Yiannis87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, vagdesign είπε Ως κάτοχος του Nokia / Withings Steel HR με οθόνη OLED που έχει διάρκεια μπαταρίας 23 ημέρες, έχω να πω ένα μπράβο. Η εφαρμογή που το συνοδεύει "Health Mate" είναι τόσο απλή, όμορφη και ξεκάθαρη στην πληροφορία. Ελαφριά και με πολύ σωστά αποτελέσματα. Παιδιά, η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για smartwatch/smartband. Μόνο όταν έρθει ειδοποίηση/κλήση ή πατήσεις το κουμπί και εμφανιστεί η πληροφορία που έχεις θέσει, καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν είναι ένα απλό, όμορφο αναλογικό ρολόι. Οι περισσότεροι το βλέπουν ώς παλιό Omega, άλλοι για Seiko... όταν διαβάσουν το Nokia αρχίζουν τις ερωτήσεις. Οι παλμοί είναι πολύ ακριβής, τα βήματα επίσης, οπότε αυτό που έρχεται θα έχει πιστεύω σωστά αποτελέσματα στο ηλεκτροκαρδιογράφημα μέσω της εφαρμογής. Τώρα αν θα πάρει κάποιος γιατρός σοβαρά το αποτέλεσμα, είναι άλλο θέμα. Αρκεί έστω και ένας να σωθεί σε κρίσιμη στιγμή για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του ως συσκευή. Ποιο έχεις? 36 mm ή 40? λευκό η μαύρο? Σχετικά με τη σοβαρότητα των μετρήσεων αν θυμάμαι καλά, η withings αναφέρει ότι το device is under FDA-clearence process. Με απλά λόγια αν πάρει FDA clearence θα είναι πιστοποιημένο από τους γιατρούς του FDA!!! Οπότε δεν επιδέχεται αμφισβήτησης από κάποιον που είναι σωστά ενημερωμένος. Αυτός είναι και ο λόγος που το device παρουσιάστηκε απλά στην έκθεση και δεν μπορείς να το αγοράσεις ακόμα. Η withings δεν έχει νομικό δικαιώμα να τη βγάλει στο ράφι μαρκετάρωντας την ως συσκευή που κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα και για αυτό για την ώρα μπορείς να αγοράσεις μόνο το απλό move που μαρκετάρεται χωρίς αυτή την ιδιότητα medical device. To νέο Apple Watch είναι FDA-cleared medical device type 2. Tο συγκεκριμένο Withings είναι απλά ένα project και όχι προιόν, που ελπίζεις να πάρει την άδεια για να υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις. Για την ώρα η μόνη συσκευή που κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα και μπορείς να αγοράσεις και να εμπιστευτείς είναι το Apple Watch. Αλλά όταν θα πάρει έγκριση το Withings θα υπάρχει και αυτή η πιο κομψή εναλλακτική, ειδικά αν μπει και σε μεταλλικό case όπως το HR Steel. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis87
agent_smith Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιορισμένο το κοινό που ενδιαφέρεται κατά τη γνώμη μου. Μόνο κάποιος που έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να μετράει με ακρίβεια τους παλμούς του. Οι περισσότεροι θέλουν απλά ένα μέσο όρο των καρδιακών παλμών τους και τίποτα παραπάνω. Για αθλητικές δραστηριότητες σε πιο advanced επίπεδα μόνο τα Garmin/Polar αξίζουν. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από agent_smith 1
vagdesign Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε Ποιο έχεις? 36 mm ή 40? λευκό η μαύρο? 40mm μαύρο. Πολύ όμορφο ρολόι με μόνη αλλαγή που θα κάνω είναι στο λουράκι. Το δικό του είναι πολύ εύκαμπτο και δεν είναι για σκληρή χρήση, ένα δερμάτινο η ένα μπρασελέ του πηγαίνει καλύτερα νομίζω. 1
Vasilisxd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, agent_smith είπε Για αθλητικές δραστηριότητες σε πιο advanced επίπεδα μόνο τα Garmin/Polar αξίζουν. Σε πιο Advanced επίπεδα ίσως αλλά έχω δει συγκριτικά που τα Apple Watch τελευταίας γενιάς είναι παρά πολύ αξιόπιστα στις αθλητικές δραστηριότητες σε σύγκριση ακριβά Garmin
agent_smith Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Σε πιο Advanced επίπεδα ίσως αλλά έχω δει συγκριτικά που τα Apple Watch τελευταίας γενιάς είναι παρά πολύ αξιόπιστα στις αθλητικές δραστηριότητες σε σύγκριση ακριβά Garmin Μην συγκρίνεις τα ακριβά Garmin με το Apple. Το Apple είναι καθαρά smartwatch και μπορεί να αξίζει για απλές αθλητικές δραστηριότητες τύπου Hobby. Δες τι προσφέρει η Garmin/Polar σε λειτουργικότητα και πλατφόρμα συγκέντρωσης των στατιστικών. Επίσης μην ξεχνάς ότι ένα σχετικά φτηνό Sports Watch της Garmin/Polar μπορεί να υποστηρίξει μεγάλη γκάμα αθλημάτων και διασύνδεση με πολλαπλούς αισθητήρες μετρίσεων, πράγμα που τα καθιστά μονόδρομο σε sports-fitness watch/sports-fitness trackers. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από agent_smith
