panatha1369 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 έχω γύρω στα 10000 τραγούδια..άλλα δεν έχω εξοπλισμό..πόσο πάει ο εξοπλισμός για αρχή??
panatha1369 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 σχεδόν ότι κυκλοφορεί από ελληνική και ξένη μουσική..ροκ ποπ
ougxar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Κανονισε να γινεις απο αυτους που παιζουν οικονομοπουλο και μετα unforgiven ε...
The_Judas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Πρέπει βασικά να ξέρεις τι να παίξεις αναλόγως στην περίπτωση. ή να εξειδικεύσεις σε κάποιο είδος καλύτερα και να παίζεις μουσική με συνοχή, μουσική που να αρέσει στο κοινό (δηλαδή κακή μουσική συνήθως!). Αν παίζεις χορευτικά, πρέπει να κάνεις τον κόσμο να χορέψει. Δεν θα βάλεις μεταλ σε μπιτς μπαρ, ούτε μπαλάντες ή jazz. Οι πιο πολλοί dj παίζουν φασαριόζικη μουσική με μπίτια. Δεν την έχω και σε μεγάλη εκτίμηση αυτή τη δουλειά, αλλά μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα αν ξέρεις τα κόλπα της αγοράς. Εγώ είμαι ακατάλληλος για dj, γιατί θα έβαζα κομμάτια που μου αρέσουν και όχι εμπορικά. Ούτε μου αρέσει να κόβω τα κομμάτια στη μέση ή να παίζω μόνο το ρεφρέν 30 φορές για να τραγουδίσει το κοινό. Επίσης χρειάζεται και καλές δημόσιες σχέσεις.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 επειδη δεν ξερω την ηλικια σου και δεν βλεπω να παιρνεις σοβαρες απαντησεις, αν εισαι 18-20 εχεις μελλον να το χτισεις, αν εισαι 30+ ξεχνα το, εχασες το τρενο, το dj-ing δεν ειναι παιρνω το λαπτοπ παραμασχαλα και φτιαχνω ετοιμη playlist απο το σπιτι και τη φορτωνω στο club. προσωπικη πειρα δεν εχω αλλα απο μακρινο ξαδερφο που ειναι ας το πουμε ημιεπαγγελματιας γιατι δεν ειναι το κυριο επαγγελμα του απλα σαν εξτραδακι παιζει σε εκδηλωσεις γαμων-βαφτισεων, πριν φτασει στο dj-ing απο τα 16 του ειχε το δικο του pickup με 45-72 στροφων, πηγε σε μουσικη σχολη εμαθε αρκοντεον, εκανε ερασιτεχνικες εκπομπες τοπικης εμβελειας ραδιοφωνο, μεγαλη γκαμα ξενων-ελληνικων τραγουδιων σε βινυλιο και cd που οταν τα ψηφιοποιησε σε mp3 ειχε 1TB σκληρο γεματο αποκλειστικα μονο τραγουδια, συν το ψωνιο που ειχε να αλλαζει ηχοσυστηματα σε αμαξι και σπιτι με woof, κονσολες και τα τοιαυτα. δηλαδη με λιγα λογια πρεπει να το εχεις με τη μουσικη να εισαι γνωστης τραγουδιων ποτε κυκλοφορησε η ταδε δισκογραφια, ιστορια χρονολογησης τραγουδιων, μουσικη βιογραφια συγκροτηματων, ποτε ξεκινησε ποτε τελειωσε η πορεια ενος μουσικου group, να ξερεις απο ηχοληψια, η ενταση της μουσικης να ειναι ανεκτη στα αυτια οχι ντουπ ντουπ που σου χτυπαει ο ηχος στο στερνο και να σου λεει το καθε τσολι που την εχει δει dj οτι αυτος ειναι κρυσταλλινος ηχος 1
WaveExDare Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, panatha1369 είπε έχω γύρω στα 10000 τραγούδια..άλλα δεν έχω εξοπλισμό..πόσο πάει ο εξοπλισμός για αρχή?? Σίγουρα πρέπει να έχεις γυρίσει στη νύχτα να ξέρεις το ύφος και τη μόδα που παίζεται τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο να έχεις κάνει κάποιες γνωριμίες να έχεις δώσει πρόθεση ότι γουστάρεις να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να έχεις πιάσει τα χέρια σου κάποια μηχανήματα όσον αφορά τις κονσόλες για να μπορείς να διαχειριστείς τον ήχο γιατί μόνος σου τα κάνεις αυτά και τα κομμάτια που αναφέρεις δεν είναι απλά MP3 πού τα βρήκες στο ίντερνετ τα κομμάτια που παίζουν οι dj είναι από 520 beat και άνω είναι φτιαγμένα κομμάτια τα παραγγέλνουν σε τύπους που διαχειρίζονται τέτοια μουσική δεν είναι απλά 92 beat 128 320 δεν πας δηλαδή να παίξει με κατεβασμένη μουσική από το internet σε ένα μαγαζί το οποίο έχει 1.500 άτομα και θα παίξεις μπουνιά τα ηχεία θέλει ανεβασμένο ήχο οπότε ψάξε προς τα εκεί.
defacer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Για να γίνεις DJ, εκτός των άλλων χρειάζεται να έχεις αφιερώσει Ν ώρες στο να "παίζεις μουσική"*. Για τον εαυτό σου, για τους φίλους σου, κι από κει και πέρα αν το κάνεις καλά μπορεί και για κανέναν άλλο. Όπου το Ν είναι πολύ μεγάλο. Αν δεν το έχεις κάνει αυτό ποτέ και τώρα ρωτάς τι χρειάζεται, ξέχνα το. Από την άλλη αν το είχες κάνει, δε νομίζω πως θα ρωτούσες γιατί θα ένιωθες πως ήδη ξέρεις. * Παίζω μουσική και πατάω play στην κονσέρβα δεν είναι το ίδιο πράγμα. 30 minutes ago, ougxar said: Κανονισε να γινεις απο αυτους που παιζουν οικονομοπουλο και μετα unforgiven ε... Έχω βάλει Τρύπες Λα Λα Λα Λα και μετά το self esteem, προφανές ποια ήταν η ιδέα εκεί αλλά γέλασα και μου το θύμισες. 😄 1
AtiX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 DJ δεν είναι βρίσκω τα χιτάκια και τα βάζω στην σειρά... Επίσης θεωρώ ότι όσοι παίζουν σε γάμους, βαφτίσια και την ίδια λίστα σε μαγαζιά δεν είναι DJ... Ένας DJ πρέπει να έχει ταυτότητα, γούστο, άποψη και γνώσεις στην μουσική... 1
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Έχεις γνωστό σε μαγαζί, να σε βάλει; Μόνο αυτό χρειάζεται...
panatha1369 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 γνωστο εχω..μουσικη σε flac αρχεια δεν κανει;;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, sakisaudi είπε Να είσαι gay το σκεφτηκες πολυ πριν το πεταξεις; ρε τι μαλακες εχει το insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις