Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους θελω την βοηθεια σας καθως σε μερικες μερες ειναι να παω σε ενα πταισματοδικειο. 

Ο λογος ειναι οτι επιασα δουλεια σε μια εταιρεια η οποια μου δωσε ανασφαλιατο οχημα χωρις να το ξερει διοτι ο παλιος υπαλληλος που τα κανονιζε εφυγε 1 χρονο πριν και κανεις δεν ηξερε απο τους νεους που διαχειριζονταν οτι ηθελε ανανεωση.

Εγω επιασα δουλεια και την πρωτη μερα τρακαρα (δεν ειχα ξανατρακαρει τοσα χρονια με μηχανη)...Κατεβαινα ενα δρομο σταματαει ενα mini cooper μπροστα μου αποτομα επεσα πισω στο φαναρι του το σπασα και μετα πηγαμε να παρουμε τηλ ασφαλιστικες. Το μηχανακι εχει απο πισω κουτι για διανομη (οχι φαγητου). Σταματαμε λοιοον και συνειδητοποιω οτι δεν εχω ασφαλεια. Παιρνω τηλ στην εταιρεια λενε αποκλειεται και με καποια τηλεφωνα μετα παραδεχονται οτι οντως δεν ειχαν. 

Ερχεται η ασφαλεια αυτου βγαζει φωτος αυτος ο ανθρωπος ευγενεστατος και κατηγορουσε την εταιρεια μου που αφησε νεο παιδι ανασφαλιστο στο δρομο. 

Μετα απο 2 ωρες ηρθε και η τροχαια η οποια μου κοψε προστιμο 500 ευρω ενω επρεπε 500κατοχος και 500 οδηγος αρα 1000. 

Πηραν αδεια κυκλοφοριας και διπλωμα.Παω να πληρωσω το προστιμο πρωι πρωι και να παω στο αστυνομικο τμημα να παρω το διπλωμα μου και ενας βλακας αστυνομικος λεει να πληρωσω αλλα 500 αν θελω να μ το δωσει. Και του λεω οτι αυτος που με εγραψε μου πε δεν πειραζει πληρωσε μονο αυτο. Εε και αυτος δεν ακουγε οποτε λεω στην εταιρεια αλλα 500 συνολο 1000. (Εγω δεν πληρωσα τιποτα)

Πηραμε λοιπον διπλωμα ασφαλεια βγαλαμε νεα ασφαλεια και λιγες μερες μετα ηρθαν κατι αστυνομικοι με πολιτικα και κατι ρωτουσαν για επιβεβαιωση χωρου εργασιας και κατι ειπαν οτι η υποθεση μεταφερθηκε απο ενα αστυνομικο τμημα σε αλλο. Και λιγες μερες μετα μου ερχεται σπιτι μου ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ το οποιο λεει να παραστω εγω και η κατοχος (που χει την εταιρεια) στο πταισματοδικειο. 

Το ερωτημα τωρα ειναι εγω τι θα κανω? Θα πληρωσω κατι ? Αν ναι ποσα? Τι ποινη μπορω να φαω η να φαει αυτη? Γενικα τι θα συναντησω εκει? (Αυτη που κατηγορειται δεν θα ερθει και θα φερει δικηγορο στη θεση της) 

Δημοσ.

Και εσυ θέλεις δικηγόρο

Προφανώς στο δικαστήριο είναι αυτεπάγγελτο και μπορεί να καταδικαστεις σε κάποιες μέρες φυλάκισης με αναστολή

Αλλη φορά οταν πιάνεις δουλειά να ζητάς τα χαρτιά του οχήματος

Τα παραπάνω με επιφύλαξη

Δημοσ.

Δικηγορο θελουμε φανταζομαι αν δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε μονοι μας τον εαυτο μας οχι για κατι τοσο απλο. 

Εμενα μου παν οι περισσοτεροι οτι ειναι τυπικη διαδικασια αυτα που μ πες δεν μ τα χει ξαναπει αλλος τωρα θα δουμε γιατι εγω λεφτα για δικηγορους δεν εχω. 

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου

Δημοσ.

δικηγορος χρειαζεται οταν παραστεις πολιτικη αγωγη ή σαν κατηγορουμενος που δεν μπορει να μιλησει.σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι πεταμενα λ7.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

δικηγορος χρειαζεται οταν παραστεις πολιτικη αγωγη ή σαν κατηγορουμενος που δεν μπορει να μιλησει.σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι πεταμενα λ7.

Σε ευχαριστω! 

Δημοσ.

