Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο περίπτερο της Withings, που ανεξαρτητοποιήθηκε από την Nokia, εκτός από το σύγχρονο πιεσόμετρο BPM Core, είδαμε από κοντά και το νέο fitness watch της εταιρείας, το Move, το οποίο όπως και το τελευταίας γενιάς Apple Watch, μπορεί και πραγματοποιεί ηλεκτροκαρδιογράφημα στον χρήστη του.

To Move μπορεί να δανείζεται στοιχεία από το ντιζάιν της σειράς Steel και επομένως να έχει την εμφάνιση ενός απλού αναλογικού ρολογιού, διαθέτει όμως πολλές έξυπνες λειτουργίες (ανιχνεύει την δραστηριότητα του χρήστη, τις συνήθειες του στον ύπνο, μετράει τα βήματα κ.ά). Το χαρακτηριστικό ωστόσο που το καθιστά ξεχωριστό, είναι ότι μπορεί να πραγματοποιήσει ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Όπως το Apple Watch Series 4, έτσι και το Withings Move ECG διαθέτει τα απαραίτητα ηλεκτρόδια. Αρκεί ο χρήστης να κρατήσει και από τις δύο πλευρές –αριστερά και δεξιά- την στεφάνη του ρολογιού με τα δάχτυλα του για 20 περίπου δευτερόλεπτα και το ρολόι, θα δείξει τα αποτελέσματα από το ηλεκτροκαρδιογράφημα στη συνοδευτική εφαρμογή Health Mate στο κινητό του χρήστη του (τα αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν επιπλέον σε αρχείο PDF για την αποστολή τους στον γιατρό σας). Να αναφέρουμε ότι όπως συμβαίνει και με τα προηγούμενα ρολόγια της εταιρείας, το Move είναι συμβατό με τα Apple Health και Google Fit.

IMG_20190109_114335.jpg.d748f76f.jpg.b44153f1c00f24ada464695ff5dc0587.jpgIMG_20190109_114435.jpg.22676aec.jpg.29af10c8e5ec59b41a0f548aedd97789.jpg

Η συσκευή είναι water-resistant μέχρι και 50 μέτρα βάθος και η μπαταρία διαρκεί έως και ένα χρόνο. To Withings Move ECG ανακοινώθηκε ότι θα στοιχίζει $129,99 στις ΗΠΑ, ενώ το αντίστοιχο ρολόι χωρίς ECG (Electro-Cardio-Graph) θα στοιχίζει $69,95.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν ξερω για το μέλλον αλλα αυτη τη στιγμη το θεωρώ απίθανο να στείλω ecg απο ρολόι στο γιατρο μου και να μην μου πει "ελα απο εδω και τα λέμε". 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι σε λούπα θα μπούμε για τη χρησιμότητα του ECG σε wearable, με την προσθήκη σχετικά με το πόσο αχρείαστο και υπερτιμημένο είναι το Apple Watch, αφού κάνεις τη δουλειά σου και με κάτι πολύ φθηνότερο. Begin!

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πάλι σε λούπα θα μπούμε για τη χρησιμότητά του ECG σε wearable, με την προσθήκη σχετικά με το πόσο αχρείαστο και υπερτιμημένο είναι το Apple Watch, αφού κάνεις τη δουλειά σου και με κάτι πολύ φθηνότερο. Begin!

και με μηχανικό ρολόι!όχι καθε 2 μερες φόρτιση!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2019 στις 9:25 ΜΜ, kirileman είπε

Πάλι σε λούπα θα μπούμε για τη χρησιμότητά του ECG σε wearable, με την προσθήκη σχετικά με το πόσο αχρείαστο και υπερτιμημένο είναι το Apple Watch, αφού κάνεις τη δουλειά σου και με κάτι πολύ φθηνότερο. Begin!

Εγώ πάντως θα προτιμήσω ένα Rolex.

Διαθέτει hi-tech μηχανικό αυτόματο μηχανισμό με ακρίβεια ~25 sec την ημέρα!!!

Έχει power reserve τρεις ολόκληρες μέρες!!!!

Κάθε δύο περίπου χρόνια χρειάζεται σέρβις το οποίο είναι πάμφθηνο ~200 ευρώ!!!

Διατίθεται σε τιμή έκπληξη, μόλις 3500!!!

Επεξ/σία από giorgoslouk
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgoslouk είπε

Διαθέτει hi-tec μηχανικό αυτόματο μηχανισμό με ακρίβεια ~25 sec την ημέρα!!!

Και τα Withings παλιά είχαν σειρά Swiss Made που κόστιζε 400.

Τώρα βγάζουν φτηνιάρικα chinese φαίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgoslouk είπε

Διαθέτει hi-tec μηχανικό αυτόματο μηχανισμό με ακρίβεια ~25 sec την ημέρα!!!

3500 λίγα λες.Αλλα το αξίζουν με το παραπανω

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Μ αρέσει που είσαι ρεαλιστης

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kirileman είπε

Εγώ περιμένω να το βγάλει η xiaomi στο mi band 4 και θα το πάρω 23€ από gearbest με Belgium registered.

ΔΓΙΑΔΩΣΤΑΙ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

δεν ξερω για το μέλλον αλλα αυτη τη στιγμη το θεωρώ απίθανο να στείλω ecg απο ρολόι στο γιατρο μου και να μην μου πει "ελα απο εδω και τα λέμε". 

δεν τα λες καλα , ελα απο εδω , ασε 50 γιουρια κ φυγε !

• Like 1
Δημοσ.

Ως κάτοχος του Nokia / Withings Steel HR με οθόνη OLED που έχει διάρκεια μπαταρίας 23 ημέρες, έχω να πω ένα μπράβο.

Η εφαρμογή που το συνοδεύει "Health Mate" είναι τόσο απλή, όμορφη και ξεκάθαρη στην πληροφορία. Ελαφριά και με πολύ σωστά αποτελέσματα.

Παιδιά, η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για smartwatch/smartband. Μόνο όταν έρθει ειδοποίηση/κλήση ή πατήσεις το κουμπί και εμφανιστεί η πληροφορία που έχεις θέσει, καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν είναι ένα απλό, όμορφο αναλογικό ρολόι.

Οι περισσότεροι το βλέπουν ώς παλιό Omega, άλλοι για Seiko... όταν διαβάσουν το Nokia αρχίζουν τις ερωτήσεις.

Οι παλμοί είναι πολύ ακριβής, τα βήματα επίσης, οπότε αυτό που έρχεται θα έχει πιστεύω σωστά αποτελέσματα στο ηλεκτροκαρδιογράφημα μέσω της εφαρμογής. Τώρα αν θα πάρει κάποιος γιατρός σοβαρά το αποτέλεσμα, είναι άλλο θέμα. Αρκεί έστω και ένας να σωθεί σε κρίσιμη στιγμή για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του ως συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευγε στην Withings που κυκλοφόρησε μια συσκευή που άλλοι ζητάνε τα τετραπλάσια.Το θέμα είναι ότι θα οδηγήσει πολλούς χρήστες στο γιατρό χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα.Επισης υπάρχουν πολλοί γιατροί που αμφιβάλλουν για τις μετρήσεις παρόμοιων συσκευών.Καλο είναι να υπάρχουν τέτοιες συσκευές αρκεί ο χρήστης να ξέρει να τις χρησιμοποιεί σωστά.

Επεξ/σία από Istros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...