mindreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Τι γνωμη εχετε για τους preloaders? Δεν εχω ασχοληθει, χρονια τους ακουω ως επιλογη, αλλα εχω βαλει σε ενα site ενα scriptακι απο αλλο site, και καθυστερει να φορτωσει/εμφανιστει. Δεν ειμαι σιγουρος ομως, πως λειτουργει ακριβως ενα preloader και αν θα ελυνε το προβλημα. Με ενδιαφερει δε ειδικοτερα, και για wordpress sites. Τι εμπειρια εχετε γι' αυτο το θεμα;
becoming_I Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, mindreader είπε Τι γνωμη εχετε για τους preloaders? Δεν εχω ασχοληθει, χρονια τους ακουω ως επιλογη, αλλα εχω βαλει σε ενα site ενα scriptακι απο αλλο site, και καθυστερει να φορτωσει/εμφανιστει. Δεν ειμαι σιγουρος ομως, πως λειτουργει ακριβως ενα preloader και αν θα ελυνε το προβλημα. Με ενδιαφερει δε ειδικοτερα, και για wordpress sites. Τι εμπειρια εχετε γι' αυτο το θεμα; Αν το site σου αργεί να εμφανιστεί, ο preloader απλά σε απασχολεί με ένα όμορφο γραφικό μέχρι να φορτώσει. Για μένα είναι κάτι που σε ένα σωστά βελτιστοποιημένο site θα έπρεπε να απουσιάζει. Εσύ τόσο φορτωμένο που το έχεις με plugins και widgets (κρίνοντας από τα γραφόμενα σου) το site σου, το να βάλεις έναν preloader είναι λάθος πρακτική. Θα πρέπει να βελτιστοποιήσεις τη σελίδα σου. Στα wordpress sites καλό είναι να φορτώνει η σελίδα περιεχόμενο όσο scrollάρεις. Να μη τα φορτώνεις όλα με την 1η γιατί ενδεχομένως κάποιος να μην ενδιαφέρεται να σκρολλάρει προς τα κάτω αλλά να επιλέξει κάποιο menu. Ειδικά αν είναι από mobile ο άλλος καλύτερα να μην του τρως τα δεδομένα. 1
mindreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 H αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι preloader ειναι κατι σαν placeholder με animation. Το ειχα στο μυαλο μου κατι σαν την cache, αλλα μαλλον ηταν λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα