Προς το περιεχόμενο

Φθηνo key για microsoft office;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάτι άδειες χρήσης στο ebay για το 365 με 5€ lifetime και 5tb στο cloud. Δεν είναι ούτε παράνομες άδειες αλλά ούτε και τελείως νόμιμες γιατί ανοίκουν συνήθως σε μεγάλους οργανισμούς ή πανεπιστήμια. Με την τιμή όμως αυτήν θα είσαι πολύ καλά.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, micos000 είπε

Έχει κάτι άδειες χρήσης στο ebay για το 365 με 5€ lifetime

Το 365 πακέτο είναι μόνο για ένα χρόνο, lifetime είναι το 2007 10 και πάει λέγοντας τα ξεκάθαρα και τα professional plus είναι τα πολύ ολοκληρωμένα πακέτα που μπορείς να αλλάζεις γλώσσες και βάζεις και προσθήκες εργαλείων.

Πρόσφατα απέκτησα το microsoft office 2016 professional plus στα 42 ευρώ από ελληνική εταιρεία αλλά υπάρχουν και στο εξωτερικό από eBay ή στο amazon με πολύ χαμηλότερες τιμές εγώ προτίμησα Ελλάδα γιατί αν συμβεί κάτι δεν δουλέψει τον άλλο τον κυνηγάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το lifetime σημαίνει ότι η άδεια χρήσης ανανεώνεται αυτόματα.

Άκυρο το 5€,  στα 2.22€ το βλέπω και για 5 συσκευές.

https://www.ebay.com/itm/OFFICE-365-LIFETIME-ACCOUNT-5-DEVICES-5TB-W-SCRAP-GLOBAL-SERVICE-SUPPORT/143089283375?hash=item2150c9312f:g:nR4AAOSwEf5b7yFr:rk:2:pf:1&frcectupt=true

και ακόμα ποιο φθηνά, στα 1,66€

https://www.ebay.com/itm/INSTANT-MICROSOFT-OFFICE-365-LIFETIME-ACCOUNT-5-DEVICES-5TB-WINDOWS-MAC/401605044801?hash=item5d8186aa41:g:pesAAOSwF0NcMZ1G:rk:1:pf:1&frcectupt=true

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Παντός θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις OpenOffice η LibreOffice, είναι εξίσου καλά και δωρεάν, έστω για την εμπειρία αν δεν τα έχεις δοκιμάσει.

Άλλα σε περίπτωση που αγοράσεις Microsoft office έχει κωδικούς σε ebay και amazon άπλα θέλει προσοχή γιατί πολλοί είναι απατεώνες.

Δημοσ.
Στις 13/1/2019 στις 10:54 ΜΜ, micos000 είπε

Το lifetime σημαίνει ότι η άδεια χρήσης ανανεώνεται αυτόματα.

Άκυρο το 5€,  στα 2.22€ το βλέπω και για 5 συσκευές.

https://www.ebay.com/itm/OFFICE-365-LIFETIME-ACCOUNT-5-DEVICES-5TB-W-SCRAP-GLOBAL-SERVICE-SUPPORT/143089283375?hash=item2150c9312f:g:nR4AAOSwEf5b7yFr:rk:2:pf:1&frcectupt=true

και ακόμα ποιο φθηνά, στα 1,66€

https://www.ebay.com/itm/INSTANT-MICROSOFT-OFFICE-365-LIFETIME-ACCOUNT-5-DEVICES-5TB-WINDOWS-MAC/401605044801?hash=item5d8186aa41:g:pesAAOSwF0NcMZ1G:rk:1:pf:1&frcectupt=true

Αυτά όμως δεν είναι κλειδιά που μπορείς να βάλεις στο δικό σου Microsoft λογαριασμό, αλλά ξεχωριστοί λογαριασμοί από μόνοι τους. Συνήθως ακαδημαϊκοί που πωλούνται παρανόμως κάτω από το τραπέζι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, micos000 είπε

Το αναφέρω δύο μηνύματα πριν.

