CaptainGR10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, elpenor είπε Εμένα μου φαίνεται ανόητο να αγοράσει κάποιος 365 από το ebay και να ψάχνει να βρει τι θα κάνει τα αρχεία του σε ένα χρόνο που θα λήξει ή και νωρίτερα. Επίσης επειδή το 365 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάνω από ένα PC μπορεί να είναι shared με άλλους, δηλαδή ο πωλητής να το έχει δώσει σε 4-5 διαφορετικά άτομα. Αυτή είναι η άποψη μου και η αλήθεια είναι ότι έχω μερικές επιφυλάξεις τώρα που την γράφω γιατί στηρίζεται σε αυτά που έχω διαβάσει και όχι σε προσωπική εμπειρία. Εγώ έχω αγοράσει για εμένα και έχω κάνει δώρο σε όλους μου τους φίλους Office 2019 Pro (είναι η τελευταία έκδοση που βγαίνει σε offline μορφή) από το ebay με 3-4 ευρώ το κλειδί. Όλα τα κλειδιά λειτούργησαν κανονικά, ήταν από διαφορετικούς πωλητές και μερικά τα έχω κάνει και μεταφορά σε άλλο pc παίρνοντας τηλ το bot της Microsoft. Μπορεί βέβαια να ήμουν απλά πολύ τυχερός. Sorry αλλά αυτός ο τύπος είναι ηλίθιος... Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λινκ που να έχεις δοκιμάσει ότι δουλεύει στα σίγουρα;
patclo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Τα φθηνά office pro plus κλειδιά λογικά είναι από volume άδειες. Δεν θα φαίνεται η αγορά τους στον λογαριασμό microsoft που τα σύνδεσες οπότε αν μελλοντικά ακυρωθεί/ανακληθεί/πολυχρησιμοποιηθεί το κλειδί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην μπορείς να κάνεις επανεγκατάσταση ή σε ακραίες περιπτώσεις και να πάψει να λειτουργεί το ήδη εγκατεστημένο. Η retail έκδοση Home/Student, αν σου δώσουν καλό κλειδί, φαίνεται και στον microsoft λογαριασμό σου σαν αγορά με επιλογή επανεγκατάστασης στις συσκευές σου όποτε χρειαστείς από το account.microsoft.com οπότε είναι πιο "σίγουρο" κλειδί. Το θέμα είναι να αγοράσεις από κάπου που δεν θα κάνει τον κινέζο γιατί αρκετά συχνά το κλειδί που σου στέλνει δεν περνάει το τσεκάρισμα οπότε θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί τους και μια και δυο φορές να σου δώσει διαφορετικό. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κλειδί από το keysworlds και δούλεψε (στα πλαίσια και με τις επιφυλάξεις πάντα που επισήμανα πιο πάνω).
manosbr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Στο ebay έχει κλειδιά για Office 2019 PRo , στα 5Ε. Τελικά περί τίνος πρόκειται ? Μπορεί να μας πει κάποιος τι ακριβώς είναι; Αν δεν είναι γνήσιο κλειδί γιατί να μην προτιμήσω σπασμένο Office?
patclo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, manosbr είπε Στο ebay έχει κλειδιά για Office 2019 PRo , στα 5Ε. Τελικά περί τίνος πρόκειται ? Μπορεί να μας πει κάποιος τι ακριβώς είναι; Αν δεν είναι γνήσιο κλειδί γιατί να μην προτιμήσω σπασμένο Office? Τα κλειδιά αυτά κάνουν activation κανονικά αλλά δεν είναι νόμιμα κλειδιά καθώς μεταπωλούνται κατά παράβαση των όρων χρήσεις από άλλου τύπου άδειες. Δες παράδειγμα εδώ τι δείχνει το script για μια τέτοια αγορασμένη άδεια από κλειδάδικο. Γράφει ξεκάθαρα ότι είναι άδεια MSDN. Αν είσαι ιδιώτης που δεν θα του γίνει ποτέ έλεγχος δεν τρέχει και τίποτε γιατί στην χειρότερη το κλειδί μπορεί κάποια στιγμή να πάψει να λειτουργεί. Αν είσαι επαγγελματίας η χρήση αυτής της άδειας είναι παράνομη σε ενδεχόμενο έλεγχο που θα σου γίνει. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από patclo
countass Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Ξέρει μήπως κανείς πως μπορώ να ξέρω αν γίνεται να προσθέσω γλώσσες; Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα για έλεγχο ορθογραφίας στα ελληνικά.δυστυχως με ένα από αυτά τα κλειδιά,office 16 plus λέει,δε με αφήνει,φαίνεται να μην βλέπει ότι έχω office.στην εγκατάσταση του language pack δηλαδή.
