Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μακρινό μέλλον και OC θα περίμενα την νέα γενιά 570/550 σε λίγους μήνες. Για μένα πάντως που θα αξιοποιούσα το WiFi και το Βluetooth, τα +28€ σε σχέση με την tomahawk είναι τζάμπα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Για μακρινό μέλλον και OC θα περίμενα την νέα γενιά 570/550 σε λίγους μήνες. Για μένα πάντως που θα αξιοποιούσα το WiFi και το Βluetooth, τα +28€ σε σχέση με την tomahawk είναι τζάμπα.

Έχουμε και κάποια σχετική πληροφορία για την νέα γενιά; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GiwrgosP- είπε

Έχουμε και κάποια σχετική πληροφορία για την νέα γενιά; 

7/7/2019

Δημοσ.

Και μένα πάντως με έψησε το WiFi και το Bluetooth.. Δε θα χρειαστεί να πάρω ρουτερ 5ghz που χρειάζομαι γιατί θα κανω hotspot. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

WiFi και Bluetooth μετράει πολύ όντως. Το θέμα είναι όμως αν θα είναι stable αν βάλεις πάνω 2-3 συσκευές Bluetooth συν το Wi-Fi. Εγώ ιδανικά θα ήθελα να έχω στο Bluetooth ακουστικά, χειριστήριο XBOX και ποντίκι και το WiFi συνδεμένο. Παίζει να έχει αποσυνδέσεις;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω, ειδικά που είναι και Bluetooth 5.

With Bluetooth 5.0, devices can use data transfer speeds of up to 2 Mbps, which is double what Bluetooth 4.2 supports. Devices can also communicate over distances of up to 800 feet (or 240 meters), which is four times the 200 feet (or 60 meters) allowed by Bluetooth 4.2. However, walls and other obstacles will weaken the signal, as they do with Wi-Fi.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...