Yiannis87 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, vagdesign είπε 40mm μαύρο. Πολύ όμορφο ρολόι με μόνη αλλαγή που θα κάνω είναι στο λουράκι. Το δικό του είναι πολύ εύκαμπτο και δεν είναι για σκληρή χρήση, ένα δερμάτινο η ένα μπρασελέ του πηγαίνει καλύτερα νομίζω. Το απλό πλαστικό λουράκι έχεις? Σκέφτομαι και εγώ μήπως κάποια στιγμή κάνω update στο ίδο μοντέλο με εσένα. Τώρα έχω το παλιό χωρίς την οθόνη, αλλά SWISS MADE, πριν η withings αγοραστεί από ΝOKIA 🤮 Ευτυχώς την πούλησαν πίσω. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis87
Itsme.pit Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, giorgoslouk είπε Εγώ πάντως θα προτιμήσω ένα Rolex. Διαθέτει hi-tec μηχανικό αυτόματο μηχανισμό με ακρίβεια ~25 sec την ημέρα!!! Έχει power reserve τρεις ολόκληρες μέρες!!!! Κάθε δύο περίπου χρόνια χρειάζεται σέρβις το οποίο είναι πάμφθηνο ~200 ευρώ!!! Διατίθεται σε τιμή έκπληξη, μόλις 3500!!! Καντα 2 😎
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δηλαδή ρε παίδες, αν κάνω καρδιογράφημα την ώρα που κάνω σεξ, η έχω καμία καλοκαιρινή νυχτερινή ονείρωξη μετά από παραλία, τι θα δείξει το ρολόι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, Xiaomi Mi 8 said: Δηλαδή ρε παίδες, αν κάνω καρδιογράφημα την ώρα που κάνω σεξ, η έχω καμία καλοκαιρινή νυχτερινή ονείρωξη μετά από παραλία, τι θα δείξει το ρολόι; Επίπεδη γραμμή στην περίπτωση σου. 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω οι εταιρείες προσπαθούν να βρουν διάφορα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε τέτοιες συσκευές και τα ενσωματώνουν μήπως και καταφέρουν να πετύχουν (εννοώ να έχουν σχεδόν όλοι, όπως τα κινητά). Ψάχνοντας το πάνε. Όμορφο πάντως το συγκεκριμένο.
Mindworm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ενδιαφέρουσα συσκευή. Μου αρέσει που είναι με αναλογικούς δείκτες αλλά όχι ο σχεδιασμός και τα χρώματα. Όσο για την ακρίβεια στις μετρήσεις.... τι να πω, μετά από 15-20 κινέζικα που έχουν περάσει από τους καρπούς μου κατέληξα σε 3 τα οποία ήταν τα μόνα που συμφωνούσαν μεταξύ τους και τα 2 είναι της Oukitel στην πλαστικούρα αλλά έχουν κορυφαίο Chip με τεράστια αυτονομία και ένα που λεγόταν απλά S3, το είχα δει στα 13€ και το τσίμπησα, όσο περίμενα να έρθει πριν 2 χρονια και έχοντας την άποψη πριν το πιάσω ότι θα είναι χαζομάρα βλέπω ξαφνικά την τιμή του στα 67€ αν θυμάμαι καλά και μου έκανε εντύπωση... μετά από 9 ημέρες που ήρθε από Κίνα άνοιξα την συσκευασία και μέσα είχε ένα μεταλλικό ρολόι με φοβερό λουράκι, τζάμι και από πάνω ιδικό προστατευτικό, βαρύ και στις μετρήσεις κατά 90% μέσα. Μετά από 3 εβδομάδες στο banggood δεν το ξαναβρήκα, ακόμα και με αναζήτηση με φώτο πάλι δεν βρήκα... αυτονομία 15 ημέρες και app πολύ καλό και water resistance. Τι να πω.... Κινέζοι είναι αυτοί... 5
GoldenSpur Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν ξερω για το μέλλον αλλα αυτη τη στιγμη το θεωρώ απίθανο να στείλω ecg απο ρολόι στο γιατρο μου και να μην μου πει "ελα απο εδω και τα λέμε". 50 ευρώ 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα το προηγούμενο μοντέλο της withings ... πριν την αγοράσει η νοκια και την ξαναπουλησει. Το active pop . Η μπαταρία του κρατούσε περίπου 6 μηνες και μετά ήθελε αντικατάσταση . Κόστος 3 ευρώ . Αλλά από λειτουργίες δεν είχε και πολλές ... μόνο βήματα απόσταση ύπνο και ξυπνητήρι . Επειδή είχε low consumption Bluetooth αργούσε παρά πολύ να συχρωνισει . Κατά τα αλλά μια χαρά . Βέβαια μετά πήρα το amazfit pace και μπήκε συρτάρι το withings... Παντός πολύ όμορφη συσκευή το καινούριο της withings Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από dimitrisdim14
mants118 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν ξερω για το μέλλον αλλα αυτη τη στιγμη το θεωρώ απίθανο να στείλω ecg απο ρολόι στο γιατρο μου και να μην μου πει "ελα απο εδω και τα λέμε". λογικό όταν μετά σου βγάζει αυτό το εικονίδιο στο ρολόι/κινητό!!! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα