα ακουσει και εταιρεια γιατι σου εδωσε ανασφαλιστο οχημα.,.
Playstationjk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Το πολυ πολυ να φας κανενα 2μηνο με αναστολη.. Γιατι θα σου πουνε οτι θα επρεπε να ξερεις αν ασφαλισμενο... Θα τα ακουσει και εταιρεια γιατι σου εδωσε ανασφαλιστο οχημα.,. 2μηνο εξαγορασιμο?
alkis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Playstationjk είπε 2μηνο εξαγορασιμο? 5€ με 7,5€ συνήθως την ημέρα και ολο αυτο x2. Περιπου 2 ετη αναστολη. Το χειροτερο ειναι οτι θα καλυψεις τα τιμολογια του αλλου, δηλαδη θα τα πληρωσει το επικουρικο και μετα αυτο θα στραφει εναντιον σου. Με οτι αυτο συνεπαγεται. Το οτι το θυμα ειναι καλος ανθρωπος, σημαινει οτι δε θα σου ζητησει ψυχική οδύνη. Τα εξοδα της επισκευης του ανασφαλιστου προφανως θα καλυφθουν απο το επικουρικο και σε 2η φαση απο εσενα. Το προβλημα ειναι, οτι αν πχ σε 2-3 χρονια φυγεις απο εκει που εισαι, το δικο σου ονομα θα κυνηγάνε. Το επικουρικο δεν ειναι αμεσο, και θα παρει καμποσο καιρο ωστε να καταθεσει αγωγες και λοιπες μπουρδες. Αυτο που εχω να σου προτεινω, ειναι να βρεις δικο σου δικηγορο, και αν γινεται να καταθεσει ο ιδιοκτητης οτι αυτος αναλαμβανει την ευθυνη. Αυτος που θα αποφασιζει θα πει, -οδηγουσε ανασφαλιστο. Αρα φταει 100%. - δεν ηταν δικο μου. -γιατι δεν κοιταξες για τα ασφαλιστηρια; Προφανως στα δικα μας ματια, η ευθυνη ειναι ολη του ιδιοκτητη του οχηματος. Αλλα φερεις και εσυ μεριδιο καθως οδηγησες ενα οχημα και προκαλεσες ατυχημα. Οτι και να λεμε εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου, τα δυσκολα ειναι αμα υπηρχε κανενας τραυματισμος. 1
Playstationjk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Το πολυ πολυ να φας κανενα 2μηνο με αναστολη.. Γιατι θα σου πουνε οτι θα επρεπε να ξερεις αν ασφαλισμενο... Θα τα ακουσει και εταιρεια γιατι σου εδωσε ανασφαλιστο οχημα., Εγω ισως φυγω απο εκει σε κανα μηνα 2 ώρες πριν, alkis13 είπε 5€ με 7,5€ συνήθως την ημέρα και ολο αυτο x2. Περιπου 2 ετη αναστολη. Το χειροτερο ειναι οτι θα καλυψεις τα τιμολογια του αλλου, δηλαδη θα τα πληρωσει το επικουρικο και μετα αυτο θα στραφει εναντιον σου. Με οτι αυτο συνεπαγεται. Το οτι το θυμα ειναι καλος ανθρωπος, σημαινει οτι δε θα σου ζητησει ψυχική οδύνη. Τα εξοδα της επισκευης του ανασφαλιστου προφανως θα καλυφθουν απο το επικουρικο και σε 2η φαση απο εσενα. Το προβλημα ειναι, οτι αν πχ σε 2-3 χρονια φυγεις απο εκει που εισαι, το δικο σου ονομα θα κυνηγάνε. Το επικουρικο δεν ειναι αμεσο, και θα παρει καμποσο καιρο ωστε να καταθεσει αγωγες και λοιπες μπουρδες. Αυτο που εχω να σου προτεινω, ειναι να βρεις δικο σου δικηγορο, και αν γινεται να καταθεσει ο ιδιοκτητης οτι αυτος αναλαμβανει την ευθυνη. Αυτος που θα αποφασιζει θα πει, -οδηγουσε ανασφαλιστο. Αρα φταει 100%. - δεν ηταν δικο μου. -γιατι δεν κοιταξες για τα ασφαλιστηρια; Προφανως στα δικα μας ματια, η ευθυνη ειναι ολη του ιδιοκτητη του οχηματος. Αλλα φερεις και εσυ μεριδιο καθως οδηγησες ενα οχημα και προκαλεσες ατυχημα. Οτι και να λεμε εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου, τα δυσκολα ειναι αμα υπηρχε κανενας τραυματισμος. Επισης με πεισατε για δικηγορο θα παρω αυριο τηλεφωνο να ρωτησω καποιον γνωστο να δω τι θα μου πει. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Playstationjk Μεγαλο κειμενο
takoulou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα... Θα πεις στην εταιρεια αν σου βγει καποιο ποσο να στο πληρωσει αυτη... Γιατι δεν φταις εσυ...
