Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι προς στιγμή στη Vodafone και η ταχύτητα από το ADSL είναι πολύ χάλια!

Έχω πάρει πριν μερικούς μήνες στην Cosmote τηλέφωνο και μία κυρία στο τηλέφωνο αν τυχόν η ταχύτητα του ADSL Είναικάτω από 4 και πληρώνω 24 μπορώ να βγω από το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω πρόστιμο. Δυστυχώς δεν πήρε κανένα όνομα η κάποιο τηλέφωνο να μπορώ να επικοινωνήσω με την κυρία ξανά, Μήπως μπορεί να με πει κανένας άμα αυτό ισχύει! Άμα δεν ισχύει αυτό έχω μία άλλη ιδέα άμα αναβαθμίσω το συμβόλαιό μου στη Vodafone πάω μία άλλη κατηγορία πιο ψηλά,  εχω κανονικά το δικαίωμα μετά από 14 ημέρες, άμα η ταχύτητα που παρέχω είναι πολύ χαμηλή να βγω από το συμβόλαιο, θα μπορούσα να το κάνω αυτό οταν πληρώσω το πρόστιμο!

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό απο τη στιγμή που σου δίνει παροχές έστω και  τα 4mgbs δεν μπορείς να φύγεις αζημίως μόνο αν έχεις προβλήματα που δεν επιλύονται που και πάλι πρέι να στο επιβεβαιώσει το 2 τμήμα τεχνικής υποστήριξης η το εμπορικό τμήμα 

Απλώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω να δουμε πόσο συχρονίζεις για να σε βοηθήσουμε 

Δημοσ.
2 hours ago, bill2015 said:

Δεν ισχύει αυτό απο τη στιγμή που σου δίνει παροχές έστω και  τα 4mgbs δεν μπορείς να φύγεις αζημίως μόνο αν έχεις προβλήματα που δεν επιλύονται που και πάλι πρέι να στο επιβεβαιώσει το 2 τμήμα τεχνικής υποστήριξης η το εμπορικό τμήμα 

Απλώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω να δουμε πόσο συχρονίζεις για να σε βοηθήσουμε 

Σωστά. Πρέπει να είναι μη επιλύσιμο το πρόβλημα. Σε αντίστοιχη περίπτωση μου είπαν να μου παρέχουν έκτπωση στο συμβόλαιο, αλλά επειδή έχει καταστεί αορίστου πρέπει να κανω νέα δέσμευση αλλά λένε οτι και δέσμευση να κάνω όσο συνεχίζει να υπάρχει το μη επιλύσιμο πρόβλημα θα μπορώ να φύγω αζημίως. Γραπτά δεν μου το έχουν δώσει πάντως ;)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Σωστά. Πρέπει να είναι μη επιλύσιμο το πρόβλημα. Σε αντίστοιχη περίπτωση μου είπαν να μου παρέχουν έκτπωση στο συμβόλαιο, αλλά επειδή έχει καταστεί αορίστου πρέπει να κανω νέα δέσμευση αλλά λένε οτι και δέσμευση να κάνω όσο συνεχίζει να υπάρχει το μη επιλύσιμο πρόβλημα θα μπορώ να φύγω αζημίως. Γραπτά δεν μου το έχουν δώσει πάντως ;)

Μα και να φυγεις απο vodafone σε οποιον παροχο και να πας την ιδια ταχυτητα θα εχεις, εκτος και αν υπαρχει καμια καινουρια καμπινα οτε κοντα σου και πας σε vdsl ή cosmote adsl.

Y.Γ. τωρα προσεξα οτι γραφεις η συμβαση σου εγινε αοριστου,  εφοσον εγινε αοριστου μπορεις να φυγεις οποτε θελεις...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θα βοηθήσουν οι στατιστικές από το ρούτερ μου είναι ξεκάθαρο γιατί δεν έχω την ταχύτητα που πρέπει να είχα! Ο λόγος είναι ότι βρίσκομαι πάρα πολύ μακριά από το kv Μου έχουνε πει, έχουν έρθει τουλάχιστον 30 φορές τεχνική από τη Vodafone γιατί έχω κάνει παρατήρηση, Όχι Άμα φύγω από τη Vodafone δεν θα έχω την ίδια ταχύτητα αυτό το ξεκαθάρισα κιόλας και είναι σίγουρο ότι στην ΟΤΕ Cosmote θα έχω VDSL Πρώτον με το επιβίωσαν από την Cosmote και δεύτερον υπάρχουν άτομα στο χωριό μου που έχουν VDSL μέχρι 40

Δημοσ.
Στις 20/1/2019 στις 12:19 ΜΜ, Testgr είπε

Όχι Άμα φύγω από τη Vodafone δεν θα έχω την ίδια ταχύτητα αυτό το ξεκαθάρισα κιόλας και είναι σίγουρο ότι στην ΟΤΕ Cosmote θα έχω VDSL Πρώτον με το επιβίωσαν από την Cosmote και δεύτερον υπάρχουν άτομα στο χωριό μου που έχουν VDSL μέχρι 40

Να διαβαζεις πιο προσεκτικα....

Στις 14/1/2019 στις 1:37 ΜΜ, chsam είπε

εκτος και αν υπαρχει καμια καινουρια καμπινα οτε κοντα σου και πας σε vdsl ή cosmote adsl.

Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 1:29 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα μη δεχτείς νέα δέσμευση μετά μπορούν να σε ταλαιπωρούν για 2 χρόνια και αν φυγεις να είσαι σίγουρος ότι θα σου χρεώσουν full penalty 

Δημοσ.
Just now, Mhlogiatros said:

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα μη δεχτείς νέα δέσμευση μετά μπορούν να σε ταλαιπωρούν για 2 χρόνια και αν φυγεις να είσαι σίγουρος ότι θα σου χρεώσουν full penalty 

Για το ψέμα δεν ξέρω για την ταλαιπωρία για να φύγω είμαι σίγουρος. Όπως και να έχει, έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ αναφέροντας όλα τα γεγονότα. Η απάντηση  από Vodafone είναι η παρακάτω:

-προσφέρουμε τη δυνατότητα είτε να καταγγείλει τη μεταξύ μας σύμβαση αζημίως, δηλαδή χωρίς να καταβάλλει το προβλεπόμενο τέλος διακοπής, είτε να να παραμείνει για επιπλέον 12 μήνες, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό, με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα και επιπλέον έκπτωση 15%, η οποία διαμορφώνει την τελική τιμή στο ποσό των 17,02€ (με φόρους).-

Τουλάχιστον τώρα το έχω γραπτό, γιατί είναι χαζομάρα να πληρώνω κερατιάτικα και να μην κάνουν τίποτα. Από 5Μbps η ταχύτητα έπεσε στα 3,5Mbps με λάθη FEC, HEC και CRC να πηγαίνουν αέρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...