Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχοντας την HISENSE Smart TV Η50Α6140 50''  αγορα απο Γερμανο  στην Μαυρη Παρασκευη, εχω ενα προβλημα με το NETFLIX, καθε 24ωρο σχεδον οταν παταω να μοω στην εφαρμογή μου βγαζει το Σφάλμα Netflix tvq-pb-101 (1.8)

Αυτήν τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την προβολή του συγκεκριμένου τίτλου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επιλέξτε διαφορετικό τίτλο.

να εχει επιλογες να επιλεξω "δοκιμαστε ξανα" - "περισσοτερες πληροφοριες" - "¨Εξοδος",  δεν δουλευει το  "δοκιμαστε ξανα" με μονη λυση ειναι να παω "περισσοτερες πληροφοριες" να επιλεξω "αποσυνδεση" να ξανακανω εισοδος και να βαλω email και κωδικο για να λυθει (προσορινα) το προβλημα.

δεν εχω θεμα με το δικτυο, δεν μπορω να δω πια εκδοση εχει η εφαρμογη, που μπορω να κανω ενημερωση της, εχει κανεις καποιο αναλογο προβλημα;;;

επεισης σε αυτη την μαρκα τηλεορασεις που μπορω να δω σε τι ποιοτητα βλεπω αυτη την στιγμη το βιντεο που εχω επιλεξει απο το netflix; δεν εχει πληκτρο "info" στο τηλεκοντρολ.

ευχαριστω!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε έχεις βρει λύση. Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με άλλο μοντέλο: Hisense H43A6140.

Έχω δοκιμάσει και factory reset, αλλά τίποτα.

Επεξ/σία από Δημήτρης Καράς
ενεργοποίηση ενημέρωσης απαντήσεων
Δημοσ.
Στις 13/1/2019 στις 6:37 ΜΜ, vasilisx είπε

Εχοντας την HISENSE Smart TV Η50Α6140 50''  αγορα απο Γερμανο  στην Μαυρη Παρασκευη, εχω ενα προβλημα με το NETFLIX, καθε 24ωρο σχεδον οταν παταω να μοω στην εφαρμογή μου βγαζει το Σφάλμα Netflix tvq-pb-101 (1.8)

Αυτήν τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την προβολή του συγκεκριμένου τίτλου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επιλέξτε διαφορετικό τίτλο.

να εχει επιλογες να επιλεξω "δοκιμαστε ξανα" - "περισσοτερες πληροφοριες" - "¨Εξοδος",  δεν δουλευει το  "δοκιμαστε ξανα" με μονη λυση ειναι να παω "περισσοτερες πληροφοριες" να επιλεξω "αποσυνδεση" να ξανακανω εισοδος και να βαλω email και κωδικο για να λυθει (προσορινα) το προβλημα.

δεν εχω θεμα με το δικτυο, δεν μπορω να δω πια εκδοση εχει η εφαρμογη, που μπορω να κανω ενημερωση της, εχει κανεις καποιο αναλογο προβλημα;;;

επεισης σε αυτη την μαρκα τηλεορασεις που μπορω να δω σε τι ποιοτητα βλεπω αυτη την στιγμη το βιντεο που εχω επιλεξει απο το netflix; δεν εχει πληκτρο "info" στο τηλεκοντρολ.

ευχαριστω!

Το 'Μαύρη Παρασκευή' 'εγαψε..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 23/5/2019 στις 10:58 ΜΜ, Δημήτρης Καράς είπε

Φίλε έχεις βρει λύση. Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με άλλο μοντέλο: Hisense H43A6140.

Έχω δοκιμάσει και factory reset, αλλά τίποτα.

δεν εχω βρει ακομα καμια λυση, δυστυχως. μου εχει σπασει τα νευρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, vasilisx είπε

δεν εχω βρει ακομα καμια λυση, δυστυχως. μου εχει σπασει τα νευρα

Αλλαξε dns και βαλε της google.

και 

►How do you reset Netflix on my Hisense Smart TV?

From within the app, scroll down a bit so you don't hit the search menu with the below commands Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, Up, Up, Up, Up Then "reload Netflix"

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 2:15 ΜΜ, alexakos89 είπε

Αλλαξε dns και βαλε της google.

και 

►How do you reset Netflix on my Hisense Smart TV?

From within the app, scroll down a bit so you don't hit the search menu with the below commands Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, Up, Up, Up, Up Then "reload Netflix"

και πως αλλαζω dns;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilisx είπε

και πως αλλαζω dns;

Μέσα από τις ρυθμίσεις της tv στην ενότητα δίκτυο. 
Ειδα και έναν άλλο που έλεγε , βάζεις Γερμανία , κανείς αναβάθμιση το Netflix και το γυρνάς Ελλάδα πάλι 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Μέσα από τις ρυθμίσεις της tv στην ενότητα δίκτυο. 
Ειδα και έναν άλλο που έλεγε , βάζεις Γερμανία , κανείς αναβάθμιση το Netflix και το γυρνάς Ελλάδα πάλι 

πραγματι το εβαλα στα γερμανικα και κανει τωρα ενημερωση! ευχαριστω!!! ευχομαι να λυθει το προβλημα
οσο για το dns μεσα στο δικτυο της τηλεορασης δεν εχει για να το λλαξω (ή εστω δεν το βρισκω εγω)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vasilisx είπε

πραγματι το εβαλα στα γερμανικα και κανει τωρα ενημερωση! ευχαριστω!!! ευχομαι να λυθει το προβλημα
οσο για το dns μεσα στο δικτυο της τηλεορασης δεν εχει για να το λλαξω (ή εστω δεν το βρισκω εγω)

Να είσαι καλά. Τώρα για το δίκτυο δεν ξέρω να σου πω ακριβώς. 
Ενημέρωσε μας αν παίζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...