patclo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, countass είπε Ξέρει μήπως κανείς πως μπορώ να ξέρω αν γίνεται να προσθέσω γλώσσες; Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα για έλεγχο ορθογραφίας στα ελληνικά.δυστυχως με ένα από αυτά τα κλειδιά,office 16 plus λέει,δε με αφήνει,φαίνεται να μην βλέπει ότι έχω office.στην εγκατάσταση του language pack δηλαδή. Μέσα από το word δεν σε αφήνει να βάλεις άλλες γλώσσες στο review tab? Νομίζω από εκεί κλίκαρα ότι θέλω και ελληνικά και έκανε εγκατάσταση μόνο του.
countass Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, patclo είπε Μέσα από το word δεν σε αφήνει να βάλεις άλλες γλώσσες στο review tab? Νομίζω από εκεί κλίκαρα ότι θέλω και ελληνικά και έκανε εγκατάσταση μόνο του. Είναι εγκατεστημένα τα ελληνικά,αλλά στο proofing tools δεν μπορώ να πατήσω για να βρω το language pack.ακόμα και όταν το βρήκα manual και το κατέβασα,στην εγκατάσταση πέταγε σφάλμα. Βρήκα ένα από το θείο κλασικά και ξεμπερδεψα.
bromiaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Στις 13/1/2019 στις 10:54 ΜΜ, micos000 είπε Το lifetime σημαίνει ότι η άδεια χρήσης ανανεώνεται αυτόματα. Άκυρο το 5€, στα 2.22€ το βλέπω και για 5 συσκευές. https://www.ebay.com/itm/OFFICE-365-LIFETIME-ACCOUNT-5-DEVICES-5TB-W-SCRAP-GLOBAL-SERVICE-SUPPORT/143089283375?hash=item2150c9312f:g:nR4AAOSwEf5b7yFr:rk:2:pf:1&frcectupt=true και ακόμα ποιο φθηνά, στα 1,66€ https://www.ebay.com/itm/INSTANT-MICROSOFT-OFFICE-365-LIFETIME-ACCOUNT-5-DEVICES-5TB-WINDOWS-MAC/401605044801?hash=item5d8186aa41:g:pesAAOSwF0NcMZ1G:rk:1:pf:1&frcectupt=true Ωραία για να καταλάβω… Το Office 365 είναι online και αν αγοράσουμε από ebay κάποιο φτηνό κλειδί - άδεια, ενδέχεται την άδεια να την έχει πουλήσει και σε άλλον και να έχει και αυτός πρόσβαση στα δικά μας αρχεία… Επίσης από ότι βλέπω το Office 365 το έχει προ εγκατεστημένο στα Win10 με μια δοκιμαστική ενεργοποίηση για έναν μήνα… Για εμάς που θέλουμε εάν offline Office (για να έχει και την αυτόματη ορθογραφία offline) να κοιτάμε προς το Office 2019;;;; Στην Έναρξη βλέπω ότι μάλλον έχει και το απλό Office σαν εικονίδιο αλλά μόλις το ανοίξεις ζητά να φτιάξεις λογαριασμό (μάλλον για να σε αφήσει να το ενεργοποιήσεις και να κατεβάσεις τα προγράμματα). Έχετε κάποιον έμπιστο πωλητή για το Office 2019 ;;;;
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Οι μόνοι έμπιστοι πωλητές είναι οι official reselers. Από εκεί και πέρα όλοι είναι σε γκρι ζώνες και επιβιώνουν χάρη τις "ανοχές" της microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα