Προς το περιεχόμενο

Hisense H55U7A vs Samsung UE55NU7102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ειμαι στην αναζητηση τηλεορασης στις 55''' και εχω καταληξει σε αυτες τις δυο:

Hisense 

https://www.skroutz.gr/s/15038765/Hisense-H55U7A.html

Samsung

https://www.skroutz.gr/s/15235667/Samsung-UE55NU7102.html

Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις απλα κοιταω να βρω την καλυτερη επιλογη μεχρι τα 550 ευρω.

Κλεινω περισσότερο προς την Hisense διοτι σε αυτα τα λευτα προσφερει  VA πανελ αλλα στα 120hz σε αντιθεση με τα 50hz της samsung kai 2300PCI (1300 PQI η samsung)που φενονται πολυ καλα για τα λευτα που ζηταει. Επισης απο reviews διαβασα οτι εχει πολυ καλο μαυρο χρωμα.

Θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη καποιου που γνωριζει πανω στο θεμα η γενικα ειναι στην αναζητηση και μπορει να προτεινει κατι αξιολογο σε αυτα τα λευτα.Ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από panagrr
Δημοσ.

Σαν κατοχος της hisense εδω και 2 μερες θα σου ελεγα να την αγορασεις....στα της εικονας: πολυ καλο μαυρο,πολυ καλη ομαλη κινηση σε ποδοσφαιρο,  λογω πανελ,πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης της εικονας ,πολυ καλη κατασκευη,καλο smart κομματι και μενου γρηγορο και πολυ καλος ηχος απο τα ηχεια της.Γενικα αξιζει στα χρηματα της πιστευω..και στα περισσοτερα reviews εχει παρει πολυ καλες κριτικες.Σε συζητησεις εδω για την τηλεοραση αυτη χανει σε συγκριση με πολυ ακριβοτερα μοντελα οπως samsung nu8000 και αυτο λογω της φωτεινοτητας της που δεν ειναι τοσο υψηλη για καλο hdr....που παλι ομως θα σε ικανοποιει πληρως.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω σε reviews ότι σκοράρει χαμηλά στο HDR. Θα παίξει μεγάλο ρόλο λέτε να δω διαφορά?

Βασικά είναι για τους γονείς που κυρίως κανάλια Digea θα βλέπουν.

Βασικά προσανατολιζόμουν στην Samsung UE55NU7093 (που δε διαφέρει και πολύ από την NU7172) αλλά δε θέλω να ξεφύγω σε budget όταν κύρια χρήση θα είναι Digea.

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.

Digea βλεπω μεσω cosmote οποτε οτι εχει σε καλο bitrate ( ερτ hd,τα cinema,sport παιζουν πολυ καλα) ο αντ1 οπου και να τον βαλεις εσχος ειναι....ταινιες σε σταρ και αλφα,σκαι μια χαρα μου φαινονται! Σε hdr που ειδα ταινια μου αρεσε πολυ και σε χρωματα, ζωντανια,φωτεινοτητα,μαυρο! Στα λεφτα της ειναι παρα πολυ καλη....για καλυτερο hdr πρεπει να πας σε samsung nu8000 και πανω!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...