Προς το περιεχόμενο

Αγορά φωτ. μηχανης απο Media Markt

dimiway

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους!

Εχω σκοπο να αγορασω την Nikon D5300 συν τον Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS.  Επειδη χρειαζομαι οπωσδηποτε ατοκες δοσεις, σκεφτηκα να παρω την προσφορα του Media Markt, για αρχη, κι ας ειναι με αλλον φακο 18-55. Επειδη εχουν ακουστει διαφορα για το αυτο το καταστημα, εσεις ειστε ευχαριστημενοι απο τις εκει αγορες σας? Εχετε μηπως να προτεινετε καποια καλυτερη λυση για την αγορα των παραπανω?

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_nikon-d5300-af-p-dx-nikkor-18-55-μμ-f3-5-5-6g-black-kit-1207429.html?rbtc=bep|pf|||p|bp_product_feed|&sku=1207429&ref=bestprice.gr

Ευχαριστω πολυ!!

Επεξ/σία από dimiway
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, dimiway είπε

Επειδη εχουν ακουστει διαφορα για το αυτο το καταστημα, εσεις ειστε ευχαριστημενοι απο τις εκει αγορες σας?

Τι έχεις ακούσει δλδ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την D5300  την αγόρασα στα black Friday από τα media markt με φακό 18-105vr 

Όλα καλά και με την αγορά από εκεί καί με την κάμερα.

Επεξ/σία από stelios18120

17 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχω την D5300  την αγόρασα στα black Friday από τα media markt με φακό 18-105vr 

Όλα καλά και με την αγορά από εκεί καί με την κάμερα.

ποσο την ειχες παρει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

ποσο την ειχες παρει?

550€ με τον 18-105 φακό όλο το σετακι.

Και είχε και με τον 18-55 στα 460 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά προτίμησα το 18-105 γιατί μου αρέσει αυτός ο φακός.

Επεξ/σία από stelios18120

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εδώ και πάνω από δύο μήνες στο mediamarkt η φωτογραφική μηχανή της κόρης μου για επισκευή η οποία είναι εντός εγγύησης. Νομίζω υπό αυτές τις συνθήκες η έννοια της εγγύησης καθίσταται κενό γράμμα.

Ελπίζω αν αγοράσεις οτιδήποτε από εκεί να μη χρειαστείς τα ωφέλη της "εγγύησης".

Επεξ/σία από Cntrl+X

15 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εδώ και πάνω από δύο μήνες στο mediamarkt η φωτογραφική μηχανή της κόρης μου για επισκευή η οποία είναι εντός εγγύησης. Νομίζω υπό αυτές τις συνθήκες η έννοια της εγγύησης καθίσταται κενό γράμμα.

Ελπίζω αν αγοράσεις οτιδήποτε από εκεί να μη χρειαστείς τα ωφέλη της "εγγύησης".

Αναφερεσαι στην εξτρα εγγυηση η σε αυτη του κατασκευαστη?

12 ώρες πριν, devill0 είπε

Τι έχεις ακούσει δλδ?

Καλημερα! 
Εχει ακουστει οτι τα προιοντα τους ειναι ελλατωματικα, οτι εχουν μεγαλες καθυστερησεις σε θεματα που αφορουν εγγυησεις και επισκευες... γενικα εχουν ακουστει πολλα μεσα στα χρονια.

Α παλι καλα! Μεγεια σου και σ'ευχαριστω!

8 ώρες πριν, Cntrl+X είπε

Κατι τετοια ακουγονται για αυτο το καταστημα... γι'αυτο ζητησα εδω την δικη σας εμπειρια. Σ'ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Αναφερεσαι στην εξτρα εγγυηση η σε αυτη του κατασκευαστη?

Η συγκεκριμένη μηχανή είχε αγοραστεί καταρχήν από τον αδερφό μου με τη βασική, όχι έξτρα εγγύηση.