Συγγνώμη, αλλά μάλλον δεν βλέπω καλά. Μπορείς να υποδείξεις που αναφέρεις ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έτοιμους ολόκληρους Microsoft λογαριασμούς και όχι άδειες χρήσης όπως βλέπω να γράφεις λίγο πιο πάνω;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, myronas08 είπε

Εγώ αγόρασα από το goodofter24 το Microsoft office 365 για έναν χρόνο στα 16€, με το κουπόνι JGO24NY20. Από ότι είδα η τιμή ανέβηκε οπότε με το κουπόνι διαμορφώνεται στα 18€.

https://www.goodoffer24.com/microsoft-office-365-1-year-1-device-win-mac.html

Αυτό είναι ίδια άδεια με αυτή που αναφέρετε παραπάνω από τον @BadBoy εδώ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, BadBoy είπε

Συγγνώμη, αλλά μάλλον δεν βλέπω καλά. Μπορείς να υποδείξεις που αναφέρεις ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έτοιμους ολόκληρους Microsoft λογαριασμούς και όχι άδειες χρήσης όπως βλέπω να γράφεις λίγο πιο πάνω;

Δεν κατάλαβα τι θέλεις. Συμφώνησα στα λεγόμενα σου ότι όντως δεν είναι κλειδιά αλλά λογαριασμοί και αυτό αναφέρεται και στα λινκ στο ebay. Δεν είναι accounts για τα windows αλλά για το office 365 το οποίο είναι cloud μόνο, οπότε ενεργοποιείται μόνο με λογαριασμό micorosoft και όχι με κάποιο κλειδί.

Και δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "πρόκειται για ολόκληρους λογαριασμούς microsoft". Τι είναι οι "ολόκληροι" λογαριασμοί;

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

Είδα στο eBay ότι πωλούνται τα συγκεκριμένα accounts και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτά; Λέει lifetime ενώ είναι 365. Ανανεώνονται κάθε χρόνο; Επίσης το βασικό, αν κατεβάσω και συνδεθώ στις εφαρμογές με τα συγκεκριμένα credentials υπάρχει κίνδυνος τα αρχεία μου να έχουν πρόσβαση από άλλους; Στο one drive που λέει για 5gb τι παίζει; Πως θα ξέρεις ότι το βλέπεις μόνο εσύ και κανένας άλλος;

Έχω Mac και μια άδεια είδα έχει ακόμα και στο σκρουτζ 130 ευρώ...

Επεξ/σία από kaktos77
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου φαίνεται ανόητο να αγοράσει κάποιος 365 από το ebay και να ψάχνει να βρει τι θα κάνει τα αρχεία του σε ένα χρόνο που θα λήξει ή και νωρίτερα. Επίσης επειδή το 365 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάνω από ένα PC μπορεί να είναι shared με άλλους, δηλαδή ο πωλητής να το έχει δώσει σε 4-5 διαφορετικά άτομα. Αυτή είναι η άποψη μου και η αλήθεια είναι ότι έχω μερικές επιφυλάξεις τώρα που την γράφω γιατί στηρίζεται σε αυτά που έχω διαβάσει και όχι σε προσωπική εμπειρία.

Εγώ έχω αγοράσει για εμένα και έχω κάνει δώρο σε όλους μου τους φίλους Office 2019 Pro (είναι η τελευταία έκδοση που βγαίνει σε offline μορφή) από το ebay με 3-4 ευρώ το κλειδί. Όλα τα κλειδιά λειτούργησαν κανονικά, ήταν από διαφορετικούς πωλητές και μερικά τα έχω κάνει και μεταφορά σε άλλο pc παίρνοντας τηλ το bot της Microsoft. Μπορεί βέβαια να ήμουν απλά πολύ τυχερός.

Στις 20/1/2019 στις 10:31 ΠΜ, mesfigas είπε

Sorry αλλά αυτός ο τύπος είναι ηλίθιος...

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...