ManFromEarth Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/1/2019 στις 2:52 ΜΜ, Playstationjk είπε Δικηγορο θελουμε φανταζομαι αν δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε μονοι μας τον εαυτο μας οχι για κατι τοσο απλο. Εμενα μου παν οι περισσοτεροι οτι ειναι τυπικη διαδικασια αυτα που μ πες δεν μ τα χει ξαναπει αλλος τωρα θα δουμε γιατι εγω λεφτα για δικηγορους δεν εχω. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου 22 ώρες πριν, Playstationjk είπε Χαχατι να καταδικαστω μας δουλευεις σιγα το εγκλημα! Απλα ηθελα να μαθω αν φαω κανα προστιμο και γενικα τα τυπικα! Τι να πουν και οι εγκλημαυιες δηλαδη 17 ώρες πριν, Playstationjk είπε Το πολυ πολυ να μπω στο κελι 33 οντας ταραχοποιος. 12 ώρες πριν, Playstationjk είπε Επισης με πεισατε για δικηγορο θα παρω αυριο τηλεφωνο να ρωτησω καποιον γνωστο να δω τι θα μου πει. Ελπιζω να σου γινει μαθημα την επομενη φορα που θελεις να απαντησεις ειρωνικα σε αυτους που θελουν σε βοηθησουν 1
Playstationjk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Ελπιζω να σου γινει μαθημα την επομενη φορα που θελεις να απαντησεις ειρωνικα σε αυτους που θελουν σε βοηθησουν Συγγνωμη αν ετσι φανηκε δεν ημουν κακοπροαιρετος απλα μου φανηκε παραξενο και ειπα να το διακομμωδισω λιγο μπας και νιωσω καλυτερα. Φυσικα και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! 1
Playstationjk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Εν τελη πηρα τηλεφωνο σε δικηγορο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φας καποια ποινη δεν χρειαζομαι μαζι δικηγορο και οτι ακομα κι οτι το επικουρικο σε κυνηγαει αν δεν αθωωθεις στο ποινικο. Αλλα ακομα κι αν με κυνηγησει οφειλει να τα πληρωσει η ιδιοκτητρια της εταιρειας. Και οποιαδηποτε ποινη αναγγελθει θα ναι για αυτην και οχι για μενα οποτεε τζαμπα η ανησυχια!
takoulou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα... Θα εχεις και εσυ νομιζω καποια ποινη... Γιατι εισαι ο οδηγος.. Θα σε ρωτησουν γιατι δεν κοιταξες η δεν ρωτησες αν ειναι αφαλισμενο το οχημα... Για ρωτησε καλυτερα... https://www.insurancemarket.gr/ασφαλεια-αυτοκινητου/προστιμα-ποινικες-κυρωσεις-ανασφαλιστων Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από takoulou
Playstationjk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημερα... Θα εχεις και εσυ νομιζω καποια ποινη... Γιατι εισαι ο οδηγος.. Θα σε ρωτησουν γιατι δεν κοιταξες η δεν ρωτησες αν ειναι αφαλισμενο το οχημα... Για ρωτησε καλυτερα... https://www.insurancemarket.gr/ασφαλεια-αυτοκινητου/προστιμα-ποινικες-κυρωσεις-ανασφαλιστων Καλημερα ρωτησα στην ασφαλιστικη μου και ειπαν οτι δεν θα χω προβλημα και αν ειναι θα ναι καποιο προστιμο που ουσιαστικα το πληρωνει η ιδιοκτητρια. Με σωζει κατα πολυ οτι ημουν πρωτη μερα στη δουλεια δεν ειναι οτι το αφησα καιρο ας πουμε οποτε θα χω μαζι αναγγελια προσληψης. Τωρα θα δουμε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα