Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Σκοπεύω να φτιάξω ένα σύστημα με περίπου 1000€, και ως μητρική να βάλω την MSI B450 Gaming Pro Carbon AC. Αλλά δεν ξέρω πόσα fanάκια υποστηρίζονται. Ξέρει κανένας?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, birel-motosport είπε

5

Μπορείς να μου πεις το πώς μπορείς να δεις πόσα fans υποστηρίζονται σε μητρικές? (Είμαι λίγο αρχάριος σε αυτά τα θέματα).

Δημοσ.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/edit?usp=sharing

Εδω μπορεις να δεις και να συγκρινεις ολες τις motherboard για το am4 socket. Εχει οτι πληροφορια χρειαζεσαι για καθε μητρικη ακομη και την πιο μικρη λεπτομερεια.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.
On 18/01/2019 at 11:55, Kostas-Skam said:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/edit?usp=sharing

Εδω μπορεις να δεις και να συγκρινεις ολες τις motherboard για το am4 socket. Εχει οτι πληροφορια χρειαζεσαι για καθε μητρικη ακομη και την πιο μικρη λεπτομερεια.

Wow υπέροχο link! Ευχαριστούμε!

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2019 στις 10:40 ΜΜ, Alkis06 είπε

Γεια σας! Σκοπεύω να φτιάξω ένα σύστημα με περίπου 1000€, και ως μητρική να βάλω την MSI B450 Gaming Pro Carbon AC. Αλλά δεν ξέρω πόσα fanάκια υποστηρίζονται. Ξέρει κανένας?

Καλησπέρα φίλε,η μητρική σου από ότι είδα και διάβασα έχει ή 4 υποδοχές για φανακια ή 5 . Δεν είμαι και τόσο σίγουρος όμως. Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλικά, Στέλιος 

Επεξ/σία από stelios2710
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας φίλος έχει παραγγείλει την εν λόγω μητρική, μαζί με τον 2600Χ.

Το τροφοδοτικό που έχει ήδη, είναι το Corasir RMX 650.

Η συγκεκριμένη μητρική λοιπόν, έχει μία 8πινη και 1 4πινη τροφοδοσία για CPU, ενώ το τροφοδοτικό του βγάζει 1 8πινο.

Συνδέοντας μόνο το 8πινο θα έχει πρόβλημα; Αν ναι, τι πρέπει να κάνει (πέραν του να αλλάξει τροφοδοτικό);

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ένας φίλος έχει παραγγείλει την εν λόγω μητρική, μαζί με τον 2600Χ.

Το τροφοδοτικό που έχει ήδη, είναι το Corasir RMX 650.

Η συγκεκριμένη μητρική λοιπόν, έχει μία 8πινη και 1 4πινη τροφοδοσία για CPU, ενώ το τροφοδοτικό του βγάζει 1 8πινο.

Συνδέοντας μόνο το 8πινο θα έχει πρόβλημα; Αν ναι, τι πρέπει να κάνει (πέραν του να αλλάξει τροφοδοτικό);

Οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα . το εξτρα 4πινο ειναι στην ουσια προαιρετικό.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/5/2019 στις 6:14 ΜΜ, phanispal είπε

Μακάρι, απλά διάβαζα (και εγώ και ο φίλος) αναφορές που τη θέλουν να μην κάνει post σε κάποιες περιπτώσεις.

Ένας φίλος εδώ το έχει γράψει στο φόρουμ που μάλλον έχει προβληματική μητρική. Κανονικά είναι παράλληλα και agnostic, απλώς εκεί δεν έκανε σύνδεση το 8πινο.

Δημοσ.

Καλησπερα, μου κεντρισε και μενα το ενδιαφερον αυτη η μητρικη και αναρωτιέμαι αν απεναντι στην b450 tomahawk αξιζει τη διαφορα τιμης. Αυτο που ψαχνω ειναι ουσιαστικα μια futureproof αξιοπιστη μητρικη που να προσφερεται για oc στο μακρινο μελλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...