12 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Τι πρόβλημα σου έβγαλε η μηχανή;

Με το που την πήρα από τον αδερφό μου (ο οποίος της είχε κάνει πολύ σκληρή χρήση είναι η αλήθεια) διαπίστωσα - όχι από τα πρώτα κλικ είναι η αλήθεια - ότι παρουσίαζε σοβαρό πρόβλημα υπερέκθεσης. Αυτό θεωρήθηκε βλάβη στο κλείστρο το οποίο και αντικαταστάθηκε. Στη συνέχεια όμως παρουσίασε εκ νέου δύο προβλήματα: Βλάβη και στο κλείστρο και στο φλας.

Γενικά με τις εγγυήσεις υπάρχει θέμα.

Του αδερφού μου του καθυστερούσαν πολύ παλιότερα μια μηχανή από το Public. Και του είχαν αντικαταστήσει προσωρινά μια DSLR με μια bridge της πλάκας. Εμένα μου έτυχε να με καθυστερεί η Panasonic σε ένα θέμα που χρειάστηκε αντικατάσταση σώματος (1,5 μήνα μετά).

Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις όπου κατάστημα από όπου αγόρασα φακούς με εξυπηρέτησε άμεσα σε κάποιες περιπτώσεις αστοχίας υλικού ήδη από την αγορά.

Αν και δε το έχω ψάξει πολύ, έχω καταλήξει ότι η εγγύηση έχει καλύτερη τύχη αν το κατάστημα εξειδικεύεται στα φωτογραφικά είδη. Η επικοινωνία είναι αμεσότερη και ευχερέστερη.

Επεξ/σία από Cntrl+X
  • Like 1

Σήμερα μας είπαν από το mediamarkt, ότι ήρθε το ανταλλακτικό, το δοκίμασαν, χάλασε επί τόπου (!!) και το ξαναπαρήγγειλαν.

Που σημαίνει, ότι δεν έχουμε δει τη μηχανή από τις 8 Νοέμβρη. Που σημαίνει, ότι στην πράξη δεν έχεις εγγύηση. Που σημαίνει, άλλος ένας λόγος για να παραγγέλνει κανείς από το εξωτερικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σκοπευεις να παρεις φακους prime με μεγαλο διαφραγμα μην πας σε σειρες Νικον D3000 Νικον D5000...δεν εχουν microAF adjust

Πηγαινε σε μεταχειρισμενη σειρα D7000...και πανω (αν θες να μεινεις σε Nikon) που εχουν και το μοτερ για παλιους φτηνους φακους

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 2

4 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Το ανταλλακτικο που έβαλαν χάλασε επιτόπου;

Σαν λίγο ψεμματακια να σας λένε μου φαίνεται..... 🤔🤨

Αυτό μου είπαν οι κόρες μου. Τρέχα γύρευε. Εγώ έχω καταλήξει πάντως ότι με το επιχείρημα "περιμένουμε να έρθει το ανταλλακτικό" μπορούν να σου κρατούν τη συσκευή για πάντα γιατί δε θεωρούν το χρόνο αυτό ως χρόνο επισκευής (που έχει όριο 15 ημέρες). Δεν έχεις κανένα νόμιμο τρόπο άμυνας. 

7 hours ago, Cntrl+X said:

Αυτό μου είπαν οι κόρες μου. Τρέχα γύρευε. Εγώ έχω καταλήξει πάντως ότι με το επιχείρημα "περιμένουμε να έρθει το ανταλλακτικό" μπορούν να σου κρατούν τη συσκευή για πάντα γιατί δε θεωρούν το χρόνο αυτό ως χρόνο επισκευής (που έχει όριο 15 ημέρες). Δεν έχεις κανένα νόμιμο τρόπο άμυνας. 

Δε νομιζω οτι μπορούν να ξεφύγουν τόσο εύκολα (για την προσωρινή αντικατάσταση μετά από 15 εργάσιμες μέρες εννοώ). Θα σου πρότεινα να κάνεις άμεσα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και να ζητήσεις άμεση επισκευή ή επιστροφή των χρημάτων σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...