Μίλα καλού κακού και με το νομικό τμήμα της εταιρίας σου (εαν υπάρχει)

Και να χρειαστεί δικηγόρος, κατα την άποψη μου είναι στα έξοδα της εταιρίας σου.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, donblunts είπε

Μίλα καλού κακού και με το νομικό τμήμα της εταιρίας σου (εαν υπάρχει)

Και να χρειαστεί δικηγόρος, κατα την άποψη μου είναι στα έξοδα της εταιρίας σου.

Δεν υπαρχει νομικο τμημα απλα στη θεση της κατηγορουμενης θα ερθει η δικηγορος της. Εγω ρωτησα σημερα αν θα πληρωσω κατι πχ δικαστικα εξοδα κ μου παν ολα  η ιδιοκτητρια

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Playstationjk είπε

Δεν υπαρχει νομικο τμημα απλα στη θεση της κατηγορουμενης θα ερθει η δικηγορος της. Εγω ρωτησα σημερα αν θα πληρωσω κατι πχ δικαστικα εξοδα κ μου παν ολα  η ιδιοκτητρια

Και να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι, η εταιρία σου θεωρώ πως θα σε καλύψει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, donblunts είπε

Και να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι, η εταιρία σου θεωρώ πως θα σε καλύψει.

Ναι απλα σκεφτομαι τι θα συναντησω ποινικα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Playstationjk είπε

Ναι απλα σκεφτομαι τι θα συναντησω ποινικα.

Εξαρταται απο τις ακριβεις κατηγοριες που αντιμετωπιζεις, στην χειροτερη καποια ποινη με αναστολη αλλα φυλακη δεν πας αν αυτο φοβασαι.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chsam είπε

Εξαρταται απο τις ακριβεις κατηγοριες που αντιμετωπιζεις, στην χειροτερη καποια ποινη με αναστολη αλλα φυλακη δεν πας αν αυτο φοβασαι.

Ουτε η ποινη με αναστολη μαρεσει. Τιποτα δεν πρεπει κανονικα αυτο ειναι το δικαιο! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Playstationjk είπε

Ουτε η ποινη με αναστολη μαρεσει. Τιποτα δεν πρεπει κανονικα αυτο ειναι το δικαιο! 

Ειναι στο χερι των δικαστων/εισαγγελεα.Δεδομενου οτι εισαι απλα υπαλληλος και το οχημα ειναι εταιρικο πιστευω θα αθωωθεις.

Αλλα και καποια ποινη να φας δεν ειναι τιποτα, πταισμα ειναι.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, chsam είπε

Ειναι στο χερι των δικαστων/εισαγγελεα.Δεδομενου οτι εισαι απλα υπαλληλος και το οχημα ειναι εταιρικο πιστευω θα αθωωθεις.

Αλλα και καποια ποινη να φας δεν ειναι τιποτα, πταισμα ειναι.

Μακαριι!! Οσο αναφορα προστιμο? Τι προστιμο θα επιβληθει? Ειναι και η ζημια αυτου που του εκανα την οποια δεν πληρωσαμε γιατι την ανελαβε το επικουρικο εφοσον ημουν ανασφαλιστος

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Playstationjk είπε

Δικηγορο θελουμε φανταζομαι αν δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε μονοι μας τον εαυτο μας οχι για κατι τοσο απλο. 

Εμενα μου παν οι περισσοτεροι οτι ειναι τυπικη διαδικασια αυτα που μ πες δεν μ τα χει ξαναπει αλλος τωρα θα δουμε γιατι εγω λεφτα για δικηγορους δεν εχω. 

Πολυ χαλαρο σε βλεπω. Κινδυνευεις να καταδικαστεις και κρινεις απο μονος σου οτι ειναι "κατι τοσο απλο".

Αφου εχεις παρει τις αποφασεις σου, δεν σου μενει παρα να διεκπεραιωσεις την τυπικη διαδικασια που σου "ειπαν οι περισσοτεροι".

Δημοσ.

Προσωπικά, από αυτά που αναφέρθηκαν, έχω ενδοιασμούς στο κατά πόσον μπορείς να βασίζεσαι απόλυτα στην εταιρεία  (η οποία δεν φαίνεται και τόσο οργανωμένη, αφενός διότι δεν γνώριζε καν ότι τα οχήματά της είναι ανασφάλιστα επί μήνες και αφετέρου δεν έχει νομική υποστήριξη) και επίσης μην παραβλέπεις το γεγονός ότι είσαι καινούριος εκεί. Δεν ξέρω τί προεκτάσεις θα μπορούσαν να έχουν όλα αυτά, αλλά έχω την αίσθηση ότι χρειάζεται να λάβεις μια συμβουλή νομικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...